Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Καμμένος: Προανήγγειλε κήρυξη ΑΟΖ στο Ανατολικό Αιγαίο τους επόμενους μήνες - ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ....


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Όταν ο πιο προσκυνημένος στο σιωνισμό ‘’Έλληνας’’ υπουργός εθνικής άμυνας αναγγέλλει κάτι τέτοιο τότε τα ‘’εξαμίλια’’ πλησιάζουν. Συνδυάστε το και με την παρόμοια δήλωση που είχε κάνει ο προδότης Κοτζιάς όταν παραιτήθηκε και τότε καταλαβαίνετε ότι όπου υπάρχει καπνός…..

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Καμμένος: Προανήγγειλε κήρυξη ΑΟΖ στο Ανατολικό Αιγαίο τους επόμενους μήνες
Την κήρυξη ΑΟΖ στο Ανατολικό Αιγαίο τους επόμενους μήνες προανήγγειλε από τo Καστελόριζο ο Πάνος Καμμένος.
Παράλληλα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μιλώντας ταυτόχρονα για απελευθέρωση της δυνατότητας απάντλησης φυσικού αερίου «που θα καλύψουν τις ανάγκες για τις επόμενες γενιές.



Ακόμα, ο Πάνος Καμμένος ανέφερε πως όποιος απειλήσει την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας θα συντριβεί.
Ειδικότερα, ο Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στη ΔΑΝ Μεγίστης ανέφερε ότι «η ΑΟΖ του Καστελλόριζου έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικονομία της πατρίδας μας», προσθέτοντας ότι «εντός των επομένων μηνών, η ανακήρυξη της ΑΟΖ θα απελευθερώσει τη δυνατότητα απάντλησης του φυσικού αερίου για την πατρίδα μας, μεγάλων κοιτασμάτων που θα καλύψουν τις ανάγκες για τις επόμενες γενιές».
Η αναφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας ήταν σαφής. Αν και η διαδικασία αφορά το υπουργείο Εξωτερικών και μέχρις στιγμής δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση ως προς αυτά τα θέματα εν τούτοις τα όσα είπε απευθυνόμενος στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ξεκάθαρα.

«Έχοντας αναλάβει την ευθύνη της υπεράσπισης αυτού του νησιού της ελληνικής επικράτειας, εμπεδώνετε το αίσθημα ασφάλειας σε κάθε Έλληνα πολίτη, δηλώνοντας ότι η παρουσία σας αποτελεί τροχοπέδη σε όποιον δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο και τις διεθνείς συμφωνίες. Διασφαλίζετε τα εθνικά οικονομικά συμφέροντα, τα οποία είναι διεθνώς κατοχυρωμένα και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση. Και προφανώς μιλάω για την ΑΟΖ. 

Η ΑΟΖ του Καστελόριζου έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικονομία της πατρίδας μας. Εντός των επομένων μηνών, η ανακήρυξη της ΑΟΖ θα απελευθερώσει τη δυνατότητα απάντλησης του φυσικού αερίου για την πατρίδα μας, μεγάλων κοιτασμάτων που θα καλύψουν τις ανάγκες για τις επόμενες γενιές» ήταν η ακριβής δήλωσή του.

Ακόμα, ο Πάνος Καμμένος έστειλε μήνυμα προς την Τουρκία, λέγοντας ότι «εκείνος που δεν θα σεβαστεί την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα θα συντριβεί. Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας, να υπερασπιστούμε τους βωμούς και τις εστίες μας».

«Η παρουσία μας εδώ, είναι μία ακόμα ευκαιρία προκειμένου να περάσουμε στους γείτονές μας το μήνυμα ότι αυτή η χώρα μένει πιστή στα ιδανικά των προγόνων της», ανέφερε ακόμα ο Πάνος Καμμένος, «αυτών που πρώτοι θεμελίωσαν το πολίτευμα της δημοκρατίας, και το δώρισαν στην παγκόσμια κοινότητα, υποστηρίζοντας ότι «είμαστε μία χώρα φιλειρηνική, που όμως απαιτεί να τη σέβονται, όπως άλλωστε πράττει και η ίδια».

LYKAVITOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!