Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Ε Κ Τ Α Κ Τ Η ΕΙΔΗΣΗ! Είναι στην Αθήνα ο π.Ιουστίνος από το 'Φρέαρ του Ιακώβ' των Αγίων Τόπων και θα μιλήσει σήμερα στην Μητρόπολη Αμαρουσίου!

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ!

Σχετική εικόνα

Όπως μας ενημέρωσαν πρό ολίγου, σήμερα Κυριακή 23η Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιήσει ομιλία στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Μητροπόλεως Αμαρουσίου (διασταύρωση οδών Μητροπόλεως & Κοιμήσεως Θεοτόκου) στις 19.00', ο ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ της Πίστεώς μας πατήρ Ιουστίνος που είναι Ηγούμενος στο προσκύνημα του 'Φρέατος του Ιακώβ' των Αγίων Τόπων.

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, ο π.Ιουστίνος είναι ο ...ριψοκίνδυνος διάδοχος στο προσκύνημα αυτό, του (κυπριακής καταγωγής) Αγίου Ιερομάρτυρος αρχιμανδρίτου Φιλουμένου, 

Σχετική εικόνα

που  ε σ φ α γ ί α σ α ν με απερίγραπτα άγριο τρόπο φανατικοί σιωνιστές, στα τέλη του 1979 και ανακήρυξε η Εκκλησία μας Άγιο πρό ολίγων ετών.

Σχετική εικόνα

Παρά την επισφαλή του υγεία, θα μιλήσει σήμερα στους πιστούς που θα έχουν την ευλογία και την ιδιαιτέρα "τύχη", να ακούσουν απο πρώτο χέρι τις πράγματι  μ ο ν α δ ι κ έ ς   του εμπειρίες...

Αποτέλεσμα εικόνας για πατήρ Ιουστίνος - Φρέαρ του Ιακώβ

Ο π.Ιουστίνος, παρά τους τεράστιους κινδύνους δέχθηκε να υπηρετήσει στο 'Φρέαρ του Ιακώβ', χωρίς συνοδεία αλλά μόνος του (!), όπως ακριβώς και ο δολοφονηθείς προκάτοχός του, ενώ ΗΔΗ τον έχουν πυροβολήσει 10 φορές (!!!), αλλά με την χάρη του Αγίου Φιλουμένου και του Χριστού μας, οι σφαίρες των αντιχρίστων  Α Σ Τ Ο Χ Η Σ Α Ν !

Προτρέπουμε θερμώς να μήν λείψει κανείς απο αυτήν την ομιλία!

"Π α π α φ λ έ σ σ α ς"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!