Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ: ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΕΙΝΑΙ Α Ν Ε Φ Ι Κ Τ Ο νά ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ στήν ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ!



Ενδεικτική της αφόρητης κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, με τους λαθρομετανάστες, είναι η απόφαση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας να μεταφέρει τα γραφεία της, από την οδό Χαλκοκονδύλη στην οδό Πανόρμου! 
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης των αστυνομικών Δημοσθένης Πάκος: «Μετά από 20 χρόνια φεύγουμε γιατί πλέον είναι ανέφικτο μετά τις 4 το απόγευμα να κυκλοφορήσουμε εκεί, ακόμη και εμείς που είμαστε αστυνομικοί! 

Λόγω της κατάστασης δεν μπορούν ούτε τα μέλη μας, οικογενειάρχες, συνταξιούχοι. 
Έχουμε στείλει έγγραφα προς τους αρμόδιους φορείς, έχουμε ενημερώσει και προφορικά και πλέον δεν μπορούμε να καθόμαστε εκεί. 

Σε έναν δρόμο 20 μέτρων, είναι ταυτόχρονα 100 χρήστες ναρκωτικών (!) ανάμεσα από Μάρνη μέχρι την Σωκράτους, που δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

https://ethnikismos.net/2018/12/12/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%83-4-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!