Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018

Απίστευτο! Χάθηκαν όλα τα emails του ΥΠΕΞ λόγω βλάβης στο σκληρό δίσκο

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Δεν πιστεύω να έχει κανείς την αφέλεια να πιστεύει ότι κάτι τέτοιο συνέβη από αμέλεια η από λάθος... Πρόκειται για τον δολοφόνο που προσπαθεί να σβήσει τα ίχνη του εγκλήματος... 

Και το γεγονός ότι ''χάθηκαν'' απο το 2005 αποδεικνύει ότι είναι όλοι μια παρέα και πρόκειται για διακομματικό έγκλημα και σκάνδαλο.

Υπουργείο Εξωτερικών/ Φωτογραφία: Eurokinissi-  ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Υπουργείο Εξωτερικών/ Φωτογραφία: Eurokinissi- ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ολη η ηλεκτρονική αλληλογραφία του Υπουργείου Εξωτερικών από το 2005 και μετά χάθηκε εξαιτίας βλάβης σε σκληρό δίσκο του Υπουργείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο εν λόγω σκληρός δίσκος δεν είχε συντηρηθεί ποτέ, ενώ το απίστευτο είναι πως δεν είχε δημιουργηθεί ούτε ένα αντίγραφο των αρχείων με αποτέλεσμα να μην γίνει ποτέ προσπάθεια ανάκτησης των emails, λόγω του υψηλού κόστους.

Ετσι εκτός από τα απόρρητα emails, χάθηκε όλη η ηλεκτρονική αλληλογραφία που διατηρούσε το ΥΠΕΞ από το 2005 και μετά.

 
Ωστόσο κάτι τέτοιο θα είχε αποφευχθεί με κονδύλι 15.000 ευρώ καθώς θα είχε πραγματοποιηθεί η αναγκαία συντήρηση.

Σημειώνεται πως δύο ημέρες μετά τη βλάβη, το ΥΠΕΞ ενέκρινε το απαραίτητο κονδύλι των 150.000 ευρώ και αγόρασε καινούριο εξοπλισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!