Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019

Έρχονται και τα κόκκινα φουλάρια! - Εμπόλεμη ζώνη η Γαλλία: Σφαίρες και χημικά κατά των «Κίτρινων Γιλέκων» – Έρχονται τα «Κόκκινα Φουλάρια» του Ε.Μακρόν – Κλίμα εμφυλίου - Η καλοστημένη δουλειά του σιωνισμού για την προγραμματισμένη διάλυση της Ευρώπης!
Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Αμέσως μετά ακολουθούν τα ροζ βρακάκια και τα τουρκουάζ σοσονάκια!
Και μετά να δείτε τι έρχεται.... καλπάζει δυνατά..... ΕΔΩ.
Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ, στους αεροψεκασμούς εκτός από βαρέα μέταλλα και άλλες ‘’ευεργετικές’’ ουσίες, προσφορά του σιωνισμού, ρίχνουν και εξαιρετικής ποιότητας τριμμένο καλαμπόκι και σανό έτσι ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα. Γι’ αυτό λοιπόν όλοι κοιτάμε τον ουρανό με ανοιχτό το στόμα!!!! Καλή χώνεψη…‘’Tip’’ :  το νέο σλόγκαν είναι ‘’είσαι ταϊσμένος’’; και αντικαθιστά το ‘’είσαι ψεκασμένος’’;

Άντε πάλι ‘’in’’ θα είσαστε!Η σιωνιστικά κατευθυνόμενη ''επανάσταση'' των κίτρινων γιλέκων προχωρά στην σχεδιαζόμενη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως σας είπαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και φυσικά στο πάντα σπουδαίο και σχετικό με τα δρώμενα άρθρο της Ida Magli ΕΔΩ.

 
 Εμπόλεμη ζώνη είναι για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο


η Γαλλία, από τις σφοδρές συγκρούσεις των Κίτρινων Γιλέκων με τη γαλλική αστυνομία. Παράλληλα, φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα επικρατήσει κλίμα εμφυλίου στη χώρα, καθώς σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ έρχεται ένα νέο κίνημα στο προσκήνιο με το όνομα «Κόκκινα Φουλάρια».
Πρόκειται για τους υποστηρικτές του Μακρόν, οι οποίοι οργάνωσαν αντισυγκέντρωση στην κινητοποίηση των Κίτρινων Γιλέκων στις 27 Ιανουαρίου. Είναι προφανές πως όλο αυτό ενορχηστρώνεται από το καθεστώς Μακρόν, και θα αποτελέσει την σπίθα για μια φωτιά βίας που θα ξεσπάσει στις γαλλικές πόλεις.

Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη σε πολλές γαλλικές πόλεις, όπου είχαν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις τα Κίτρινα Γιλέκα. Πεδίο μάχης είναι το κέντρο της Τουλούζης, ενώ συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία καταγράφονται στη Χάβρη και το Μπορντώ.
Επεισόδια όμως, ξέσπασαν και στην Αψίδα του Θριάμβου, στο Παρίσι, όπου έφτασαν οι διαδηλωτές των Κίτρινων Γιλέκων, αφού έκαναν μία πορεία τριών ωρών στην γαλλική πρωτεύουσα κι ενώ πραγματοποιούν ένα νέο κύκλο κινητοποιήσεων.

Η γαλλική αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες στις πρώτες συμπλοκές που έγιναν σήμερα με τους διαδηλωτές.
 Τα επεισόδια ξέσπασαν όταν οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και μπουκάλια κατά της αστυνομίας που βρίσκονταν κοντά στην Αψίδα. Στο πλαίσιο αυτό, η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά 50 συλλήψεις.

Το υπόλοιπο ρεπορτάζ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!