Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

'ΡΕΚΟΡ' βιασμών στην Σουηδία απο τους Λ Α Θ Ρ Ο Ε Ι Σ Β Ο Λ Ε Ι Σ !



Αποτέλεσμα εικόνας για too many rapes from refugees in Sweden

Ένα απίστευτο στατιστικό έφερε στην επιφάνεια ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Σουηδίας 'SVT'.
Σε έρευνα που πραγματοποίησε βρήκε, ότι σχεδόν πέντε στους δέκα καταδικασθέντες για επίθεση και βιασμό στην Σουηδία κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, προέρχονται από χώρες εκτός της Ευρώπης... 

Αποτέλεσμα εικόνας για too many rapes from refugees in Sweden

Σχετική εικόνα

Οι δημοσιογράφοι της 'SVT' ανέλυσαν όλες τις καταδικαστικές αποφάσεις για "βιασμό και απόπειρα βιασμού" για μια πενταετία, δηλώνοντας ότι από τους 843 εγκληματίες, το 58% ήταν μετανάστες.

Περισσότεροι από τους μισούς καταδικασθέντες (427) γεννήθηκαν εκτός Ευρώπης, σχεδόν 40% γεννήθηκαν στην Μέση Ανατολή, ή την Αφρική.

Σχετική εικόνα

Στις περιπτώσεις όπου ο δράστης και το θύμα ήταν άγνωστοι ο αριθμός των μη ευρωπαίων μεταβαίνει σε 75% ή περίπου 97 άνδρες από 129 σε αυτή τη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ το 40% αυτών των μεταναστών ζούσε στην Σουηδία για ένα έτος ή πιο λιγο.

Σχετική εικόνα

Όπως έδειξαν οι περιπτωσιολογικές μελέτες, οι εγκληματίες συχνά ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ή ναρκωτικών. Έχουν χαμηλό επίπεδο εκπαίδευσης και τουλάχιστον το ένα τρίτο έχουν κριθεί ένοχοι για άλλα αδικήματα.

Σχετική εικόνα

Οι ποινικές καταδίκες σπάνια εκδίδονται σε περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης στην Σουηδία.

Αποτέλεσμα εικόνας για too many rapes from refugees in Sweden

Όπως καταδεικνύουν τα στατιστικά στοιχεία του Σουηδικού Εθνικού Συμβουλίου για την Πρόληψη του Εγκλήματος, το 2016, για παράδειγμα, τα δικαστήρια εξέδωσαν τέτοιες αποφάσεις μόνο σε 142 περιπτώσεις, αν και το ίδιο έτος είχαν αναφερθεί συνολικά 6.715 βιασμοί.

Σχετική εικόνα
[Πηγή κειμένου:'pronews' & φωτογραφίες επιλογή 'ΟδύσσειαςTV']

"Iωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!