Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Η Τουρκάλα νέα Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας είναι κόρη του ανώτατου αξιωματικού των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και ονομάζεται Φεϊζά Μπαρουτσού – ΑΙΣΧΟΣ – ΑΙΣΧΟΣ - ΑΙΣΧΟΣ



Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: O νέος Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας τυπικά θα είναι ο ανιψιός του Νίκου Βούτση, ο Β. Καλπαδάκης , που ανήκει και στον «σκληρό πυρήνα» του ΣΥΡΙΖΑ και που έχει εθνομηδενιστικές και μειοδοτικές απόψεις για τα εθνικά ζητήματα, με ερωμένη την τουρκάλα σύμβουλο της τουρκικής πρεσβείας και κόρη ανώτατου αξιωματικού των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων ,Φεϊζά Μπαρουτσού! Και όλα αυτά με την πλήρη επίσημη κάλυψη του τουρκοεβραίου ‘’πρωθυπουργού’’ και αρχιπροδότη Axel Cipra!

Και το ένδοξο πολεμικό ναυτικό μας, μαζί με τα παιδιά των Ελλήνων που το υπηρετούν, πηγαίνει να φυλάξει Θερμοπύλες κάτω από τις διαταγές αυτών των προδοτών!!!!!!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ;;;;;;;

 
Μετά την παραίτηση – αποχώρηση του Ν. Κοτζιά από την κυβέρνηση, ποιος θα ασκεί καθήκοντα υπουργού των Εξωτερικών; Ανέλαβε μεν τη θέση ο Α. Τσίπρας αλλά είναι κοινό μυστικό (τι μυστικό… το έχουν μάθει πια και οι γάτες πως τα καταφέρνει μία χαρά μόνο στις προδοσίες και στα ξεπουλήματα) ότι δεν σκαμπάζει πολλά ούτε και από εξωτερική πολιτική. Και πέραν αυτού είναι φανερό ότι έτσι κι αλλιώς δεν έχει τα περιθώρια να είναι «φουλ τάιμ» υπουργός Εξωτερικών. Επομένως, ποιος θα είναι ο αντ’ αυτού;

Κατ’ αρχάς, μετά την απομάκρυνση του Κοτζιά, αυτοί που μένουν πίσω στο υπουργείο είναι ο Κατρούγκαλος ως αναπληρωτής υπουργός, ο Μπόλαρης ως υφυπουργός για θέματα Θρησκευμάτων και ο Κουίκ ως εξωκοινοβουλευτικός για θέματα απόδημου ελληνισμού. Κανείς από τους τρεις δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί ούτε τυπικά ούτε ουσιαστικά. Με τον Κατρούγκαλο γελούν και οι ρέγκες από τότε που ήταν υπουργός Εργασίας, ο Μπόλαρης είναι λίγος και επιπλέον είναι και άνθρωπος της ομάδας Κοτζιά ενώ ο Κουίκ είναι απλός …τουρίστας.


Ανεξάρτητα από το αν ο Τσίπρας θα καλύψει ή όχι σύντομα τη θέση -που οι πληροφορίες λένε ότι δεν πρόκειται να το κάνει- η αποκάλυψη που σας κάνω σήμερα είναι ότι ο  de facto υπουργός Εξωτερικών θα είναι από εδώ και πέρα ο Βαγγέλης Καλπαδάκης.



 ̅ ԁ Џĉ`ŖȁӅ ӔϠՐ. Ŏ É`ԇ͠ӕ͔́ǓǠ,̅ ԏ͠Ր. ŎٔőɊٍ ŕCÅˏ …͉ƅˏ ϠБυđϓ ԏՠӕщƁ ˅·ӠԓɐсӠ--֙ԏ בǓԏӠ̐ύǓ//EUROKINISSI
 Διπλωματικός σύμβουλος μέχρι σήμερα του Τσίπρα, είναι αυτός που θα χειρίζεται πια με άλλες, αυξημένες, εξουσίες όλα τα κρίσιμα θέματα, από το Σκοπιανό μέχρι τα ελληνοτουρκικά κι από το αλβανικό μέχρι το Κυπριακό. Δεν είναι μάλιστα ένα απλό υπηρεσιακό στέλεχος, που θα περιοριστεί μόνο στη «ρουτίνα», αλλά ανήκει και στον «σκληρό πυρήνα» του ΣΥΡΙΖΑ που έχει εθνομηδενιστικές και μειοδοτικές απόψεις για τα εθνικά ζητήματα. Ο Καλπαδάκης όμως έχει και μια άλλη  μεγάλη «κηλίδα» ως προς τον ρόλο που θα ασκεί πλέον. Η ερωμένη του είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα. Είναι η Νο 3 της πρεσβείας και έχει άμεσες προσβάσεις στις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες!!! Η σχέση τους δημιουργήθηκε όταν εκείνος υπηρετούσε στην ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα. Και εκείνη, που ονομάζεται Φεϊζά Μπαρουτσού και σήμερα είναι 38 χρονών, γοητευτική με πράσινα σχιστά μάτια και τον έκανε αμέσως «σκλάβο» της, πήρε μετάθεση για την τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα τον Οκτώβριος του 2015, όταν μετά από τις δεύτερες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εδραιωθεί στην κυβέρνηση και ο Τσίπρας τον είχε διορίσει διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του. Έκτοτε ζουν μαζί -μαζί με την κόρη της- σε ένα από αυτά τα μοντέρνα, ανακαινισμένα, ρετιρέ στο Μοναστηράκι…

Η πρώτη τους τυχαία γνωριμία έγινε σε ένα πάρτι και έμελλε να οδηγήσει σε ένα παθιασμένο ειδύλλιο. Η Τουρκάλα διπλωμάτης είναι και κόρη ανώτατου αξιωματικού των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή ισχυρού παράγοντα του  τουρκικού κατεστημένου, με πολύχρονη θητεία στο ΝΑΤΟ και στις Βρυξέλλες. Εκεί τελείωσε το αμερικάνικο σχολείο και επιστρέφοντας στην Άγκυρα  σπούδασε  Διεθνείς Σχέσεις. Το διδακτορικό της είχε ως αντικείμενο το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο και με την ιδιότητα του διπλωμάτη πέρασε από τις τουρκικές πρεσβείες στην Βυρηττό, στα Σκόπια και στο Σεράγεβο πριν επιστρέψει στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών, ενώ πριν γνωρίσει τον Καλπαδάκη απέκτησε μια κόρη από προηγούμενη σχέση της.

 mparoutsou2
Η σημερινή θέση της Φεϊζά Μπαρουτσού στην Αθήνα θεωρείται πολύ σημαντική και περιλαμβάνει καθημερινές επαφές και συναντήσεις με τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της Τουρκικής πρεσβείας.

Και προσέξτε τώρα:


-Ο Καλπαδάκης ως διπλωματικός σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού και με αναβαθμισμένο πλέον το ρόλο του, έχει πρόσβαση λόγω της θέσης του σε όλες τις άκρως απόρρητες και ειδικού χειρισμού πληροφορίες για την εξωτερική πολιτική και την εθνική ασφάλεια της χώρας μας.


-Η ερωμένη και συμβία του ως υψηλόβαθμος σύμβουλος της τουρκικής πρεσβείας, έχει έτσι κι αλλιώς υποχρέωση από τους νόμους της πατρίδας της να πληροφορεί και να ενημερώνει αμέσως το υπουργείο της για ό,τι μαθαίνει στην Αθήνα. Αυτό ισχύει για όλους τους Τούρκους διπλωμάτες που βρίσκονται στο εξωτερικό και οι οποίοι αυτόματα μετατρέπονται έτσι σε συνεργάτες της ΜΙΤ και του ευρύτερου συστήματος των υπηρεσιών πληροφοριών της Τουρκίας.


-Οι δύο τους συνεχίζουν να ζουν έναν παθιασμένο έρωτα, όπως τους βλέπουν και πολλοί να τον εκδηλώνουν δημοσίως όταν  κυκλοφορούν σαν ζευγαράκι στα πιο in και αριστοκρατικά στέκια και μπαράκια της Αθήνας. Κι όταν παλαιότερα είχε δημιουργηθεί θέμα στη Βουλή, ο Τσίπρας είχε προσφέρει πλήρη κάλυψη στον Καλπαδάκη ο οποίος τώρα θα είναι ο de facto υπουργός Εξωτερικών και τα βράδια θα μοιράζεται το κρεβάτι του –με θέα την Ακρόπολη- με μια επίσης de facto συνεργάτιδα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών!

Από τυπικής πλευράς ποιος είναι  ο Β. Καλπαδάκης; Είναι ο διπλωματικός σύμβουλος του Τσίπρα από το 2014.  Σήμερα είναι κι αυτός 38 χρονών, γιος διπλωμάτη, γεννήθηκε στις Βρυξέλλες και ανέλαβε τα καθήκοντά του δίπλα στον Τσίπρα όταν ήταν ακόμη αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  επιστρέφοντας στην Αθήνα απευθείας από την Άγκυρα, όπου υπηρετούσε στην ελληνική πρεσβεία για τρία χρόνια. Διετέλεσε προηγουμένως στέλεχος της Νεολαίας του Συνασπισμού με γραμματέα τον Τσίπρα και ήταν ένας από τους ελάχιστους αριστερούς διπλωμάτες τον καιρό που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μικρό κόμμα. Ως επικεφαλής του διπλωματικού γραφείου του Τσίπρα είχε όλα αυτά τα χρόνια και πολύ κακές έως εχθρικές σχέσεις με τον Κοτζιά, για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στις αποφάσεις για την εξωτερική πολιτική. Βρίσκονταν κυριολεκτικά στα μαχαίρια.


Βασικό του προσόν υπήρξε πάντως και το γεγονός ότι είναι ανιψιός του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και συγκεκριμένα της σημερινής συζύγου του Αγγελικής Παπάζογλου που είναι σχεδόν συνομήλικη και ήταν συμφοιτήτρια με τον Τσίπρα την εποχή των καταλήψεων. Επομένως είναι και της ευρύτερης οικογενείας…




NEWS THESSALONIKI


THE REAL SECRET TRUTH

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ: Η ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ!
    22/10/2018


    Αφού ο Καμμένος διαψεύστηκε σε κάθε πομπώδη «πρόβλεψη» που είχε κάνει, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών δεν θα περάσει στα Σκόπια, δημιουργήθηκε η ανάγκη να ρίξει στην πιάτσα ένα νέο παραμύθι, για να δικαιολογήσει την συνεχιζόμενη παραμονή του στην καρέκλα της συγκυβέρνησης των προδοτών.

    Έτσι, εκμεταλλευόμενος μια ανακοίνωση της ρωσσικής πρεσβείας στα Σκόπια, ότι δεν αλλάζει την αρνητική θέση της σχετικά με την Συμφωνία των Πρεσπών και την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», έβαλε τα ξεφωνημένα διαδικτυακά παπαγαλάκια του να πουλήσουν νέες φρούδες ελπίδες, ότι «μπορεί η Ρωσία να σώσει την παρτίδα και να μην υπάρξει Βόρεια Μακεδονία, επιστρέφοντας τα Σκόπια στο καθεστώς που ισχύει σήμερα (πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ως διεθνή ονομασία)».

    Βέβαια, αναγνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα είναι «δύσκολο», αλλά ελπίζουν –τάχα!- ότι «κάποια στιγμή σίγουρα με αφορμή κάποιο θέμα θα έρθει ζήτημα των Σκοπίων στον ΣΑ, κι εκεί η Ρωσία απλά δεν θα αναγνωρίζει ότι υπάρχει τέτοιο μέλος στον ΟΗΕ».

    Για να μην μας δουλεύει ο ψεκασμένος καρεκλάκιας, εκείνο που ενδιαφέρει την Ρωσσία στην παρούσα φάση είναι να μην μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και πιέζει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Εφόσον μπουν, τελειώνει εκεί η υπόθεση, οριστικά και αμετάκλητα!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι πειράζει που θα κάνει κουμάντο μιά Τουρκάλα στο Υπ.Εξ.; ΆΝθρωποι δεν είναι και οι Τούρκοι; Εικόνες του Θεού δεν είναι; Τί ρατσισμός είναι αυτός να θέλετε να μάς διοικούν αποκλειστικά Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ και απερίγραπτα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό ζήτημα (εδώ και καιρό μάλιστα...) του ειδυλλίου Καλπαδάκη με την θυγατέρα του Τούρκου στρατηγού, το είχε θίξει εδώ και αρκετό καιρό ο mr.V σε εκπομπή του.
    Γελάνε προφανέστατα και οι πέτρες αλλά κυρίως οι ξένες πρεσβείες που βλέπουν τέτοια απίστευτα συμβάντα, να γίνονται ανεκτά και επιτρεπτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μου θύμισες τώρα...
    Το χρηματιστήριο...εκείνη την ερωτευμένη που δεν πρόδωσε τον καλό της...και κουκουλώθηκε το πράμα...

    ετσι και τώρα ο αγαπητικός της βοσκοπούλας

    ΥΣ
    νομίζετε ότι οι τουρκοι είχαν ανάγκη την φατμέ για να μάθουν λεπτομέρειες???
    τους τα λένε όλα οι ελληνόφωνοι έτσι κι αλλιως απο μόνοι τους
    ασε τους τουρκους βουλετες κλπ κλπ

    ΥΣ 2
    δεν έχει νόημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι τουρκοι βουλευτες ναιμεν,αλλα οι διαδικασιες,σχεδιασμοι,ενεργειες του ΥΠΕΞ δεν περνουν παντα απο την Βουλη,αλλα ο "μπουλης",γεννημενος στο εξωτερικο,εθνομηδενιστης,ειναι γνησιο παραδειγμα "θυματος",ασχετος,μαλθακος,των ευκολων καταστασεων,αγεται και φερεται απο το "μο...ι",το ξερει μετα βεβαιοτητος,αλλα δεν τον ενδιαφερει,βολευεται,το θεμα ειναι γιατι δεν του συμβαινει προειδοποιητικο "ατυχημα".Η Φατμε σιγουρα ξενοκοιμαται,αυτον τον εχει αναλαβει ως "στοχο-αντικειμενο",αν καποιος την απομυθοποιησει στα ματια του Μπουλη ,ισως ξεκοψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!