Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

4η ΑΔΕΙΑ; ; ; ΠΑΛΙ ΕΞΩ; "Απεφάσισε το Συμβούλιο"...

 ...ΚΡΥΟ ΧΙΟΥΜΟΡ;;; "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ
ΦΑΝΤΑΣΙΑ";;;
ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΘΑΣΑΜΕ...

Την τετάρτη στην σειρά (!!!) 48ωρη άδεια απ’ τις φυλακές (αυτή τη φορά, απ’ τις αγροτικές του Βόλου), παίρνει ο αρχιτρομοκράτης Κουφοντίνας! 
ΟΥΤΕ τρείς εβδομάδες δηλαδή, μετά τήν ΛΙΑΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ μεταφορά του εκεί...)
Αποτέλεσμα εικόνας για Κουφοντίνας

Το νέο αίτημά του για χορήγηση άδειας έγινε (Α Μ Ε Σ Ω Σ ! ) δεκτό (...) χθες, όταν συνεδρίασε το συμβούλιο των φυλακών – που έχει λάβει τις σχετικές οδηγίες από Τσίπρα και Καμμένο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Κουφοντίνας

Εν τω μεταξύ, αναμένεται – σύμφωνα με πληροφορίες των καθεστωτικών ΜΜΕ - από ώρα σε ώρα ο ανασχηματισμός της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου και η ορκωμοσία των νέων υπουργών. 

Σχετική εικόνα

Λέτε να έχουν δίκιο οι… «κακές γλώσσες», που λένε πως η νέα άδεια στον Κουφοντίνα εδόθη για να ορκιστεί… υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ;

(ΥΓ): Υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ μπορεί να μην ορκιστεί, για την ώρα, αλλά υποψήφιος στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ με το όνομα Κουφοντίνας θα υπάρχει! 
Είτε θα είναι ο «φαρμακοχέρης» (εφ΄όσον ο πρόεδρος των Τσιπροκαμμένων, Παυλόπουλος, του απονείμει χάρη, είτε ο… φέρελπις γιόκας του! Κι αυτό να το θυμάστε!

[Πηγή: 'εθνικισμός']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!