Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018

ΣΗΜΕΡΑ - Ένα άρθρο για σκεπτόμενους που απεικονίζει το ‘’ΣΗΜΕΡΑ’’ της ελληνικής και όχι μόνο πραγματικότητας


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Αφού το διαβάσετε θυμηθείτε μερικά σημαντικά άρθρα για είστε πλήρως κατατοπισμένοι ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ. Για την Σχολή της Φρανκφούρτης να δείτε και την εκπομπή ΕΔΩ.
Αποτέλεσμα εικόνας για παγκοσμιοποιηση
Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ
Τα πράγματα έφτασαν σε ένα κρίσιμο σημείο για όλους εμάς. Η πολύ-πληθυσμικότητα με ανθρώπους από όλα τα μέρη και πλάτη της γης οδηγήσει σε ένα απίστευτο ανακάτεμα λαών και πολιτισμών. Ακόμα και ο τελευταίος αδαής σήμερα κατάλαβε ότι έρχεται η ΝΤΠ γρηγορότερα, συντεταγμένα και ολοκληρωτικά. Φανατιστείτε μια χωρά με ούτε 10.000.000 να δεχτεί άλλα 40.000.000 από όλη την γη. Τι θα γίνει άραγε εδώ; Ποια θα είναι η συνοχή του πληθυσμού; Πόσες γλώσσες θα μιλάμε μετά εδώ; Καλά δεν το συζητάμε ότι οι υποδομές είναι παντελώς ανύπαρκτες για κάτι τέτοιο. 


Το χειρότερο όμως σε αυτήν την ιστορία είναι ότι μονοί μας βάλαμε το κεφάλι μας στην λαιμητόμο και φωνάξαμε του δημίου: Τράβα το σχοινί μεγάλε. Γιατί αυτό; Γιατί δυστυχώς έχει εισχωρήσει στην ζωή μας η λεγόμενη αριστερή -προοδευτική κουλτούρα με την μορφή του πολιτιστικού Μαρξισμού , ξέρετε όλοι είναι το ίδιο όλοι παράγουν το ίδιο κτλ . Εδώ η περιβόητη Σχολή της Φρανκφούρτης έκανε το θαύμα της. Μην απορείτε λοιπόν που όλα είναι μια ευθεία γραμμή , που χάθηκαν οι ρόλοι του άντρα- γυναικά, πάτερα μητέρα, σωστού- λάθους. Εδώ θα βρείτε πολλά Ωραία να διαβάσετε free html Παραθέτω ένα μικρό απόσπασμα από το άρθρο του κόκκινου ουρανού: Ο Willi Munzenberg, ένας εκ των ιδρυτών της Σχολής της Φρανκφούρτης, το είχε δηλώσει κατηγορηματικά : «Θα κάνουμε την Δύση τόσο διεφθαρμένη που θα βρωμάει.. Μόνο τότε, αφού έχουν καταστραφεί όλες οι αξίες της και έχει γίνει η ζωή της αδύνατη, μπορούμε να επιβάλουμε τη δικτατορία του προλεταριάτου» 

Δυστυχώς για εμάς όλη αυτή η σκοπίμως λανθασμένη κουλτούρα πέρασε σε εμάς ως κάτι φυσικό..Πολλοί αρνούνται να δουν τι έρχεται ήδη σε μια χωρά οικονομικά ισοπεδωμένη. Διότι θεωρούν ότι είναι κάλο να βοηθάμε και άλλους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα και έρχονται σε εμάς τους άνετους να τους βοηθήσουμε. Εδώ έχουν γίνει μερικά στραβά που οφείλονται σε λανθασμένες ερμηνείες από τους προγονούς μας.

 Όπως η φιλοξενία που αφορούσε Έλληνες ταξιδιώτες που πηγαίναν από την μια πόλη σε μαι άλλη και συχνά τους φιλοξενούσαν Έλληνες που κατοικούσαν σε πόλη όπου περνούσε ο ταξιδιώτης για να πάει στον τελικό του προορισμό. Του έστηναν μια σκηνή για να κοιμηθεί στο υπαίθριο (εσωτερική άυλη) κάτι σαν τον σημερινό ακάλυπτο που έχουν οι πολυκατοικίες. Εκεί διανυκτέρευε για να φύγει την άλλη μέρα να συνεχίσει το ταξίδι του. Φυσικά έδινε δώρο για την φιλοξενία. Η οικοδέσποινα τότε έψαχνε όλο το σπίτι για να βρει και να δώσει το αντίδωρο στον φιλοξενούμενο τους. Όχι το κομμάτι άρτου που δίνει ο πάπας σήμερα στην εκκλησιά. Όποτε Η φιλοξενία αφορούσε Έλληνες καθαρά και όχι αλλοδαπούς. 

Πότε ο Έλληνας, δεν φιλοξενούσε ούτε έτρωγε στο ίδιο τραπέζι με τον βάρβαρο ( αυτός που μιλούσε άλλη γλωσσά όχι ελληνικά). Διότι όταν μιλάγανε οι αλλοδαποί, οι Έλληνες τότε τους άκουγαν να λένε βαρ βαρ ,όποτε επικράτησε ο όρος βάρβαρος. Αυτό δήλωνε κάτι το διαφορετικό, ΟΧΙ χειρότερο ,ΟΧΙ υποδεέστερο του Έλληνα. Αυτό που προετοίμασε τα πράγματα ήταν ο αντί- ρατσιστικός νόμος που επιβλήθηκε. Η λέξη ράτσα δεν είναι ελληνική άλλα ιταλική, σημαίνει σύνολο ανθρώπων με κοινά χαρακτηριστικά, σόι κτλ. Εδώ πάτησε το όλο το οικοδόμημα του λεγόμενου ρατσισμού ο οποίος έχει πολλές μορφές κοινωνικός, θρησκευτικός και πάει λέγοντας.

Εδώ όμως έρχεται ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό, Μα ποιος δημιούργησε όλα αυτά τα διαφορετικά και όχι δια πράγματα : Ας πούμε η φύση είναι δυνατόν η ίδια η φύση να είναι ρατσίστρια;;; Αυτό που έχει άξια είναι το διαφορετικό γιατί αυτό μας κάνει και το μοναδικό. Το να φτιάχνεις το ίδιο είναι μια δουλειά μηχανική , φασόν ουδεμιάς άξιας διότι δεν υπάρχει η μοναδικότητα. Για αυτό όλα τα χειροποίητα προϊόντα είναι πανάκριβα γιατί πότε το ένα δεν είναι ίδιο με το άλλο. Αφού λοιπόν όλοι οι άνθρωποι είμαστε μοναδικοί γιατί κάποιος άρρωστος εγκέφαλος θέλει να τα κάνει όλα ίδια; να τα κάνει όλα μια ευθεία γραμμή; Ενώ δεν είναι, θα δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβουμε καλύτερα. Έχετε δει που οι καλύτεροι δρομείς είναι μαύροι άνθρωποι; είτε ταχύτητας είτε αντοχής; 

Λοιπόν εδώ έχουμε το εξής ο αστράγαλος τους δεν έχει την ίδια κλίση μοιρών όπως του λευκού ανθρώπου άλλα μεγαλύτερη . Αυτό του δίνει μεγαλύτερο άνοιγμα διασκελισμού. Άρα στον ίδιο βηματισμό με ένα λευκό καλύπτει μεγαλύτερη απόσταση. Από την άλλη μεριά έχετε δει μαύρο κολυμβητή; Όχι και ούτε θα δείτε, γιατί το σώμα του μαύρου ανθρώπου δεν αποθηκεύει τόσο λίπος όσο του λευκού ανθρώπου. Αυτό είναι όμως ένα πλεονέκτημα για τον λευκό άνθρωπο γιατί το λίπος προσφέρει άνωση μέσα στο νερό. Όποτε ένας μαύρος άνθρωπος πρέπει να καταβάλει διπλή δύναμη για να κολυμπήσει από ότι ένας λευκός. Άρα δεν θα δείτε πότε έναν μαύρο κολυμβητή ειδικά σε πισίνες γλυκού νερού. Εδώ τι πρέπει να κάνουμε : να κατηγορήσουμε για ρατσισμό τον μαύρο άνθρωπο επειδή έχει πιο μεγαλο βήμα; και τον λευκό γιατί επιπλέει καλύτερα μέσα στο νερό; Άπλα είναι διαφορετικές κατασκευές. Άλλα βλέπουμε ότι ο ρατσισμός στην ουσία ήρθε να χτυπήσει μερικές βασικές άξιες του ανθρώπου και να σαπίσει εκ των έσω τον άνθρωπο. Αυτή η διαστρέβλωση των αξίων και η κατεδάφιση των αρετών οδηγεί σε ένα άνθρωπο χωρίς συνείδηση, χωρίς πατρίδα, χωρίς ιδανικά. 

 Στην ουσία έχουμε ένα βιολογικό ρομπότ προορισμένο για δουλεία και μόνον. Άλλα το χειρότερο είναι ότι μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων σήμερα έχει δεκτή και καταπιεί αμάσητο όλο αυτό και κάθεται και περιμένει με ανοικτές αγκάλες τον υποτιθέμενο κακομοίρη που θέλει να έρθει εδώ. Λες και εδώ είμαστε καλύτερα από την χωρά αυτών. Δεν έχει σημασία το ιδεολογικό τους τους υπόβαθρο. Με αποτέλεσμα να χουμε χωριστεί σε 3 μεγάλες κατηγορίες πολιτών και μια πολύ μικρότερη κατηγορία

1 Οι Προοδευτικοί Μπροστάρηδες και ενεργοί φίλοι της ΝΤΠ χωρίς να το έχουν καταλάβει. Έχουν στελεχώσει οποιαδήποτε ΜΚΟ του σώρρος και τρέχουν να βοηθήσουν σαν εθελοντές σε οποιαδήποτε και καλά αντιρατσιστική οργάνωση υπάρχει χωρίς να καταλαβαίνουν τι πραγματικά κάνουν. Κάνεις τους δεν έψαξε να δει τι είναι αυτό, μόνο το δέχτηκαν σιωπηλά. Συχνά έρχονται και σε αντιδικίες με μια άλλη μεγάλη μερίδα οι οποίοι είναι από την άλλη μεριά . Εμ πως θα λειτουργήσει το διαίρει και βασίλευε;; Φυσικά ορίζονται σαν αυτόκλητοι προστάτες του κάθε αλλοδαπού του κάθε πυροβολημένου υποστηρίζοντας τον και κατηγορώντας πάντα τους υπολοίπους Έλληνες. Όποιος πάει εκεί μαθαίνει πως να μισεί την πατρίδα του και να γίνεται ένας μελλοντικός πράκτορας

2 Οι Συντηρητικοί Η άλλη μεριά από τους παραπάνω. Αυτοί υπεραγαπούν Την Ελλάδα και κάνουν οργιά και αίσχη στον Όνομα του Ελληνισμού και καλά υπερασπίζοντας την Ελλάδα. Αυτό δίνει μια κάκιστη εικόνα της ιερής λέξεως πατριώτης. Ναι δεν γίνεται 10 άτομα να πάνε και να κοπανάνε έναν κακομοίρη. Ο Έλληνας πάει μόνος του εναντίον δέκα. Η ζημιά που προκαλούν αυτοί είναι εξίσου σημαντική αμαυρώνοντας το όνομα του Έλληνα άλλα και την χώρα την ίδια. Κατά κανόνα έχουν τον ίδιο φανατισμό με τους προοδευτικούς. Πιστεύουν ακράδαντα στο δόγμα: έτσι τα βρήκαμε , έτσι θα τα αφήσουμε. Μην και τυχόν τους αμφισβητήσεις τις άξιες τους, πάει σε φάγανε.

3 Οι Αναίσθητοι Εδώ αράξαμε τώρα . Είναι όλοι αυτοί που παραμένουν απαθέστατοι σε όσα συμβαίνουν. Σύνθημα τους είναι: Δεν Πάνε να γ@μ όλα. Θεωρούν ότι είναι όλα μάταια και δεν τους νοιάζει τίποτα. Φυσικά πολλοί από αυτούς είναι μελή πάσης φύσεως ιερατείων, ομάδων και ότι άλλο διχάζει, πχ ποδίτσες και άλλα και νομίζουν οι θα την γλυτώσουν αυτοί και θα επιβιώσουν. Στην ουσία πρόκειται για χρησίμους ηλίθιους που παίζουν τον ρόλο τους και μετά τέλος.

4 Οι Αφυπνισμένοι- Ενθυμούμενοι Όπου κατά τον Παλαιό δεν γεμίζουν ούτε ένα λεωφορείο. Άνθρωποι απαλλαγμένοι από όλα τα στερεότυπα, δόγματα, στρεβλές ιδέες και ότι άλλο έχει μπολιαστεί ένας άνθρωπος κατά την γέννηση του. Οι άνθρωποι που θέλουν να φτιαχτεί η πάλαι πότε Ελλάδα όπως ξεκίνησε τότε. Θεωρώ ότι είναι οι μόνοι που μπορούν να κάνουν κάτι ουσιαστικό. Αυτοί μπορούν να είναι ο πυροκροτητής για την σωτήρια του Έθνους μας Παίδες, καταλάβετε κάτι ότι σε αυτήν την ιστορία που λέγεται Ελλάδα η όλοι μαζί θα πάμε πάνω ή όλοι μαζί θα πάμε στον πάτο.

Αν καεί το σπίτι του γείτονα θα αρπάξει και το δικό σου μετά. Δεν θα σωθεί κανένας επειδή ανήκει σε κάποια ομάδα. Όπως μου έλεγε κάποτε ένας γνωστός μου ότι θα τον βοηθήσουν «οι σύντροφοι» σε ότι και αν συμβεί στην χωρά. Επίσης μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν , ούτε θα έρθει κανένας να μας βοηθήσει. Γεννηθήκαμε Έλληνες και μόνο αυτό είμαστε. Σε αυτούς τους καιρούς και εδώ που φτάσαμε η αφύπνιση της φυλής μας μέσου της Λογικής αποτελεί μονόδρομο για την επιβίωση μας. Όποιος δεν τα βλέπει έτσι τα πράγματα ας κάτσει να ονειρευτέ πεταλουδίτσες. 

Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!