Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

«ΠΟΙΟΣ Ω Φ Ε Λ Ε Ι Τ Α Ι» ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ;





Ήταν παρατηρημένο την δεκαετία του ’80, επί της πραγματικής «πρώτης φοράς αριστερά», ότι όποτε η κυβέρνηση του Παπανδρέου «στριμωχνόταν», γινόταν μια τρομοκρατική επίθεση από τους… επαναστάτες της 17Ν., αποπροσανατολιζόταν η κοινή γνώμη κι έβγαινε η κυβέρνηση από την δύσκολη θέση...
 
 Αποτέλεσμα εικόνας για κκε κόμμα του εγκλήματοσ και τησ προδοσίασ
 
 

Αποτέλεσμα εικόνας για κκε κόμμα του εγκλήματοσ και τησ προδοσίασ

Κάτι παρόμοιο συνέβη και με την τρομοκρατική επίθεση στον ΣΚΑΪ! Με τι ασχολείτο η κοινή γνώμη τις προηγούμενες ημέρες; 
 Σχετική εικόνα
 
Με την πλήρως αποτυχημένη εκδήλωση του Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη, το face control στην είσοδο του Παλαί, την καταστολή των λαϊκών αντιδράσεων στην πόλη, αλλά και μ’ ένα σκάνδαλο «κολλητού» των Τσιπροπαππάδων, που έρριχνε στα τάρταρα το δήθεν… ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς. 
Όλα αυτά τα άκρως ενοχλητικά εξαφανίστηκαν στον «μπουχό» που σηκώθηκε από την έκρηξη!

Κι είναι σίγουρο, πως και τις επόμενες ημέρες θα μονοπωλεί την επικαιρότητα η τρομοκρατική επίθεση. 
Αμέσως μετά δε, έρχονται οι γιορτές κι έτσι «ανασαίνει» με ανακούφιση η συγκυβέρνηση κι ετοιμάζεται για την επικοινωνιακή… αντεπίθεσή της, μετά τ’ Αγιαννιού!

Είδατε τι ωραία που τα «καταφέρνουν» οι κόκκινοι τρομοκράτες; 
Ούτε βαλτοί να ήταν! 
Ή μήπως ήταν;
 
https://ethnikismos.net/2018/12/18/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%83-%cf%89%cf%86%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9/
 
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!