Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

EKTAKTO: Βγήκε ο Στρατός στους δρόμους της Γαλλίας - «Καταρρέει» ο Ε.Μακρόν - Αγριες συγκρούσεις - Δείτε φωτό, βίντεο

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Επιμένω στην άποψη μου για την εσκεμμένη και χειραγωγούμενη από τον σιωνισμό, κατά τη γνώμη μου, εξέγερση όπως σας τεκμηρίωσα πλήρως ΕΔΩ.

 
Ο Μακρόν δεν είναι ικανός να αποφασίσει ούτε τι χρώμα ''βρακάκι'' θα βάλει, πόσο μάλλον να πάρει αποφάσεις για την χρησιμοποίηση του στρατού.... Ο σιωνισμός άλλωστε, τελευταία ειδικά, τέτοιες ''ποδίτσες'' θέλει για πρωθυπουργούς... ονόματα δεν λέμε....

Τώρα αν μερικοί πιστεύουν ότι τα ''κίτρινα'' γιλέκα είναι μια αυθόρμητη εκδήλωση του λαού τότε τι να πω; Η ιστορία δεν έχει διδάξει τίποτα μερικούς.... Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που ο σιωνισμός εξακολουθεί να διαφεντεύει και να λιώνει την ανθρωπότητα... Η αδιαφορία, η αμνησία και η ανοησία της μεγάλης πλειοψηφίας που ξεχνά σημαντικά κομμάτια και διδάγματα του παρελθόντος είναι πάντα η αιτία κάθε συμφοράς... Ας ψάξουν οι ''ξεχασιάρηδες'' να βρουν τα αίτια και τους χορηγούς της επανάστασης του Μάη του ’68…..

EKTAKTO: Βγήκε ο Στρατός στους δρόμους της Γαλλίας - «Καταρρέει» ο Ε.Μακρόν - Αγριες συγκρούσεις - Δείτε φωτό, βίντεο
Εσπευσμένα ο Ε.Μακρόν έβγαλε τον στρατό στους δρόμους της Γαλλίας. Ήδη βίντεο και φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου με μονάδες τεθωρακισμένων και ελεύθερους σκοπευτές να "απλώνονται" σε πολλές γαλλικές πόλεις. 

Από το πρωί, χιλιάδες Γάλλοι μαθητές εντάχθηκαν στις γραμμές των "κίτρινων γιλέκων" και ξεκίνησε κανονικός πόλεμος απέναντι στην γαλλική κυβέρνηση και τις δυνάμεις του "καθεστώτος" Μακρόν όπως φώναζαν οι φοιτητές.

Ο Ε.Μακρόν αναγκάστηκε υπό το βάρος της "πρόγευσης" των σημερινών επεισοδίων να δώσει διαταγή να μεταφερθούν στρατιωτικές δυνάμεις στο Παρίσι και σε άλλες γαλλικές πόλεις προκειμένου να ελεγχθεί κάπως η κατάσταση. 

Ηδη εδώ και 24ωρα οι ενώσεις των Γάλλων αστυνομικών ζητούσαν στρατιωτική ενίσχυση λέγοντας χαρακτηριστικά "πώς δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την κατάσταση σε πολλές γαλλικές πόλεις".
Βίντεο που τραβήχτηκε σήμερα το πρωί δείχνει στρατιωτικές δυνάμεις να κατευθύνονται στο Παρίσι στο ύψος των Βερσαλιών.


Στόχος είναι να ελεγχθεί η κατάσταση στο Champs Elysee και γενικότερα στο Παρίσι καθώς σήμερα η πρώτη "γεύση" που έδωσαν μαθητές και φοιτητές είναι ότι το "Σάββατο θα υπάρξει πόλεμος".
Με σύνθημα "Μακρόν Παραιτήσου, θα μπλοκάρουμε όλη την χώρα" χιλιάδες μαθητές  βγήκαν σήμερα στους δρόμους της Γαλλίας, σε Μπορντώ, Λιλ, Clichy, Μαρσέιγ, Τουλούζ κτλ.
Αυτό που τρόμαξε τον Ε.Μακρόν είναι το "επαναστατικό πνεύμα" που έδειξαν οι μαθητές και οι φοιτητές. Πολλά αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν , σχολεία έβαλαν λουκέτα, διάσημα κολέγια έκλεισαν το Blagnac, "Saint-Exupéry",​ το "Déodat de Séverac". 

Aν και χτες, η κυβέρνηση της Γαλλίας εγκατέλειψε τα σχέδια της για αύξηση της φορολογίας στα καύσιμα την οποία προηγουμένως είχε ανακοινώσει ότι θα αναστείλει για έξι μήνες, οι αντιδράσεις από τα Κίτρινα Γιλέκα δεν στμάτησαν.
Αντίθετα όλες οι πληροφορίες δείχνουν πως το κίνημα γιγαντώνεται!

Η γαλλική εθνοσυνέλευση ενέκρινε χθες το βράδυ με ψήφους 358 υπέρ έναντι 194 κατά τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Φιλίπ, μετά από μια συζήτηση περίπου 5 ωρών.

«Η κυβέρνηση είναι έτοιμη για διάλογο και το αποδεικνύει επειδή αυτή η αύξηση της φορολογίας δεν περιλήφθηκε στον προϋπολογισμό του 2019», τόνισε.

Ενώ ο Γάλλος πρωθυπουργός έκανε σαφές στο κοινοβούλιο ότι η αύξηση δεν θα περιληφθεί στον προϋπολογισμό, δεν ανέφερε αν αυτή θα συμπεριληφθεί κατά τη διάρκεια του 2019 σε ενδεχόμενη αναθεώρηση του προϋπολογισμού
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε νωρίτερα σήμερα από τις πολιτικές και τις συνδικαλιστικές δυνάμεις, από τους εργοδότες, να απευθύνουν μια ξεκάθαρη και κατηγορηματική έκκληση για ηρεμία, ενόψει των κινητοποιήσεων που προγραμματίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο από τα «κίτρινα γιλέκα» και τον κίνδυνο ταραχών.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!