Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Έχουμε και λέμε τα ΠΡΟΣΕΧΩΣ ! ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Συμφωνώ με την αρθρογράφο σε αρκετά αλλά θέλω να συμπληρώσω: 
Δεν είναι απαραίτητο αυτό το συμβάν να γίνει επί Ερντογάν.  


Αν γίνει επί Ερντογάν στρατιωτική ενέργεια σε βάρος της Ελλάδας το πιο πιθανό είναι μόνο ένα θερμό επεισόδιο και όχι απόβαση με τα ακόλουθα σενάρια:


 Να δεχθούν ήττα οι Τούρκοι ελέω Αμερικανών και Ισραηλινών καθώς θέλουν να τον ρίξουν. Η συμμαχία Τουρκίας – Ρωσίας έχει κάνει μεγάλη ζημιά στα συμφέροντα του ΝΑΤΟ. Μια ήττα στο Αιγαίο θα ρίξει τον Ερντογάν και θα ανοίξει το δρόμο σε φιλονατοϊκή κυβέρνηση από τους οπαδούς του Γκιουλέν.



Αν οι Έλληνες  δεχθούν ήττα τότε μάλλον θα τα έχει βρει ο Ερντογάν με το ΝΑΤΟ κρυφά άλλα τότε θα έχει να αντιμετωπίσει τη Ρωσία και τον Πούτιν που ΔΕΝ χωρατεύει… Και πάλι δηλαδή ο Ερντογάν θα κινδυνεύει αλλά αυτή τη φορά βιολογικά από τους Ρώσους.



Σε κάθε περίπτωση απόβαση θα επιτραπεί στην Τουρκία ΜΟΝΟ σε κυβέρνηση μετά τον Ερντογάν που θα είναι φιλονατοϊκή και η όποια θα είναι εχθρική προς τη Ρωσία. Το ‘’δώρο’’ της θα είναι κομμάτι από το ελληνικό Αιγαίο και μοιρασιά στον 25ο παράλληλο  όπως λέει το άρθρο αλλά και η αποδοχή ίδρυσης του Κουρδιστάν (ΕΔΩ).



Μετα τον Ερντογάν:


Αν έχει προηγηθεί το θερμό επεισόδιο τότε θα έχουμε απόβαση σε μικρά νησιά, πχ Καστελόριζο, Φούρνοι , Λαδόξερα (Ζουράφα) κλπ τα όποια φυλάσσονται μόνο από φρουρά, έχουν εγγύτητα στην Τουρκία, μηδενικό ρίσκο και παράλληλα της δίνουν πράγματι μερίδιο στο Αιγαίο στον 25ο παράλληλο (ΑΟΖ) όπως λέει το άρθρο.  Θα υπάρχουν επίσης από ανύπαρκτες έως ελάχιστες απώλειες σε ανθρωπινές ζωές πράγμα που το χρειάζονται οι Τούρκοι για να διαπραγματευτούν με (στημένη διαπραγμάτευση βέβαια) με την διεθνή κοινότητα και το ΝΑΤΟ.



Και πάλι όμως θα έχουν τη Ρωσία αντίπαλο. Μελετήστε καλά αυτό το άρθρο ΕΔΩ καθώς  και τα σχετικά άρθρα που επισυνάπτονται στο τέλος του. Μόνο έτσι θα καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει. Να μελετήσετε και τη συνθήκη του Μοντρέ που ρυθμίζει τη λειτουργιά των στενών του Βοσπόρου το κλείσιμο των οποίων από την Τουρκία σημαίνει αίτια πολέμου για την Ρωσία (θα επανέλθουμε με άρθρο γι' αυτήν) . Δεν είναι απλά τα πράγματα για την Τουρκία. Μην ακούτε διάφορες κουταμάρες που γράφουν. Αυτή κινδυνεύει περισσότερο από εμάς και σίγουρα είναι σε πιο δύσκολη θέση. Βέβαια, για να το κατανοήσετε αυτό πρέπει να έχετε μελετήσει αρκετά τα τρέχοντα γεωπολιτικά.



Να θυμάστε ότι για να γίνει απόβαση  πρέπει να έχει προηγηθεί θερμό επεισόδιο σύμφωνα με την ‘’συνήθης’’ διεθνή ‘’διπλωματία (του κwλου).



Όσον αφορά την οικουμενική που ετοιμάζουν τα έχουμε πει αλλά ας τα υπενθυμίσουμε.

Οι Ιλλουμινάτι σχεδιάζουν να μας οδηγήσουν σε οικουμενική κυβέρνηση προκειμένου να αλλάξουν το σύνταγμα, και ειδικά το θρήσκευμα της χώρας από  ορθόδοξο σε ουδετερόθρησκο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο τουρκοεβραίος Axel Cipra ψήφισε την απλή αναλογική για τις επόμενες εκλογές έτσι ώστε να μη βγαίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση με το bonus των 50 εδρών και να γίνει οικουμενική κυβέρνηση με πάνω από 200 βουλευτές για να αλλάξουν το σύνταγμα. Είναι μια ενέργεια της ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσει στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση (ΕΔΩ). 


Πρώτα ΝΤΟΥ από Τουρκία σε ελληνικά νησιά και κατάληψη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου τμήματος του Αιγαίου και σύρραξη !


Να κάνει ο Πάνος το κομμάτι του πως τάχα αντιστέκεται, να παραστήσουν τους πολέμαρχους οι πουλημένοι στρατηγοί, να χυθεί λίγο αίμα να φοβηθεί ο λαός !



Αρον άρον ο Τσίπρας της αριστεράς και της φιλίας των λαών , ζητάει “διαπραγματεύσεις” με τον σουλτάνο για “χάρη της ειρήνης” !


Με την διαιτησία Γερμανών και ΗΠΑ , ξαναμπαίνει στο κρεβάτι του Προκρούστη η συμφωνία της Λωζάνης, αυτή που είπε ο Τσίπρας πως θέλει επικαιροποίηση και ο Σουλτάνος πως τους αδικεί η μοιρασιά !


(Τα συμφώνησαν τελικά με τους Αμερικανούς οι Τούρκοι, στη μοιρασιά του Αιγαίου, γι αυτό απελευθέρωσαν και τον πάστορα χθες)


Καζαν καζαν (μισό μισό) χωρίζεται το Αιγαίο, στον 25ο παράλληλο, ήταν δίκαιο κι έγινε πράξη θα ουρλιάζουν τα Συριζόσκυλα , το Κνιταριό και όλο το αριστεροσκυλολόι !


Τα γνωρίζουν αυτά και Ράμα των Αλβανών και Ιβανώφ των Σκοπίων, γι' αυτό ξαφνικά βάζουν και τα δικά τους θέματα στο τραπέζι !


Θα ξαναμοιράσετε που θα ξαναμοιράσετε, θα κόψετε που θα κόψετε, θέλουμε κι εμείς Ήπειρο μέχρι την Άρτα και την Μακεδονία ολόκερη, τώρα που βρήκαμε Παπά Τσίπρα και Κοτζιά μη χαθεί η ευκαιρία! Να κάτσουν στο τραπέζι της μοιρασιάς θέλουν και μετά όλο και κάτι θα αρπάξουν !


Η Θράκη είναι δοσμένη ήδη όλη, γι αυτό την πλημμυρίζουν τώρα με νεοέποικους! Αυτόνομη περιοχή, ουδέτερο Μουσουλμανικό έδαφος προς ένταξη στην μαμά Τουρκιά !


Ο Συγκαμμένος ανακοίνωσε την δημιουργία νέων Μουσουλμανικών χωριών στο Κιλκίς! Θα τους κρατήσουμε ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ, είπε !


Και ποιός θα τα κάνει όλα αυτά; Οι τσιπροκαμμένοι ;


Με ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “εθνικής ενότητας” θα γίνει η εθνική προδοσία και ο διαμελισμός της χώρας. Με Μητσοτάκη, Τσίπρα, Φώφη θα πέσουν οι υπογραφές και θα επικυρωθεί από τον Παυλάκη τον Προκοπάκη !


(Γιατί ΟΧΙ είπε ήδη η Φώφη για συγκυβέρνηση με Τσίπρα και ΝΔ)

Τάχα μου θα ζορίζονται, αλλά θα επικρατήσει «ο ρεαλισμός και η σύνεση», θα πούν!


Προς χάριν «της ειρήνης, και της φιλίας των λαών»!


Θα «σώσουν» τους Έλληνες από αιματοχυσία!


Μιλημένα και προσυμφωνημένα όλα!


Η Αριστερά θα χειροκροτεί κι όσοι διαφωνούμε θα είμαστε οι καυλόστρατοι κι ΕΘΝΙΚΙΑ!

(Αυτά λένε πληροφορίες από την “πρεσβεία” και σας τις μεταφέρω)

Ν. Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!