Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

Σαηεντολογία και Αρχιεπίσκοπος Νέων Χωρών… ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' ;

  Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Είναι όλοι στο κόλπο και εφαρμόζουν το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' (ΕΔΩ) όπως έχουμε πει άπειρες φορές.


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Μόλις επέστρεψε από την “πονηρή” συνάντηση, που είχε στο Φανάρι ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, αμέσως έτρεξε να ενημερώσει τον πραγματικό προϊστάμενό του, που δεν είναι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αλλά ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ! Το μπαρουτοκαπνισμένο αμερικανικό γεράκι, που αφού “τακτοποίησε” όλα τα θέματα στην Ουκρανία, ήλθε να
λύσει και τα δικά μας!

Το λέω και το φωνάζω μήνες τώρα! Ο Τζέφρι Πάιατ, έχει ένα και μοναδικό σκοπό!
Τον διαμελισμό της Ελλάδος! Που έχει ονοματεπώνυμα, κατά σειρά!
Μακεδονία, Β. Ήπειρος, Θράκη, Αιγαίο, Κρήτη!
Και ας θέλουν να μας πείσουν, πως στο ραντεβού της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου, συζήτησαν ζητήματα που αφορούσαν την εκπαίδευση και την έρευνα!
Θέμα συζήτησής τους ήταν ο διαχωρισμός του Κράτους με την Εκκλησία! Αφού το βαθύτερο σχέδιο του Βαρθολομαίου (;;;), είναι να διασπάσει – διαμελίσει την ενότητα της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος! Και ακολούθως, να προκαλέσει Σύνοδο Ιεραρχίας, η οποία θα αναδείξει – ανακηρύξει ξεχωριστό Αρχιεπίσκοπο των Νέων Χωρών – της ημιαυτόνομης Εκκλησίας της Κρήτης και των Δωδεκανήσων!


Είναι έτσι ή μήπως οι πληροφορίες μας, από την Κωνσταντινούπολη λαθεύουν;
Αλλά θα σας πω και τούτο!
Υπάρχει κοινός παρανομαστής που ενώνει τα πρόσωπα Βαρθολομαίος, Πάιατ και Γαβρόγλου; Μου είπαν η Σαηεντολογία! Το απέρριψα αμέσως! Δεν το πιστεύω! Δεν είναι δυνατόν!!

Είσαι Έλληνας; Είσαι και Χριστιανός Ορθόδοξος…


Αμερικανική έρευνα του οργανισμού δημοσκοπήσεων, που διεξήχθη σε 34 ευρωπαϊκές χώρες και στις οποίες ρωτήθηκαν 56 χιλιάδες πολίτες, έδειξε ότι στην Ελλάδα, οι Έλληνες κατά 92% πιστεύουν στο Θεό. Από αυτό το ποσοστό, το 76% των Ελλήνων ταυτίζει την θρησκεία του με την εθνική του ταυτότητα! Δηλαδή, το να είσαι Έλληνας σημαίνει πως είσαι και Χριστιανός Ορθόδοξος! Από την έρευνα προκύπτει επίσης, πως οι Ρώσοι πιστεύουν στο Θεό σε ποσοστό 75%…
Αυτή η έρευνα – δημοσκόπηση, ενόχλησε αφάνταστα τα ανθελληνικά κέντρα Εξουσίας, εντός της ελληνικής Επικράτειας, αλλά και τα εκτός, από όπου λαμβάνουν εντολές οι εδώ αντίχριστοι και άθεοι! Γι΄ αυτό βλέπουμε, να εντατικοποιείται η στόχευση της θρησκείας μας από τους Τσίπρα και Γαβρόγλου!

Ωστόσο το ζητούμενο είναι, τι ακριβώς πράττει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, εκτός από το να συμφωνεί με τον Πρωθυπουργό στο διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας!
Από τη στιγμή που το Υπουργείο Παιδείας για το σχολικό έτος 2018-2019, ενέκρινε για τα παιδιά μας της Γ΄Δ΄ και Ε΄ τάξεων του Δημοτικού τη διδασκαλία και τις πρακτικές του βουδιστικού διαλογισμού (σ.σ. σύντομα θα αναφερθούμε στη στήριξη και προώθηση της κυβερνήσεως και στο Βουδισμό)!
Θα θέλαμε λοιπόν να ρωτήσουμε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος δήλωσε πως θα μιλήσει τελευταίος, αν προτίθεται να μιλήσει για την παραμόρφωση των σχολικών βιβλίων ως προς την Ορθόδοξη Πίστη!

Θα μας πει κάτι ελάχιστο για την Σαηεντολογία; Έστω για τον Βουδισμό; Που τείνει η ελληνική κυβέρνηση και μέσω της αναθεώρησης του Συντάγματος να ανασκολοπίσει την Ορθοδοξία;

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

1 σχόλιο:

 1. Πάντα εύστοχος και βαθιά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ο εκλεκτός αρθρογράφος κ.Παναγιώτης Αποστόλου.
  Δεν μας "έφθανε" ο ΕΠΑΡΧΟΣ-ΔΥΝΑΣΤΗΣ Τζέφρυ Πάϊατ, που ασκεί πραγματικό έλεγχο και εποπτεία στά ΠΑΝΤΑ, έχουμε και έναν παντελώς ΑΝΙΚΑΝΟ και "ΑΝΑΠΗΡΟ" προκαθήμενο, (και λόγω της ηλικίας και άλλων τινων) ασφυκτικώς ελεγχόμενο.
  Η Σαϊεντολογία είναι καταστροφή και λαίλαπα ΟΠΟΥ και άν περάσει....
  Πόσοι Έλληνες θυμούνται ότι κατάφερε αυτή η τρομερή αμερικανοκίνητη ψευδο-θρησκευτική οργάνωση επί ΠΑΣΟΚ και κατήργησε ΚΑΙ την υπηρεσία κατά των αιρέσεων της Ασφαλείας ΚΑΙ την αντίστοιχη της ΕΥΠ ; ; ;
  Όσο για τον "Κωνσταντινουπολίτη" Γαβρόγλου, ακόμα ένας θλιβερός άθεος της ομάδος Αλέξη...
  600 αιρέσεις (!) που σήμερα στην κυριολεξία μ α σ τ ί ζ ο υ ν την Πατρίδα μας και φύλακες πουθενά!
  Η Παναγία και Ο Χριστός μας, να μας ελεήσουν, όσο είναι καιρός...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!