Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ - ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Να δείτε και το PIZZA GATE ΕΔΩ προκειμένου να κατανοήσετε καλά το θέμα.

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Για τον τραπεζικό Ronald Bernard, έναν σημαντικό Ιλλουμινάτι, ο οποίος σε μια φάση της ζωής του συνειδητοποίησε το σατανικό τους παιχνίδι και αποχώρησε, είχαμε γράψει και στο παρελθόν.

Αυτός ο Ronald Bernard καταγόταν από μια οικογένεια, όπου από μικρό παιδί υπέστη βασανισμούς, κυρίως από τον πατέρα του, ενώ τον είχαν κλείσει σε ένα παπικό σχολείο, όπου υπέστη μεγαλύτερο μαρτύριο βιασμών σε μεγάλη συχνότητα από παπικούς ιερείς.

 http://libertyforlife.com/images/4threich-EAGLESs.jpg

Στο παρακάτω βίντεο ο Ronald Bernard αποκαλύπτει κατ' αρχήν τις παρασκηνιακές διασυνδέσεις των Ιλλουμινάτι με τον Λευκό Οίκο και με την παγκόσμια πολιτική σκηνή.

Όπως αναφέρει, τα νήματα της παγκόσμιας αυτής συνωμοσίας τα κινούν 8500 χιλιάδες άτομα. Αλλά ακόμα και μέσα σε αυτά τα 8500 υπάρχει ένας στενός πυρήνας, που οδηγεί και τους άλλους στην υλοποίηση του σχεδίου τους,  για το οποίο είναι πρόθυμοι να θυσιάζουν όσες ανθρώπινες ζωές χρειαστούν.

Σύμφωνα με αυτά τα οποία αναφέρει, η δομή του σχεδίου αποτελείται από το σατανικό τρίγωνο Ηνωμένες Πολιτείες- πολιτικό μέρος-πολιτική, Λονδίνο-οικονομία και Βατικανό-θρησκεία.

http://libertyforlife.com/images/three-city-states-of-power-m.jpg

ΟΙ ΗΠΑ χρησιμοποιούν την στρατιωτική τους ισχύ, το Λονδίνο την οικονομική δύναμη, και το Βατικανό την θρησκευτική επιρροή στα εκατομμύρια των πιστών κι όλα αυτά για την εκπλήρωση του σχεδίου των Ιλλουμινάτι.
Υπεράνω αυτού του τριγώνου είναι η Παγκόσμια Τράπεζα, ένα καθαρά μασονικό δημιούργημα των Ιλλουμινάτι που κατευθύνει το τρίγωνο του Διαβόλου.

Conversation with ex illuminati Ronald Bernard and Sacha Stone



Όπως πιστεύουν ο κόσμος είναι ένα παιχνίδι, το οποίο χειρίζονται κατά τις επιθυμίες τους με την τεράστια οικονομική δύναμη που διαθέτουν.

Αυτό το οικονομικό σύστημα δεν είναι το τραπεζιτικό κύκλωμα που είναι γνωστό, αλλά οι λεγόμενες τράπεζες σκιά, που διευθύνουν την οικονομική κίνηση.

Ένα μέλος αυτής της συνομωσίας δεν περιορίζεται από παγκόσμιες νομοθεσίες. Έχει την δυνατότητα να τις υπερβαίνει, ανά πάσα στιγμή να αλλάζει ταυτότητες, διαβατήρια, πλαστά πιστοποιητικά, οικονομικούς λογαριασμούς και βασικά οτιδήποτε διευκολύνει την παράνομη δραστηριότητα του.

https://pp.userapi.com/c850016/v850016529/d0bf5/i38-cUX3KXQ.jpg

Δείτε την συνέχεια του εξαιρετικού άρθρου - έρευνας ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Νά είστε πάντα καλά αγαπητή μας φίλη Ληξουριώτισσα και σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση στο μεστού περιεχομένου 'λίνκ' που μας παραθέσατε.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!