Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Ιταλική κυβέρνηση: «Όποιος μπαίνει σε ξένα σπίτια, για να κλέψει, να βιάσει ή να σκοτώσει, αποδέχεται τις συνέπειες»!!! ΕΛΛΗΝΕΣ, Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Μ Ε ; ; ;Ιταλία: 57χρονος ιδιοκτήτης αποθήκης ελαστικών, τραυμάτισε θανάσιμα με περίστροφο έναν 29χρονο Μολδαβό διαρρήκτη, που είχε μπει στον χώρο με αξίνα για να κλέψει. 
Ο υπ.Εσωτερικών Μάριο Σαλβίνι τον στήριξε ολόψυχα: «Μπορεί να βασίζεται επάνω μας. Σύντομα θα φέρουμε στην Βουλή νέο νόμο, για τα όρια της νόμιμης άμυνας, που θα προστατεύει κάθε Ιταλό ο οποίος υπερασπίζεται μέρα-νύχτα την οικογένειά του, το σπίτι, το μαγαζί του, από οποιονδήποτε βίαιο εισβολέα. Όποιος μπαίνει σε ξένα σπίτια, για να κλέψει, να βιάσει ή να σκοτώσει αποδέχεται τις συνέπειες»! 

ΤΣΙΠΡΑΑΑ!!!....
Τ' ΑΚΟΥΣ "ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ" ;;;;;.....

Αποτέλεσμα εικόνας για ιταλική σημαία

Αναμφισβήτητα, υπάρχουν πράξεις οι οποίες μπορούν να συμβούν σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, με την μόνη διαφορά να έγκειται στις αντιδράσεις, που μπορεί να έχει το κάθε κράτος ξεχωριστά. 
Σε καθημερινή εφημερίδα υπό τον τίτλο «Όποιος εισβάλλει σε ξένα σπίτια αποδέχεται τις συνέπειες», διαβάζουμε τα εξής:

“«Όποιος μπαίνει σε ξένα σπίτια, για να κλέψει, να βιάσει ή να σκοτώσει αποδέχεται τις συνέπειες», τόνισε η υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Τζούλια Μποντζόρνο, για μια υπόθεση που από ημερών συγκλονίζει την Ιταλία. 

“He approached with a pickaxe, and I shot him out of fear”
https://www.corriere.it/english/18_novembre_29/he-approached-with-pickaxe-and-shot-him-out-of-fear-e91ccd58-f3f0-11e8-b6fd-3556737c89de.shtml?refresh_ce-cp

Στις 4 π.μ. ο 57χρονος Φρέντι Πατσίνι, ιδιοκτήτης αποθήκης ελαστικών σε προάστιο του Αρέτζο, στην Τοσκάνη, τραυμάτισε θανάσιμα με περίστροφο έναν 29χρονο Μολδαβό διαρρήκτη που είχε μπει στον χώρο με αξίνα για να κλέψει. 

Ο συνεργός του πρόλαβε να το σκάσει με Ι.Χ., αλλά μέσα σε λίγες ώρες, ο μεσόκοπος επιχειρηματίας από το Μόντε Σαν Σαβίνο έγινε λαϊκός ήρωας.

«Μπράβο Φρέντι!», τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα δεκάδες συντοπίτες του κατά την επιστροφή του από τον ανακριτή, ενώ ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι, τον στήριξε ολόψυχα: «Μπορεί να βασίζεται επάνω μας. 

Σύντομα θα φέρουμε στη Βουλή νέο νόμο για τα όρια της νόμιμης άμυνας, που θα προστατεύει κάθε Ιταλό ο οποίος υπερασπίζεται μέρα-νύχτα την οικογένειά του, το σπίτι, το μαγαζί του, από οποιονδήποτε βίαιο εισβολέα».

Ενάμιση χρόνο πριν, τον Μάϊο του 2017, ο Σαλβίνι και τα Πέντε Αστέρια, που βρίσκονταν τότε στην αντιπολίτευση, καταψήφισαν μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες τον νόμο περί «διεύρυνσης των ορίων της νόμιμης άμυνας», που αναγκάστηκε να φέρει η κεντροαριστερή κυβέρνηση Τζεντιλόνι, για να κατευνάσει τις διαμαρτυρίες των αλλοφρόνων από την εγκληματικότητα «νοικοκυραίων».

Ο ισχύων νόμος δεν καλύπτει τον Πατσίνι. Αν όμως μειωθεί ή εξαλειφθεί το αξιόποινο της πράξεώς του, κάθε δίωξη σε βάρος του θα πάψει αναδρομικά, όπως εύχονται πολλά κυβερνητικά στελέχη και μάλλον οι περισσότεροι Ιταλοί.

Από το 2014, ο Φρέντι κοιμόταν με όπλο στην αποθήκη του, επειδή τον είχαν διαρρήξει 38 φορές (!!!). 

Πυροβόλησε δύο φορές τον κλέφτη στα πόδια, αλλά η σφαίρα που έπληξε την μηριαία αρτηρία και στάθηκε μοιραία για την ζωή του.”

Κάντε μια σύγκριση της υπόθεσης αυτής με μια άλλη, η οποία απασχόλησε σχετικά πρόσφατα την Χώρα μας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το πώς αντιμετωπίζεται σε Ελλάδα και η Ιταλία το «μπουκάρισμα» σε ξένη ιδιοκτησία…

&
https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/12/57-29.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!