Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Μαζικές οι παραιτήσεις πιλότων το 2018 στην Πολεμική Αεροπορία… τι συμβαίνει; ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ;


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Πιλότοι φεύγουν, πυραυλικά συστήματα της πολεμικής αεροπορίας έχουν λήξει (ΕΔΩ) και είναι ακατάλληλα, τεθωρακισμένα έχουν περιορισμένα βλήματα για μάχη μόνο τριών ημερών, πολεμικά πλοία ασυντήρητα (ΕΔΩ).... Ταυτόχρονα μας την ''πέφτουν'', σκοπιανοί, τούρκοι, αλβανοί και σε λίγο στρατιές εκατομμυρίων μουσουλμάνων από κάθε γωνία της γης.... Βλέπει κανείς τι έρχεται η εξακολουθεί να παρακολουθεί η πλειονότητα το next top model;

Μαζικές παραιτήσεις πιλότων το 2018! – Στοιχεία φωτιά! Χάνονται δυο σειρές ιπταμένων το χρόνο! Γιατί φεύγουν. Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Armyvoice.gr για τις παραιτήσεις στην Πολεμική Αεροπορία.


Ρεπορτάζ: Ιωάννα Ηλιάδη
Την ώρα που οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είχαμε στρέψει το βλέμμα στην τουρκική αεροπορία η οποία

αντιμετωπίζει προβλήματα μετά το πραξικόπημα, στην χώρα μας το «καζάνι σιγόβραζε» μέχρι την έκρηξη. Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευτεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, μέσα στο 2018 έχουν γίνει αποδεκτές 73 αιτήσεις παραίτησης ή αποστρατείας αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, εκ των οποίων οι 35 είναι ιπτάμενοι!

Οι 21 παραιτήσεις ιπταμένων έγιναν δεκτές τους τελευταίους 4 μήνες! Αυτό θα πρέπει να μας ανησυχεί ιδιαίτερα. Η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι επισμηναγοί, αντισμήναρχοι και σμήναρχοι, δηλαδή στελέχη με ιδιαίτερη εμπειρία και στην πλέον παραγωγική τους ηλικία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



«Αρπάζουν» χρήματα από το ΥΠ.ΕΘ.Α. για να συντηρήσουν τους λαθρομετανάστες – Έγγραφο-ντοκουμέντο – ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!