Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

Επτά ηταν τα «Συριζόπουλα» που έβαλαν την βόμβα.



Σε δύο «γνώριμα» αλλά.... αυταυτοποίητα πρόσωπα στρέφονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για το τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΚΑΪ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα έγιναν από δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Όπως προκύπτει από το τμήμα ανάλυσης ήχου και φωνής από το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, δύο διαφορετικά πρόσωπα επικοινώνησαν με τηλέφωνα που χρησιμοποίησαν για μία και μοναδική φορά στο zougla στις 01:55 και στις 01:57 στον ΑΝΤ1.



Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

Μάλιστα φάνηκαν και τα στίγματα εκπομπής των κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποίησαν τα οποία έγιναν από το κέντρο της Αθήνας.


Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στρέφονται σε δύο πρόσωπα τα οποία είναι αταυτοποίητα. 
Ο «σγουρομάλλης» ή ξανθός» και τα πρόσωπα Τριαντόπουλος ή Παπαδόπουλος σύμφωνα με τα στοιχεία των πλαστών ταυτοτήτων τα οποία είχαν βρεθεί σε γιάφκα στο κέντρο της Αθήνας, τον Νοέμβριο του 2017. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

Το εν λόγω σπίτι είχε ενοικιαστεί με τα στοιχεία «Δημήτρης Παναγούλιας» τα οποία είχαν βρεθεί σε ψηφιακή μορφή στο σπίτι της Πώλας Ρούπα στην Ηλιούπολη.

Επίσης η Αντιτρομοκρατική έχει καταλήξει στην ομάδα κρούσης. Τρία τουλάχιστον άτομα βρίσκονταν στο αυτοκίνητο opel το οποίο βρέθηκε καμένο στα Άνω Πετράλωνα: 
Ένας οδηγεί, το δεύτερο άτομο καλύπτει και ένα τρίτο τοποθέτησε το σακίδιο έξω από τον ΣΚΑΙ. Οι δύο προαναφερθέντες φέρεται να έκαναν τα τηλεφωνήματα και άλλα δύο τουλάχιστον άτομα ως «κάλυψη». 
Συνολικά δηλαδή στην επιχείρηση μετείχαν τουλάχιστον επτά άτομα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

«Μπορεί να μην έχουν ανατιναχτεί κάποια κανάλια κοντά στον Πειραιά αλλά έχει ανατιναχτεί η ελληνική οικογένεια, η ανεργία έχει φτάσει στο 70%» ανέφερε ο κ. Καμμένος και άφησε αιχμές εναντίον συγκεκριμένων ΜΜΕ. Ουσιαστικά ο συγκυβερνήτης του πρωθυπουργού «φωτογράφισε τον ΣΚΑΙ αφού δεν υπάρχει κανένα άλλο κανάλι στον Πειραιά.

Σήμερα σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το ίδιο... κανάλι στον Πειραιά δέχθηκε τρομοκρατική επίθεση τα ξημερώματα με την τοποθέτηση πάνω από 5 κιλά εκρηκτικού μηχανισμού, ίσως ακόμη και στρατιωτικού τύπου.





Πώς δρούσε το κύκλωμα με τα προϊόντα μαϊμού -86 κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους 2 αστυνομικοί, 3 τελωνιακοί...


Όλοι οι ψευτοπολιτικοί βγήκαν να καταδικάσουν το χτύπημα, λέγοντας ότι δεν τους τρομάζουν , 

αλλά δεν 

μας λένε τι θέλουν τότε τόσους 

μπάτσους να τους φυλάνε. 

Τους πιάνει κόψιμο στην ιδέα πως μπορεί να φάνε στο κεφάλι ...κάτι, οι... θρασύδειλοι...

http://ixnos.blogspot.com/2018/12/blog-post_44.html

==================


Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ



ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ,

 ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΥΤΑ:

Εκτεταμένες καταστροφές άφησε πίσω της η έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ.Χρησιμοποίησαν 5 κιλά εκρηκτικής ύλης.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για βόμβα που κατασκευάστηκε από άτομο με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, καθώς ο κατασκευαστής πέτυχε την «τέλεια έκρηξη», αφού από τον εκρηκτικό μηχανισμό δεν έμεινε το παραμικρό υπόλειμμα.O μηχανισμός λειτούργησε σαν χοάνη με αποτέλεσμα να προκαλέσει εξαιρετικά εκτεταμένες ζημιές όχι μόνο στο κτήριο του ΣΚΑΙ, αλλά και στη γύρω περιοχή.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί δύο άτομα πλησίασαν λίγο μετά τη μία και μισή στο σημείο. Κινούνταν με μηχανή. Ο ένας εξ αυτών τοποθέτησε τη βόμβα κοντά στο πεζοδρόμιο, αλλά σε σημείο με οπτική επαφή με το κτήριο του ΣΚΑΙ.

Πιθανότατα για να πλησιάσουν απαρατήρητοι χρησιμοποίησαν την κοντινή υπόγεια διάβαση όπου δεν υπάρχουν κάμερες.
Για τη διαφυγή τους προς το παρόν είναι άγνωστη η διαδρομή που ακολούθησαν, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι έχουν καταγραφεί από κάμερες κυκλοφορίας καταστημάτων και επιχειρήσεων.

Από τις πρώτες ενδείξεις και με βάση το γεγονός ότι έχουν λυγίσει τα κάγκελα και λείπει ένα μέρος του τοιχίου φαίνεται ότι οι τρομοκράτες είχαν τοποθετήσει τη βόμβα σε σακίδιο το οποίο άφησαν στα κάγκελα ή στη βάση από τα κάγκελα πάνω στον τοίχο.

Oι αστυνομικοί προς το παρόν βλέπουν  πίσω από το χτύπημα της Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών η οποία συνηθίζει να δρα με παρόμοιο τρόπο και είναι η μόνη που σύμφωνα με έμπειρους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής είναι σε θέση σήμερα να πραγματοποιήσει ένα ανάλογο χτύπημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ

Οι Αρχές βλέπουν κοινά στοιχεία στον τρόπο δράσης με το χτύπημα στην κατοικία του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρου Ντογιάκου, στον Βύρωνα με παγιδευμένη με εκρηκτικά μοτοσικλέτα.
 Η βόμβα ήταν τοποθετημένη μέσα σε σακίδιο πλάτης και αφέθηκε στο πεζοδρόμιο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία η βόμβα εξερράγη στις 2.37 το πρωί Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε μέχρι την περιοχή της Νέας Σμύρνης. 
Μάλιστα, έσπασαν τζάμια ακόμα και στον 5ο όροφο.
Άγνωστος, ο οποίος δεν τηλεφώνησε με απόκρυψη, ανέφερε πως δεν ήταν φάρσα και άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομίας και εκκενώθηκε το κτίριο στο οποίο βρίσκονται τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού.


Με μια ανακοίνωση απαντά ο ΣΚΑΙ στην βομβιστική επίθεση που έγινε με στόχο τον ίδιο τον τηλεοπτικό σταθμό τα ξημερώματα. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ο ΣΚΑΙ αναφέρει ότι «η τρομοκρατική επίθεση που δεχθήκαμε σήμερα τα ξημερώματα δεν θα μας πτοήσει». Η διοίκηση του σταθμού κατηγορεί κυβερνητικά στελέχη και προπαγανδιστικούς μηχανισμούς που κατέστησαν τον σταθμό στόχο και τους καλούν να αντιληφθούν τη βαρύτητα και την πλήρη διάσταση των εμπρηστικών δηλώσεων τους.
  

Πολλές φορές στην Ελλάδα έχει παρατηρηθεί πίσω από πολλά τρομοκρατικά χτυπήματα να καλύπτονται σοβαρά κοινωνικά, πολιτικά ή εθνικά θέματα. 

Εάν ανατρέξει κανείς στην πρόσφατη ελληνική ιστορία, θα το διαπιστώσει. 

Και στην Γαλλία όμως το πρόσφατο χτύπημα στο Στρασβούργο, ήρθε να φρενάρει το τελευταίο Σάββατο τα κίτρινα γιλέκα...

Mήπως με το χτύπημα στον ΣΚΑΙ τα «παιδιά»

 του Τσίπρα,  θέλουν να σκιάσουν τις 

καταγγελίες για Πετσίτη, ή το ξεπούλημα του 

ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς

 ;
 
http://ixnos.blogspot.com/2018/12/blog-post_82.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!