Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Ο υφυπουργός εξωτερικών της ‘’Ελληνικής΄΄ κυβερνήσεως, Τέρενς Κουΐκ (γνωστός και σαν 'NesΚουΐκ''), άναψε κελί στην ανθελληνικά εβραϊκή γιορτή ΄΄χανουκά’’! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Συνεχίζεται η '' συλλογή '' μας με τους εβραιοπροσκυνημένους και κρυφο-εβραίους  ''Έλληνες'' πολιτικούς και δημόσια πρόσωπα που προσκυνούν την ''χάνουκα'' (ΕΔΩ).

Σήμερα έχουμε την τιμή να ''φιλοξενούμε'' τον ''NesΚουΐκ''





Αποτέλεσμα εικόνας για nesquik

 

 

Ο υφυπουργός Τέρενς Κουΐκ όταν ήταν στο Τάρπον Σπρινγκς της Φλώριδα για …τον «αγιασμό» των υδάτων και έκανε και την… πενθήμερη διακοπών, άναψε το 4ο κερί στην εννεάφωτη λυχνία για την εβραϊκή εορτή της Χάνουκα. Τώρα πως είναι δυνατόν, υπουργός Παιδείας της Χώρας μας  να πηγαίνει να γιορτάζει και να προσκυνά εβραίικη γιορτή και μάλιστα για την ήττα των Ελλήνων; Αυτό είναι άλλο στόρυ.

Φαντάζεστε τον Ερντογάν να έρχεται στην Ελλάδα στον εορτασμό μας της 25ης Μαρτίου 1821, να γιορτάσει την ήττα των Τούρκων;

 

ΠΗΓΗ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ



Ο προδότης Καμμένος έδιωξε τον ‘’Μακεδονοκλάστη’’ και προσκυνητή της ‘’χανουκά’’, Τέρενς Κουίκ (γνωστός και σαν ''NesΚουΐκ'') από τους ΑΝΕΛ γιατί υποστηρίζει την συμφωνία των Πρεσπών….

 

 

ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΝΥΧΤΑ..ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ''NesΚΟΥΪΚ''

1 σχόλιο:

  1. Ίσως κάποιος πρέπει να τον φτύσει και να τον πιάσει από τον γιακά... να τον βάλει στην θέση του....
    πού σιγουρα είναι εκτός κυβέρνησης και πολιτικής, εφ όσον κάνεις δεν τον ψήφισε.
    Γλοιώδης και βλάκας, όπως όλοι οι λεπρο-οβριοι.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!