Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

'Εκτακτη Είδηση ! H 'MIT' έκαψε το Μάτι για να α π α γ ά γ ε ι τους 8 Τούρκους;
Μια αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ του γνωστού δημοσιογράφου-ερευνητού Πέτρου Κασιμάτη, αποκλειστικά για το 'Κουρδιστό Πορτοκάλι', εμπλέκει την Τουρκική 'ΜΙΤ' στον εμπρησμο στο Μάτι που στοίχισε 100 ζωές! 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του εξαίρετου 'ρεπόρτερ', η Τουρκική 'ΜΙΤ' είχε εντοπίσει το κρησφύγετο στον Αγιο Ανδρέα που οι Ελληνικές Αρχές έκρυβαν τους 8 Τούρκους Στρατιωτικούς. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Μάτι φωτιές

Οι 7 Τούρκοι (Γκιουλενιστές;) που διέφυγαν την τελευταία στιγμή με ένα σχέδιο αντιπερισπασμού κυριολεκτικά μέσα απ τις φλόγες!!!
Οι άνδρες της ΕΛΑΣ και του στρατού εκπονώντας ένα περίτεχνο Σχέδιο Διαφυγής μετέφεραν μέσα σε 7 τζιπ τους Τούρκους αντικαθεστωτικούς μέσα στην παραζάλη πληροφοριών, εκτιμήσεων , σχεδίων έμπρησμου και υπό το φόβο σοβαρής απειλής για τη ζωή τους. 

Σχετική εικόνα

Το «μακρύ χέρι» της ΜΙΤ με εκπαιδευμένους πράκτορες είχαν εντοπίσει το κρησφύγετο και μετέτρεψαν την περιοχή σε πεδίο κόλασης. 
Το κρησφύγετο που φυλάσσονταν οι Τούρκοι στρατιωτικοί βρισκόταν σε χώρο του ΚΑΥΥ Αγ. Ανδρέα στις εγκαταστάσεις του Στρατού, της Αεροπορίας και της Αστυνομίας και μάλιστα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να μην δίνουν στίγμα οι καλά φρουρούμενοι Τούρκοι που κάνουν τον Ερντογάν να αλλάζει εκατό χρώματα!…

Να σημειωθεί οτι ένας απο τους αρχικά 8 Τούρκους στρατιωτικούς που βρήκαν καταφύγιο στην Ελλαδα, πήρε πολιτικό άσυλο και ο τελευταίος (που ειναι ο Τούρκος πιλότος του ελικοπτέρου) δεν βρίσκεται μαζί με τους υπόλοιπους 7 συντρόφους του!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μάτι φωτιές

Κυριολεκτικά μέσα απο τις φλόγες οι 7 Τούρκοι οδηγούμενοι απο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να ξεφύγουν απο τη φωτιά και απο τους διώκτες τους.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΔΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ...

Να σημειωθεί οτι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας είχε ήδη μιλήσει απο το Μόσταρ της Βοσνίας λέγοντας πως πρόκειται για εμπρησμό !!!…
ΟΙ αξιωματικοί αλλά και οι ερευνητές που εξετάζουν την πολύκροτη υπόθεση δεν αποκλείουν το γεγονός κάποιοι να έβαλαν τη φωτιά, να δημιουργήθηκαν με τη σφοδρότητα των ανέμων συνθήκες μη αντιμετωπίσιμες και μέσα στον πανικό οι πράκτορες της ΜΙΤ πιθανότατα να βρήκαν την ευκαιρία να «βγάλουν από τη φωλιά τους» τους στόχους τους προκειμένου να τους μπλοκάρουν και να τους πάρουν μέσα απο τα χέρια των Ελλήνων αστυνομικών….

Σχετική εικόνα

Το βέβαιο είναι ότι τζιπ με τους Τούρκους δραπέτευσαν στην κυριολεξία από το φεγόμενο μέτωπο με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί και τους άτυχους κατοίκους και παραθεριστές να καίγονται σαν τα ποντίκια.


In the act of committing the eight Turkish military officers who fled to Greece in a helicopter requesting political asylum during the failed coup attempt in Turkey, Alexandroupolis, Greece on July 18, 2016. / 

Στο αυτόφωρο οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αλεξανδρούπολη έπειτα από την παράνομη είσοδο τους στην Ελλάδα με ελικόπτερο αιτούμενοι πολιτικό άσυλο κατά την διάρκεια της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία, Αλεξανδρούπολη, 18 Ιουλίου 2016.ΤΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ
Πλήρης επιβεβαίωση των αποκαλύψεων στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» και στα οσα έγραψε ο Πέτρος Κασιμάτης για το θεμα-βόμβα σχετικα με τους Τούρκους Γκιουλενιστες που διέφυγαν μέσα απ την κόλαση της φωτιάς στο Μάτι!!

Με μια θεαματική επιχείρηση οι 7 εναπομείναντες Τούρκοι στρατιωτικοί που καταζητούνται ως στόχοι πρώτης προτεραιότητας απο τη ΜΙΤ κατάφεραν με τη βοήθεια των Ελληνων αστυνομικών που τους φρουρούν για να μην πέσουν στις παγίδες που στήνει το καθεστώς Ερντογαν , να βρουν αλλο ασφαλές καταφύγιο σωτηρίας!! Εγκατέλειψαν το χώρο των ΚΑΥΥ στο εγκαταστάσεις του Αγ. Ανδρέα και με τη βοήθεια του Στρατού -που στο Μάτι πέτυχε απόλυτα να εκκενώσει τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις- κατάφεραν να βρουν νέο άγνωστο προορισμό.


«Το οτι φυγαδεύτηκαν με ασφάλεια οι 7 Τούρκοι , αυτο ειναι γεγονός.-επισημαίνει ο διαπρεπής ποινικολόγος Βασιλης Καπερνάρος που εχει αναλάβει να υπερασπιστεί τα δίκαια για πυρόπληκτες οικογένειες στην πληγείσα περιοχή-.

Οτι διέφυγαν με ασφάλεια μέσα σε 7 τζηπ κι αυτο ειναι γεγονός που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Επίσης οτι διεκόπη η κυκλοφορία στη λεωφόρο ειναι γεγονός . 
Το θεμα ειναι εάν συμπίπτουν χρονικά τα παραπάνω γεγονότα. Αυτο διερευνάται. 
Και μεχρι τωρα δεν εχει βρεθεί αρμόδιος να δώσει απαντήσεις , να εξηγήσει γιατί έκοψαν το δρόμο….»!!!

Ο γνωστός δικηγόρος που εχει αναλάβει και την υπόθεση της οικογένειας Φύτρου επιβεβαιώνει με τον πιο κατηγορηματικό τροπο τα αποκαλυπτικά στοιχεία που παραθέτουμε. 
Με ψύχραιμο τροπο διατυπώνει και ερωτηματικά για το αν οι φωτιές προκλήθηκαν απο τη ΜΙΤ και Τούρκους πράκτορες σε μια προσπάθεια να «βγάλουν απο τη φωλια τους» τους Γκιουλενιστες και να προσπαθήσουν να καταγράψουν τις κινήσεις τους. 

Σχετική εικόνα

Να μην ξεχνάμε οτι πριν καιρό σε μια εκμυστήρευση του ο πρώην ηγέτης (και πρωθυπουργός) της Τουρκίας ο Μεσουτ Γιλμάζ (άνω) ειχε παραδεχθεί, οτι για τις φωτιές του 1995 στην Ελλαδα υπεύθυνο ηταν το Τουρκικό κράτος και οι μυστικές υπηρεσίες της Άγκυρας σε μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας!

'κουρδιστο πορτοκαλι'

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!