Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Τα τρία κακά της μοίρας μας: ήταν οι Χίτλερ,Στάλιν και Μουσολίνι βρετανοί πράκτορες;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΣ: Όποιος θέλει να μάθει το ρόλο του σιωνισμού και των Χάζαρων στο στήσιμο των παγκόσμιων πολέμων με μαριονέτες σαν το Χίτλερ να διαβάσει ΕΔΩ


Οι τρείς άνθρωποι που ευθύνονται για την εκατόμβη θυμάτων και την καταστροφή της Ελλάδας στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο πιθανόν να ήταν και οι τρείς πράκτορες της Αγγλίας. 
Α)Μπενίτο Μουσολίνι: ο Ιταλός ιδρυτής του Φασισμού και υπεύθυνος για το ξεκίνημα του ελληνικού δράματος,επιβεβαιωμένα απ’τις ίδιες τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες υπήρξε πράκτοράς τους, τουλάχιστον μέχρι την παραμονή της επίθεσης κατά της χώρας μας.

Σύμφωνα με βρετανικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας τον Οκτωβρίο του 2009, ο Ντούτσε ξεκίνησε την πολιτική του ζωή το 1917 με τη βοήθεια των εκατό βρετανικών λιρών που εισέπραττε εβδομαδιαίως από τη βρετανική υπηρεσία πληροφοριών, τη ΜΙ-5. 


Τον στρατολόγησε ο Ο σερ Σάμουελ Χορ που ήταν εκείνη την εποχή, εκτός από βουλευτής, άνθρωπος της ΜΙ-5 στη Ρώμη και συντόνιζε περίπου 100 Βρετανούς πράκτορες που δραστηριοποιούνταν τότε στην Ιταλία.

 

Ο Μπενίτο Μουσολίνι αμοιβόταν με το ποσό των 6000 σημερινών λιρών εβδομαδιαίως για τις υπηρεσίες του προς τους Βρετανούς.

Ο Ιταλός δικτάτορας ξανασυναντήθηκε με το παλιό του «αφεντικό του», τον σερ Σάμουελ Χορ, το 1935, όταν ο δεύτερος, ως υπουργός Εξωτερικών, υπέγραψε τη συνθήκη Χορ – Λαβάλ με την οποία η Ιταλία αποκτούσε τον έλεγχο της Αβησσυνίας.

Άραγε ήταν η Αγγλία που έδωσε την εντολή στον Μουσολίνι ν’ανοιξει νέο βαλκανικό μέτωπο με την επίθεση στην Ελλάδα με σκοπό να παρασύρει τον Χίτλερ σε μία ανώφελή εκστρατεία και να ξεκουράσει τους βρετανούς ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ;.

2) Άδόλφος Χίτλερ: Το 1912-1913 ο Αδόλφος έζησε στην Αγγλία και εκπαιδεύτηκε απο τους βρετανούς σε ψυχολογικές επιχειρήσεις.Σοβαρότατες ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός ότι ο Χίτλερ ήταν πράκτορας της Αγγλίας. Επέτρεψε σε 335.000 στρατιώτες των συμμάχων στην Δουνκέρκη να διαφύγουν την αιχμαλωσία-και τον πιθανό τερματισμό του πολέμου-δήθεν ως κίνηση καλής θελήσεως ελπίζοντας σε συνθηκολόγηση των βρετανών.

 
Ο υπουργός οικονομικών του Χίτλερ Hjalmar Schacht δίπλα στον στενό του φίλο και διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας Montagu Norman.Σημείωση: ο Σάχτ ήταν απο τους ελάχιστους Ναζί που ΑΘΩΩΘΗΚΕ στη δίκη της Νυρεμβέργης και πήγε σπίτι του σαν κύριος.Άραγε ποιοί ήταν εκείνοι που απέτρεψαν την εκτέλεση του;
Μήπως όμως αυτή η παράλογη κίνηση τακτικής να ήταν αποτέλεσμα άνωθεν εντολών;. Στη συνέχεια αρνείται να κλείσει τα στενά του Γιβραλτάρ σφραγίζοντας έτσι τη Μεσόγειο αποκλείοντας τον βρετανικό στόλο κερδίζοντας τα πετρέλαια της Μέσης ανατολής μια και καλή. Ακόμα πιο περίεργη όμως είναι η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να παραδώσει στη Γερμανία τον χρυσό της Τσεχίας που φυλασσόταν στην Τράπεζα της Αγγλίας μετά την κατάκτηση της χώρας αυτής το 1939.

 
Η Τράπεζα της Αγγλίας παρέδωσε το 1939 50 τόνους τσέχικου χρυσού που φύλαγε στο Λονδίνο, στον Χίτλερ.
Γ) Ιωσήφ Στάλιν: εκπαιδεύτηκε και αυτός στην Αγγλία για σύντομο χρονικό διάστημα ενώ το 1913 συναντήθηκε με τον Χίτλερ στην Βιέννη για την ολοκλήρωση της συντονισμένης εκπαίδευσης τους.Πρώτος και καλύτερος σύμμαχος των Ναζί στην αρχή. Αργότερα με εντολές των άγγλων δημιούργησε την αρχή του τέλους της Γερμανίας. Βρήκε ύστερα στο πρόσωπο του βρετανού πρωθυπουργού Ουίνστον Τσώρτσιλ τον καλύτερο φίλο.

 
Το μοίρασμα του κόσμου ανάμεσα σε δύο υπαλλήλους της Βρετανίας;



Αυτός παρέδωσε την Ελλάδα στην ολοκληρωτική σφαίρα επιρροής της Αγγλίας αλλά και ταυτόχρονα ενθάρρυνε τους έλληνες αντάρτες να συνεχίσουν τον εμφύλιο ενω τους είχε ήδη προδώσει.Με εντολή του Χίτλερ η Ιαπωνία δεν κύρηξε τον πόλεμο στη Ρωσία,βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τον Στάλιν να κερδίσει αφού πολεμούσε μόνο σε ένα μέτωπο.

Κοινά επαναστατικά χαρακτηριστικά και δικτατορική ιδιοσυγκρασία χαρακτηρίζει και τους τρείς.

Και οι τρείς δήλωναν ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ: ο Μουσολίνι πρίν γίνει ντούτσε,ο Χίτλερ ως εθνικοσοσιαλιστής ενώ ο Στάλιν ως Κομμουνιστής.Πολλές φορές η Ιστορία γράφεται απο τα παρασκήνια,δυστυχώς όμως όπως βλέπουμε τελικά,την πληρώνουν οι θεατές.

Δημήτρης Αλεξόπουλος

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

1 σχόλιο:

  1. Σέ κάθε περίπτωση, είναι πολύ - πολύ περισσότερο από ΒΕΒΑΙΟ ότι ένα σημαντικότατο πλήθος αρχείων και διπλωματικών φακέλλων παραμένουν ΑΠΡΟΣΙΤΑ και ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ γιά τά πρίν, αλλά και τα μετά του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.
    Οι πληροφορίες κυρίως για τον (φιλοχρήματο) Ντούτσε είχαν διαρρεύσει εδώ και λίγα χρόνια. Γιά τον Στάλιν και τον Χίτλερ ίσως απαιτηθεί κι άλλος χρόνος.
    Ίσως...
    (Και οι 3 ζημίωσαν α ν ε π α ν ό ρ θ ω τ α την Πατρίδα μας).
    Ίσως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!