Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Τώρα που σκουπίζεις τα δάκρυα σου να σου θυμίσω κάτι πολύ σημαντικό…! Ετοιμάσου για το επόμενο και πιο σημαντικό συλλαλητήριο την ημέρα της ψήφισης της προδοτικής ληγμένης συμφωνίας…. (ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 21-1-9 15:25)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Γνωρίζαμε ότι το σημερινό συλλαλητήριο το επέτρεψαν να γίνει για να εκτονωθεί η οργή του κόσμου και να περάσουν την ''ληγμένη'' (ΕΔΩ) προδοτική συμφωνία άφοβα τη στιγμή που θέλουν. Έπρεπε όμως να πάμε όλοι. 


Τώρα προετοιμαζόμαστε για την τελική μάχη, το πιο σημαντικό συλλαλητήριο, την ημέρα της οριστικής προδοσίας. ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΔΩ.


Θα πάμε έχοντας στο μυαλό ότι η συμφωνία αυτή είναι πια άκυρη (ΕΔΩ και ΕΔΩ), ότι πιθανόν να ενεργοποιήσουν την 5η φάλαγγα με τους εκπαιδευμένους τρομοκράτες του συστήματος (ΕΔΩ) αλλά και το λόγο που τους ενεργοποιούν (ΕΔΩ) με βάση το σχέδιο  ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ) προκειμένου να αποτρέψουμε τους σχεδιασμούς τους για τον διαμελισμό της αγιασμένης, δοξασμένης και αθάνατης πατρίδας μας.

Θα πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι είπαμε ΕΔΩ προκειμένου να είμαστε αποτελεσματικοί και , πάνω από όλα, ΑΦΟΒΟΙ. 


Η Παναγία είναι μαζί μας.... θα ματώσουμε με χαρά για να προστατεύουμε το περιβόλι της, ολόκληρη την Μακεδονία μας....... Και είναι χρήσιμο εδώ να σας υπενθυμίσω κάτι σημαντικό από μια παλιότερη ανάρτηση μας (ΕΔΩ):


‘’ Ο ΚΑΝΑΡΗΣ ΤΟ 1821 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΕ 5 ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ. ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ;

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΨΕΛΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ. ΠΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ;; 

ΜΑ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΕΞΩ..! «ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ» ΑΜΗΝ ‘’



Μας έτυχε στον καιρό μας να φυλάξουμε κι εμείς Θερμοπύλες και να δοξάσουμε και πάλι την πατρίδα μας. Ο Κανάρης και οι πολεμιστές του μας έδειξαν το σωστό δρόμο…. Ας τους μιμηθούμε!


Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα.

Καλα εκανες και κατεβηκες στο Συνταγμα ..φτανει να εχεις κρατησει δυναμεις για την σωστη στιγμη να εισαι στο Συνταγμα !


Ελπιζω να βολιδοσκοπησες σωστα , να ειδες πως και τι , να πηρες μια ιδεα του τι μπορει να συμβει αν την ημερα της ψηφισης εισαι εκει και ετοιμος να τους δειξεις οτι δεν θα επιτρεψεις με κανενα τροπο να περασει αυτη η συμφωνια!
Ελπιζω το σημερινο συλαλλητηριο να μην λειτουργησει σαν χυτρα αποσυμπιεσης , να μην ηταν στην πραγματικοτητα ο πιο ευκολος τροπος να νομιζεις οτι εκανες το καθηκον σου …!

Ελπιζω αυτοι που ειναι πισω απο τα συλαλλητηρια να μην χαθουν ξαφνικα η να μην χαλαρωσουν … υποτιθεται οτι ολο αυτο το εκαναν γιατι δεν γνωριζουμε ακομα την ημερομηνια που θα συναντηθουν ολοι οι προδοτες να ψηφισουν !
Ελπιζω να εχεις σκεφτει οτι το σωστο ειναι οτι πρεπει να βρεθουν στο Συνταγμα ο ιδιος τουλαχιστον λαος την ημερα την σημαντικη ,..γιατι αν δεν γινει αυτο τοτε αυτοι που οργανωσαν το σημερινο εχουν τεραστια ευθυνη …και εχουν δουλεψει για να εξυπηρετησουν αλλους κρυφους σκοπους ..η απλα ειναι ηλιθιοι !

Το ραντεβου σου το σημαντικο ειναι την ημερα που θα τολμησουν να σκεφτουν οτι μπορουν και να δεχτουν να ξεπουλησουν την Μακεδονια .. !
Ελπιζω να εχεις κρατησει δυναμεις , ψυχη , ετοιμοτητα , υλικη ικανοτητα ,χρονο …και ολα οσα θα χρειαστουν !

Καταλάβαινεις που παει το πραγμα μετα απο το σημερινο και τι θα αντιμετωπισεις …αν θελεις οντως να εχεις κανει κατι …θα πρεπει να εισαι σιγουρος οτι δεν χρησιμοποιησες την σημερινη μερα ως δικαιολογια στον εαυτο σου …θα πρεπει να εχεις κατεβασει την μασκα του δηθεν επαναστατη … την μασκα του κανω και εγω κατι η ημουν και εγω εκει …τραβωντας μια σελφι ..!

Και καλο και κακο το σημερινο λοιπον και μονο ο αμεσος χρονος θα δειξει σε πια μερια θα κατασταλαξει …!
Εσυ απο την αλλη να ξερεις οτι δεν εχεις καμια δικαιολογια … αν ησουν σημερα ..ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ..ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ… Ισως και να εισαι πιο ετοιμος !

Stranger….

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

3 σχόλια:

  1. Έφεραν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών το Σάββατο στην Βουλή, τον Μάρτιο ανοίγουν τζαμί στην Αθήνα, μας έχουν κατακλείσει από χιλιάδες λαθρομετανάστες και νομίζουν ότι εμείς θα ανεχτούμε μια κυβέρνηση της ΝΔ. Ήθελα να ήξερα τι πίνουν, γιατί να ψηφίσουμε ένα κόμμα που έχει ακριβώς την ίδια πολιτική αντζέντα με τον Σύριζα; Και για την Συμφωνία των Πρεσπών προετοίμασε το έδαφος πριν χρόνια και θα την αποδεχτεί, και για το τζαμί έβαλαν υπογραφές και τα μνημόνια υπογράψαν. Εμείς θα ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή και βασικά δεν ακούω και κάτι άλλο έξω στην δουλειά μου, στην καθημερινότητά μου, όλοι Χρυσή Αυγή θα ψηφίσουν. Γιατί τρίβετε τα χέρια σας και νομίζετε ότι θα κυβερνήσετε, δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ δεν είναι παράρτημα της Χρυσής Αυγής η του οποιοδήποτε άλλου κόμματος.

      Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι πατριωτικό μπλοκ αφύπνισης και όχι πεδίο προπαγάνδας του κάθε κόμματος και του κάθε κομματόσκυλου.

      Η κομματική προπαγάνδα σου δεν είναι αποδεκτή από το παρόν ιστιολόγιο.

      Παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις που έχουμε κάνει εξακολουθείς να πράττεις το ίδιο οπότε προφανώς ενεργείς δόλια.

      Τα υπόλοιπα στην ανάρτηση μας εδώ:

      https://odysseiatv.blogspot.com/2019/01/blog-post_645.html

      Διαγραφή
  2. Γελάει μαζί σας και ο τελευταίος πικραμένος. Ρε τομάρια, ψεύτες του χειρίστου είδους μου βγάλατε δημοσκόπηση που δίνει την ΝΔ με 32% και την Χρυσή Αυγή με 6,4%; Πού τις κάνετε τις έρευνες; στην Βουλή παίρνετε τηλέφωνο; Έξω η κοινωνία βράζει! όπου δει νεοδημοκράτη, συριζαίο και οποιοδήποτε άλλον πλην της Χρυσής Αυγής τον παίρνουν με τις τομάτες. Αμ, το άλλο το καλύτερο; Δεν συμφωνεί με την Συμφωνία των Πρεσπών το 66%; το 66%; Γιατί; για να σας βγει το ποσοστο του Σύριζα και της ΝΔ; Δεν υπάρχει Έλληνας που να συμφωνεί με την Συμφωνία των Πρεσπών, εκτός και αν πέραν της Βουλής, διευρύνατε το δείγμα στα "χοτ σποτ" αυτού του σάπιου συστήματος. Ερχόμαστε και δεν μπορείτε να σταθείτε εμπόδιο σε τίποτα! Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!