Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Η εσκεμμένη αστάθεια στη Γαλλία: βγήκαν τα τάνκς στους δρόμους, η αστυνομία χτυπά στο ψαχνό. Η κρίση επεκτείνεται σε Ολλανδία και Βρυξέλες – Στάχτη στα μάτια του λαού για την συνθήκη ‘’μετανάστευσης’’ που θα υπογράψουν στις 10 Δεκεμβρίου – ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ

 Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Σας το είχαμε πει από την αρχή (ΕΔΩ) ότι η όλη η εξέγερση με τα κίτρινα γιλέκα είναι πλήρως χειραγωγούμενη από τον σιωνισμό! 

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:    
Για να μην σας δουλεύει άλλο ο  Ρότσιλντ και η παρέα του δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ. Μην ξεχνάτε ότι ο σιωνισμός χρηματοδοτούσε και τον Χίτλερ και τον Τσόρτσιλ - Ρούσβελτ όπως είπαμε ΕΔΩ και απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται! Έτσι, θα καταλάβετε ΠΛΗΡΩΣ την εσκεμμένη διάλυση της Ευρώπης με σκοπό να μας φέρουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ. ‘’Συμπτωματικά’’ (ΕΔΩ) το ξεχαρβάλωμα άρχισε μόλις η Αγγλία βγήκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση προκειμένου να προστατεύσει το City Of London που αποτελεί το οικονομικό κέντρο στου σιωνισμού ΕΔΩ.

 

Η αστάθεια που δημιουργείται εσκεμμένα στη Γαλλία ίσως αποτελεί και έναν αντιπερισπασμό σε αυτό που σκοπεύουν να υπογράψουν οι ‘’ηγέτες’’ της Ευρωχούντας του σιωνισμού στις 10 Δεκεμβρίου στο Μαρόκο για την (λάθρο) ‘’μετανάστευση’’ όπως σας έχουμε πει από νωρίς ΕΔΩ και ΕΔΩ. Θέλουν τα μάτια του κόσμου να είναι στραμμένα αλλού για να επιτευχθεί ο απόλυτος αιφνιδιασμός! Στη συνέχεια, μετά την υπογραφή της συμφωνίας, θα έρθει το απόλυτο χάος μέσα από τα εκατοντάδες εκατομμύρια λαθρομεταναστών που σκοπεύουν να φέρουν στην Ευρώπη.



Στο ίδιο ακριβώς μήκος κύματος , οι εγχώρια 5η φάλαγγα (ΕΔΩ και ΕΔΩ), ο ‘’ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ’’,  ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει στις 10 Δεκεμβρίου την δική της ''επανάσταση'' (ΕΔΩ) για να πετύχει κοινωνική ‘’απελευθέρωση’’!!!!! Ο πραγματικός ρόλος του ''ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ'' είναι ΕΔΩ κάτι που αποδεικνύεται και από την παραπάνω ανάλυση.



Παρατηρούμε λοιπόν ότι η ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου αποτελεί κάτι σαν σημείο έναρξης του τελικού σταδίου του σχεδίου του σιωνισμού που θα προκαλέσει γενική αστάθεια στην Ευρώπη με σκοπό να επιβάλουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.




Ειδικά για την Ελλάδα να ξέρετε ότι τους κυβερνώντες τους πιέζουν και τα άδεια ταμεία όπως σας έχουμε ενημερώσει ΕΔΩ κάτι το οποίο αρχίζει να γίνεται πιο ξεκάθαρο καθώς τώρα θα στραφούν οικονομικά και προς την, συνεργαζόμενη ως τώρα, εγχώρια ελίτ (ΕΔΩ) προκειμένου να την στραγγίσουν οικονομικά και αυτήν (ΕΔΩ). Ο στόχος είναι να επιτύχουν την πλήρη αποδυνάμωση της χώρας. Μην ξεχνάτε ότι η ''συνεργαζόμενη'' ελίτ εξακολουθεί να απασχολεί σημαντικό κομμάτι εργαζομένων της χώρας, οπότε η πτώση της θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή.


 Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Δραματικές στιγμές στη σύσκεψη με Μακρόν: «Θέλουν να μας σκοτώσουν -Να ρίξει στο

 Σε εμπόλεμη κατάσταση βρίσκεται το Παρίσι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι γαλλικές αρχές κάνουν χρήση των τεθωρακισμένων κατά των διαδηλωτών. Η αστυνομική βία κλιμακώνεται καθώς σε βίντεο φαίνεται διαδηλωτής να δέχεται σφαίρα καουτσούκ στο στομάχι χωρίς να προκαλεί.

 Είναι προφανές ότι οι αστυνομικές δυνάμεις, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα βίας, εκτελούν εντολές από την τρομοκρατημένη κυβέρνηση Μακρόν που πλέον μετράει τις μέρες της.

 Είναι προφανές ότι οι αστυνομικές δυνάμεις, σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα βίας, εκτελούν εντολές από την τρομοκρατημένη κυβέρνηση Μακρόν που πλέον μετράει τις μέρες της.

 Σε μια άκρως τουριστική περιοχή, την πιο αναγνωρίσιμη ίσως της γαλλικής πρωτεύουσας, η εικόνα μόνον παραμονές Χριστουγέννων δεν θυμίζει με τις προσόψεις των ακριβών καταστημάτων, καφέ και εστιατορίων να είναι καλυμένες με κόντρα πλακέ, τους τουρίστες παντελώς απόντες και μόνον τα δένδρα δεξιά και αριστερά του δρόμου  παρεπέμπουν στο εορταστικό κλίμα των ημερών.


Δημoσιογράφος της εφημερίδας «Le Pαrisien» μεταδίδει πως, στη λεωφόρο  Friedland τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν οι αρχές ασφαλείας εμπόδισαν τα «Κίτρινα Γιλέκα» να διαδηλώσουν στο Σανζ Ελιζέ γεγονός που προκάλεσε ένταση.
Όσο περνά η ώρα οι διαδηλωτές πυκνώνουν και βαδίζουν προς το κέντρο της πόλης, ενώ ήδη η λεωφόρος των Ηλυσίων Πεδίων έχει… κιτρινίσει όπως και οι γύρω δρόμοι.

Δείτε Βίντεο και φωτογραφίες στην πηγή ΕΔΩ - δείτε επίσης ρεπορτάζ ΕΔΩ και ΕΔΩ

Mαζική χρήση τεθωρακισμένων κατά του γαλλικού λαού - Υπό πολιορκία & το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε Βρυξέλλες

Πρώτη μαζική χρήση των τεθωρακισμένων σε πολλές περιοχές έχουμε στη Γαλλία με τους αστυνομικούς να καλούν τις ειδικές δυνάμεις της Στρατοχωροφυλακής να αναλάβουν δράση. Για άγνωστο λόγο πολλοί Γάλλοι έκαναν ένα τραγικό λάθος: Θωράκισαν σπίτια και καταστήματα με ξύλο το οποίο είναι εύφλεκτο με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά αποθέματα για φωτιές
Ο κόσμος φωνάζει εξοργισμένος Μακρόν Παραιτήσου. Ακούγονται συνέχεια εκρήξεις
Αναλυτικότερα ΕΔΩ

Εμπόλεμη ζώνη η Γαλλία: Ξεκίνησαν οι συγκρούσεις - Eνισχύσεις ζητά η Αστυνομία από το Στρατό - Ζωντανή σύνδεση

Ανταρτοπόλεμος στο Παρίσι: Oδομαχίες, δακρυγόνα & τουλάχιστον 500 συλλήψεις – Κοινωνική οργή κατά Μακρόν & Ευρώπης – Δραματικές εικόνες

Περισσότεροι από 1.500 διαδηλωτές έχουν ήδη συγκεντρωθεί στη λεωφόρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, ενώ η πόλη βρίσκεται σε συναγερμό λόγω των κινητοποιήσεων των «κίτρινων γιλέκων», που αναμένεται σήμερα να δώσουν πολύ δυναμικό «παρών». Την ίδια ώρα οι αρχές βγάζουν στους δρόμους δεκάδες χιλιάδες αστυνομικούς αλλά και, για πρώτη φορά, θωρακισμένα οχήματα της χωροφυλακής, που θα χρησιμοποιηθούν, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, στο να σπάσουν αν χρειαστεί οδοφράγματα.


Σε όλη την επικράτεια της Γαλλίας έχουν ληφθεί πρωτοφανή μέτρα επιφυλακής και έχουν κινητοποιηθεί 89.000 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, 8.000 εκ των οποίων στο Παρίσι, προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια ειδικά του περασμένου Σαββάτου. Από αέρος, ένας μεγάλος αριθμός drones θα είναι στη διάθεση της αστυνομίας. Τα 12 θωρακισμένα της χωροφυλακής πήραν θέση γύρω από τα Ηλύσια από τις επτά το πρωί.

Λ

Δείτε αναλυτικότερα ΕΔΩ

ΡΩΜΙΟΣ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ TOY ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ; ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ‘’ΚΙΤΡΙΝΑ'' ΓΙΛΕΚΑ;

  

Η «πρόβλεψη» του The Economist το 2016 για τα κίτρινα γιλέκα και τον Αυτοκράτορα Τράμπ - ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ!

 

 

Γαλλική ασθένεια. Πώς τα "κίτρινα γιλέκα" θα καταστρέψουν την οικονομία της ΕΕ - ΤΑ ''ΓΕΛΕΚΑΚΙΑ'' ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ...

 

 

Ο ναζιστικός ‘’αστυνομικός’’ στρατός EUROGENDFOR της ευρωχούντας είναι αντίστοιχος με τον SEEBRIG που δρα στην Ελλάδα

 



ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ: Στα «όπλα» οι Γάλλοι στρατηγοί: «O Μακρόν διαλύει το Έθνος, ώρα για δράση» – Ξύλο και δακρυγόνα στο Παρίσι – Αποσυντονισμένες οι αρχές

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ - ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΟΥΝΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΛΟΓΩΝ!

 

 

Τι ''όμορφο'' πράγμα να βλέπεις τον πλανητάρχη μπροστά από αυτούς τους άνδρες….. και ο ένας να φορά στο πέτο το σύμβολο του σιωνισμού….

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!