Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Οι λαθρομετανάστες στην υπηρεσία του συστήματος – ντυμένοι με μάσκες αλλά και ελληνικές σημαίες κάνουν προβοκάτσια σε συνεργασία με τα ΜΑΤ στο συλλαλητήριο της Μακεδονίας μας - Ακολουθεί βροχή με ληγμένα δακρυγόνα και οι συκοφαντίες του συστήματος εναντίων των Ελλήνων... (ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ 18:00)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Τα πολιτικά πιόνια του σιωνισμού έχουν ενεργοποιήσει την 5η φάλαγγα με τους εκπαιδευμένους τρομοκράτες του συστήματος (ΕΔΩ). Εμείς γνωρίζουμε τα σχέδια τους όπως είπαμε ΕΔΩ με βάση το σχέδιο  ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ) προκειμένου να διαμελίσουν τη χώρα μας για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και του σιωνισμού (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Τις αποδείξεις τις βλέπετε καθημερινά. Η παρακάτω (δείτε και ΕΔΩ όπου υπάρχει υπόνοια για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΕΔΩ) αποτελεί ακόμη μια... 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του παρακράτους ΕΔΩ αλλά και το ποιόν των ΜΑΤ ΕΔΩ
ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΔΩ.


Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα.


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

 
(δείτε τα ΜΑΤ να σημαδεύουν τον Έλληνα και όχι τον λάθρο προβοκάτορα με την ελληνική σημαία... και ΕΔΩ κάποια ενδιαφέροντα σχόλια...)

Εντύπωση και οργή προκαλούν οι εικόνες από τα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα. 


Τα ΜΑΤ, με εντολή της αυταρχικής κυβέρνησης έπνιξαν στα χημικά την ευρύτερη περιοχή, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή μικρών παιδιών.


Παράλληλα, στη δημοσιότητα έρχονται φωτογραφίες από την κάλυψη του συλλαλητηρίου από το Reuters, οι οποίες αποκαλύπτουν την παρουσία αλλοδαπών μεταξύ των ταραχοποιών που ξεκίνησαν τα επεισόδια μπροστά από την Βουλή.

Έτσι προκύπτει ένα λογικό ερώτημα: Πώς γίνεται ένας αλλοδαπός να «μάχεται» στο πλευρό των «εθνικιστών»; Απαντήσεις ίσως υπάρχουν πολλές, αλλά το κυρίαρχο σενάριο είναι η κυβερνητική προβοκάτσια και προπαγάνδα.

Η εκμετάλλευση του πλήθους μεταναστών που «βυθίζουν» την ελληνική κοινωνία από μια κυβέρνηση υπό κατάρρευση. Η απόπειρα αμαύρωσης ενός ειρηνικού συλλαλητηρίου με χιλιάδες κόσμο που προασπίζεται τα εθνικά μας συμφέροντα και την ένδοξη Μακεδονία.

Οι πράξεις των αλλοδαπών στο χθεσινό συλλαλητήριο δεν συνδέονται με τους χιλιάδες Έλληνες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα. Συνδέονται όμως, με μια κυβέρνηση που προσπαθεί να υποβαθμίσει τον πατριωτισμό και αποσταθεροποιεί πολιτικά και κοινωνικά την χώρα για λίγους μήνες εξουσίας…

ΠΗΓΗ

6 σχόλια:

  1. Α δεν έβαλες την καλύτερη φωτογραφία
    Δείτε ποιούς σημαδεύουν τα ματ
    https://twitter.com/HellenicProud/status/1087276007508332546

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.iefimerida.gr/news/473344/syllalitirio-gia-ti-makedonia-o-afrikanos-einai-ellinas-apo-tin-naoysa-vgike-kai-eipe-o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ...ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυβέρνηση δεν είναι ο σύριζα. Κυβέρνηση είναι η μασονία και οι αμέτρητοι πράκτορες ξένων χωρών. Αυτή η κυβέρνηση δεν πάει πουθενά και ποτέ. Πάντα μένει πάνω στο σβέρκο μας. Ήδη τα ΜΜΕ προετοιμάζουν τον δρακουμέλ τζούνιορ για πρωθυπουργό. Θα "φάμε" καλά και με αυτόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!