Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2018

Οι τέσσερις ιππότες της Αποκάλυψης στο εξώφυλλο του Economist για το 2019! Θέλουν να μας πουν κάτι;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Για να μην σας δουλεύει άλλο ο  Ρότσιλντ και η παρέα του δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ

Μην ξεχνάτε ότι ο σιωνισμός χρηματοδοτούσε και τον Χίτλερ και τον Τσόρτσιλ - Ρούσβελτ όπως είπαμε ΕΔΩ και απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται! Έτσι, θα καταλάβετε ΠΛΗΡΩΣ την εσκεμμένη διάλυση της Ευρώπης με σκοπό να μας φέρουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ.  

‘’Συμπτωματικά’’ (ΕΔΩ) το ξεχαρβάλωμα άρχισε μόλις η Αγγλία βγήκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να προστατεύσει το City Of London που αποτελεί το οικονομικό κέντρο στου σιωνισμού ΕΔΩ.

 Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Κυκλοφόρησε ο Economist την έκδοσή του για το 2019 και όπως πάντα έτσι και φέτος το εξώφυλλο είναι γεμάτο κρυφά νοήματα και συμβολισμούς.
Για φέτος εντύπωση κάνει η εικόνα από τους τέσσερις ιππότες της Αποκάλυψης ακριβώς κάτω από τον Πούτιν.

Όπως αναφέρει το περιοδικό: «Πάντα το τέλος του κόσμου είχε μια ιδιαίτερη έλξη τους ανθρώπους. Οι Μαρξιστές αναφέρουν ότι η εδώ και καιρό αναμενόμενη κατάρρευση του καπιταλισμού είναι κοντά ενώ όσοι ασχολούνται με την θρησκεία αναφέρουν ότι οι τέσσαρις ιππότες της Αποκάλυψης είναι κοντά.

 
Συνήθως εμείς οι δημοσιογράφοι περνάμε τέτοιες προβλέψεις με μια μόνο ματιά. Το 2019 μπορεί να αποδείξει όμως ότι είχαν δίκιο».


hellas-now.com

ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!