Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018

Το 'Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσσο' ...απαιτεί (!!!;;;) να μπει «προειδοποίηση» στην Αγία Γραφή (!!!), ότι περιέχει «αντισημιτικά εδάφια»!!! Ε Λ Ε Ο Σ !


O MOΣΕ ΚΑΝΤΟΡ.

'The Sun' / ΚΟ

Το 'Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσσο' ('European Jewish Congress') θέλει να μπουν ειδικές προειδοποιήσεις - σχόλια, στα περιθώρια εδαφίων της Αγίας Γραφής και του Κορανίου, που θα τονίζουν τα "αντιεβραϊκά συναισθήματα".

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για Moshe Kantor

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Το 'Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσσο' ('EJC'), ένα σώμα ομπρέλλα για εβραϊκές ομάδες, δημιούργησε ένα "κατάλογο πολιτικών για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού"...

Πολλές από τις συστάσεις που κάνει επικεντρώνονται σε αποσπάσματα της Βίβλου και του Κορανίου που έχουν χρησιμοποιηθεί για την προώθηση του μίσους εναντίον των Εβραίων.Καλούν οι ιερές γραφές να προσθέτουν προειδοποιήσεις (!) στις εισαγωγές και στα περιθώρια τους.
Ορισμένα αποσπάσματα της Βίβλου, ιδιαίτερα στο Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο, μιλούν για τους Εβραίους με υποτιμητικούς όρους.

Τμήματα της Καινής Διαθήκης και του Κορανίου φαίνεται να κατηγορούν τους Εβραίους για το θάνατο του Ιησού.

Οι περισσότεροι μελετητές συμφωνούν, ότι αυτά τα αποσπάσματα πρέπει να θεωρηθούν ως ένδειξη των εντάσεων που υπήρχαν μεταξύ διαφορετικών ομάδων που ζούσαν εκείνη τη στιγμή, παρά ως γενικές δηλώσεις για τον εβραϊκό λαό.

Αλλά κάποιοι άλλοι λένε, ότι αυτά τα αποσπάσματα έχουν γίνει αντικείμενο εκμεταλλεύσεως, ή έχουν παρερμηνευθεί για να δικαιολογηθούν οι διώξεις κατά των Εβραίων κατά την διάρκεια των αιώνων.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρυ δήλωσε το 2016: "Είναι μια επαίσχυντη αλήθεια ότι, με τις θεολογικές διδασκαλίες της, η εκκλησία συνέδραμε στην εξάπλωση αυτού του ιού [αντισημιτισμού]".

Σχετική εικόνα
ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΕΡΜΠΟΥΡΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΑΙΡΕΣΙΑΡΧΗ ΠΑΠΑ ΤΗΣ
ΡΩΜΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΓΛΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ; ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ
"ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ" ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ; ΜΠΑ;

Το 'EJC' λέει: «Οι μεταφράσεις της Καινής Διαθήκης, του Κορανίου και άλλων χριστιανικών ή μουσουλμανικών συγγραμμάτων, χρειάζονται σχόλια στα περιθώρια και εισαγωγές που θα δίνουν έμφαση στην συνέχεια της εβραϊκής κληρονομιάς και θα προειδοποιούν τους αναγνώστες για αντισημιτικά αποσπάσματα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να προστεθούν αναφορές (!!!!!) που θα περιγράφουν θετικά τους Εβραίους».

Ζητά επίσης από όλα τα κράτη να υιοθετήσουν (!!!) έναν παγκόσμιο ορισμό του αντισημιτισμού και να καταστούν υπεύθυνες για αντισημιτικές θέσεις οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Ο Moshe Kantor, πρόεδρος του 'ECJ', δήλωσε ότι υπάρχει "αυξανόμενη αίσθηση απόγνωσης και απαισιοδοξίας για το μέλλον" μεταξύ πολλών Εβραίων.

ΚΟ / πηγή

http://redskywarning.blogspot.com/2018/11/blog-post_35.html

"Π α π α φ λ έ σ σ α ς"

2 σχόλια:

 1. Οι επικεφαλείς της εκκλησίας μας αλλά και Χριστιανικές ομάδες θα πρέπει να οργανωθούν και να απαιτήσουν από τους Εβραίους να αφαιρέσουν από το Ταλμούδ τα εδάφια κατά των Ελλήνων και ειδικά των Κρητών.όπου προτρέπουν τους Εβραίους να μας συντρίψουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Nαί. Εάν υιοθετήσουμε τό ίδιο ακριβώς σκεπτικό των σιωνιστών, τότε πράγματι θα έπρεπε να απαιτήσουμε μέ την σειρά μας, αυτά που ορθώς περιγράψατε. Αλλά ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ θα βγούν μπροστά να το ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ και μάλιστα δυναμικά;
  Είναι πολύ λυπηρό, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι 999 στους 1.000 αγνοούν τί σημαίνει 'Ταλμούδ'.
  Ήτοι πάσχουμε απελπιστικώς απο ουσιαστική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
  Πάντως ως ιδέα έχει ατελείωτο ενδιαφέρον, να είστε καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!