Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Ο τουρκοεβραίος Axel Cipra πήγε στο Μαρόκο για να υπογράψει τον οριστικό θάνατο της Ελλάδας – Θα φέρουν δεκάδες εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και θα τους νομιμοποιήσουν!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Το δούλεμα στους πολίτες όλου του πλανήτη πηγαίνει σύννεφο. Η Αμερική που έχει εργαλείο και δημιούργημα της τον ΟΗΕ, δεν δέχεται λέει το σχέδιο που προτείνει το δημιούργημα της ο ΟΗΕ, αλλά η Γερμανία που είναι προτεκτοράτο της Αμερικής, το δέχεται καθώς και οι χώρες δορυφόροι της όπως η Ελλάδα!!!! Με απλά λόγια η Αμερική, δηλαδή οι ‘’πισινοί’’ της οι εβραίοι, θέλουν να εξισλαμίσουν όλες τις υπόλοιπες χώρες με ένα σχέδιο του εργαλείου τους που ονομάζεται ΟΗΕ ενώ ταυτόχρονα οι ίδιες το ‘’παίζουν’’ αντιστασιακές και φυσικά δεν το υπογράφουν.



Για τον τουρκοεβραίο Axel Cipra δεν πιστεύω να είχατε καμία αμφιβολία ότι θα το υπογράψει…! Είναι ήδη εκεί, και μάλιστα θα βγάλει και λόγο, και τα ΜΜΕ, αντιπολίτευση και λοιποί ‘’δημοκράτες’’, ‘’πατριώτες’’ κλπ. μούγκα στη στρούγκα!



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΔΩ


Στο Μαρακές ο Αλέξης Τσίπρας
 Στο Μαρακές ο Αλέξης Τσίπρας

Ποιες χώρες αντιδρούν στο Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση

Παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ξεκινάει σήμερα στο Μαρακές η Διακυβερνητική Διάσκεψη για την υιοθέτηση του Παγκόσμιου Συμφώνου για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση. 


Κατά τη διάρκεια της γενικής συζήτησης στην Ολομέλεια της Διάσκεψης, ο πρωθυπουργός θα εκφωνήσει ομιλία για τις θέσεις της Ελλάδας σχετικά με το Σύμφωνο, ενώ στο περιθώριο των εργασιών πρόκειται να πραγματοποιήσει διμερείς επαφές, μεταξύ των οποίων με την πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Φερνάντα Εσπινόσα Γκαρσές και τον αντιπρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού, Ζιλ Καρμπονιέ.
Ο πρωθυπουργός έφτασε στο Μαρακές χθες το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρη Βίτσα.

Στη Σύνοδο, η οποία συγκαλείται υπό την αιγίδα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών για την επικύρωση, κατόπιν διακυβερνητικών διαπραγματεύσεων που προηγήθηκαν, του κειμένου του Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση, λαμβάνει επίσης μέρος, ως επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Επικεφαλής κρατών και κυβερνήσεων, υπουργοί και άλλοι ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών συμμετέχουν στη σύνοδο, τις εργασίες της οποίας θα ανοίξουν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, η πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Μαρία Φερνάντα Εσπινόσα Γκαρσές και η ειδική εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ για τη Διεθνή Μετανάστευση, Λουίζ Αρμπουρ, η οποία θα διατελέσει και γενική γραμματέας της συνάντησης.

Το πρόγραμμα των εργασιών της συνόδου περιλαμβάνει σειρά συζητήσεων κατά τη διάρκεια του διημέρου, όπου τα παρόντα κράτη-μέλη αναμένεται να επαναβεβαιώσουν την πολιτική τους δέσμευση στο Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων περιλαμβάνονται δυο μεγάλα πάνελ διαλόγου, με το πρώτο να αφορά την προώθηση δράσεων για τις δεσμεύσεις του Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση, με βασική ομιλήτρια την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μαντλίν Ολμπράιτ, ενώ στο δεύτερο μεγάλο πάνελ, που αφορά τις συνέργειες και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που θα πρέπει να ληφθούν για το μέλλον σε ό,τι αφορά τη μετανάστευση, κεντρική ομιλήτρια είναι η πρώην πρόεδρος της Λιβερίας, Έλεν Τζόνσον Σίρλιφ.

Αντιδρούν ΗΠΑ και άλλες χώρες

Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι το Σύμφωνο δεν έχει δεσμευτική ισχύ έχει προκαλέσει σειρά αντιδράσεων σε διάφορες χώρες, με κυρίαρχες τις Ηνωμένες Πολιτείες, η πρέσβης των οποίων στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χάλεϊ, είχε πει ότι οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να συμμετάσχουν καθώς οι πολιτικές της χώρας σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό θα πρέπει να καταρτίζονται από τους Αμερικανούς και μόνο απ' αυτούς.
Αλλά και ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, λίγους μήνες νωρίτερα, είχε μιλήσει από το βήμα του ΟΗΕ για ανεξέλεγκτη μετανάστευση που αποτελεί απειλή για την ίδια την κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στις αμερικανικές αντιδράσεις ήρθαν να προστεθούν κι αυτές από την πλευρά του Ισραήλ, της Αυστραλίας και πολλών ευρωπαϊκών χωρών, που αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος στη σύνοδο του Μαρακές, ενώ έντονη ήταν η αντιπαράθεση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και στο Βέλγιο.

Έχουμε καθήκον να προστατεύσουμε τα σύνορά μας από παράνομους εισβολείς. Αυτό κάνουμε κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, είπε χαρακτηριστικά, πριν από λίγο καιρό, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ενώ ο Αυστραλός ομόλογός του, Σκοτ Μόρισον, έχει πει ότι το συγκεκριμένο Σύμφωνο θα μπορούσε να υπονομεύσει τους ισχυρούς νόμους και τις πρακτικές που ακολουθεί η χώρα του σε ό,τι αφορά την προστασία των συνόρων της.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η Ουγγαρία, η Πολωνία και η Αυστρία δήλωσαν πως δεν πρόκειται να δώσουν το παρών στη σύνοδο, όπως επίσης και μια σειρά από άλλα ευρωπαϊκά -και όχι μόνο- κράτη.

Οι υποστηρικτές, ωστόσο, της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, όπως η Γερμανίδα καγκελάριος 'Αγκελα Μέρκελ, υποστηρίζουν σθεναρά πως το Σύμφωνο μπορεί να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο στη διαχείριση της μετανάστευσης και ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους ότι το κείμενο δεν έχει δεσμευτική ισχύ σε νομικό επίπεδο.

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. Καλώς όρισες φρίκη, λοιπόν; Μήπως φαινόμενα όπως αυτά http://panusis.blogspot.com/2018/11/blog-post_10.html και άλλα που έχουν προαναφερθεί στο ODYSSEIATV blogspot θα αποτελούν καθημερινό φαινόμενο; Είναι καιρός το δίκαιο και η δικαιοσύνη να λάμψουν ξανά ανεπηρέαστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε και καλοί μας αναγνώστες: Κρατήστε ΜΟΝΟΝ ένα όνομα, όσον αφορά την "Σύνοδο" στο Μαρακές του Μαρόκου και αυτό είναι ΜΑΝΤΛΙΝ ΟΛΜΠΡΑΪΤ !
      Άν υπέρ της υπερμαζικής εξαπλώσεως της λαθρομεταναστευτικής λαίλαπος στην Ευρώπη μας, είναι αυτή μία βασική ομιλήτρια, ποιοί τάχα μπορούν πλέον νά έχουν απορίες για την ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ αυτών των συναντήσεων;
      (Όσοι επιθυμούν, άς μελετήσουν προσεκτικά το βιογραφικό αυτής της κυρίας...)

      Διαγραφή
  2. ΜΟΥΓΓΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ
    ΜΟΥΓΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ
    ΜΟΥΓΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ Reality shows
    ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Κ Κ Ε ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!