Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι 'Π α τ σ α β ο υ ρ έ ξ – Ρ ο υ φ ι α ν έ ξ' ....χτενίζονται !


Σχετική εικόνα

Για να μην χάσετε χρόνο με τα σημερινά πρωτοσέλιδα, να μια εικόνα συνοπτικά.
Η Πατσαβούρα του Ιβάν έχει θέμα προεκλογικές προσλήψεις. 
Έθνος: «Προσλήψεις 3.000 πτυχιούχων σε υπουργεία»...
Περάστε Κόσμε. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Η εφημερίδα των αριστερών συντακτών, πουλάει (αναδρομικά) την αλήθεια για την τραγωδία στη Μάνδρα . 
Η 'Αυγή', βρίσκεται μπροστά στην πρόκληση του λαϊκού μετώπου του Αλιέκσι με τα ρετάλια του 'ΚΙΝΑΛ'. 

Η 'Ναυτεμπορική' κλαίει για «Ψαλίδι στο επίδομα στέγασης».

Ο (δεξιός;) 'Ελεύθερος Τύπος' κάνει μισό αγώνα υπέρ του Αλιέκσι και φωνάζει «Επιστρέφουν αναδρομικά...» και βάζει το «αλά καρτ» για να αφησει να εννοηθεί ότι θα τα δώσουν στους δικούς τους. 

Τα 'Νέα' του Ολυμπιακάκια έχουν την γραμμή του γραφείου Τύπου και βάζουν «5 καυτά ερωτήματα» στον υπουργό που καπνίζει.

Ο 'Ριζοσπάστης' στον ...κόσμο του, και η «Δημοκρατία» ασχολείται με τον καυγά των δυο τέως, που δεν απασχολεί κανέναν άλλον πλην του συντάκτη του άρθρου!

http://deltio11.blogspot.com/2019/02/blog-post_74.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Το Συμβούλιο της Ευρώπης προωθεί την μετατροπή της Ελλάδας σε ένα απέραντο “hot spot”
    Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 -

    Έκθεση σχετικά με την παρουσία των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα εκπόνησε το Συμβούλιο της Ευρώπης, για να μας πει ότι κακοπερνάνε οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

    Στην έκθεση αυτή, που φιλοξενείται στα πρωτοσέλιδα του εγχώριου Τύπου, διαπιστώνεται «υπερπληθυσμό, κακές συνθήκες κράτησης, ακόμα και κακομεταχείριση των κρατούμενων μεταναστών». Μάλιστα, το Συμβούλιο της Ευρώπης προχωρά και σε… συστάσεις προς την χώρα μας, όπως την μη κράτηση των λαθρομεταναστών, σε καμία των περιπτώσεων.

    Από την όλη έκθεση εγείρονται δύο σημαντικότατα ζητήματα, που ζητούν απαντήσεις:

    Α) Τι γίνανε άραγε όλα αυτά τα λεφτά που έδωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, ασχέτως ή επιπροσθέτως από τον Soros και τους άλλους ταγούς της παγκοσμιοποίησης, λεφτά που τώρα της δίνουν το δικαίωμα να κάνει… συστάσεις;

    Β) Εφόσον οι ευρωπαίοι «εταίροι» μας ανησυχούν για τον υπερπληθυσμό των λαθρομεταναστών και απαγορεύουν τις επαναπροωθήσεις, γιατί δεν δέχονται μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών στα εδάφη τους, αλλά αντιθέτως αρχίσανε τις επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών από την Γερμανία προς την Ελλάδα;

    Εμείς επαναλαμβάνουμε την θέση της Χρυσής Αυγής, που απηχεί το διεθνές δίκαιο:

    Ουδείς λαθρομετανάστης στην Ελλάδα είναι «πρόσφυγας», αφού μας έρχεται από «ασφαλή χώρα», την τουρκία. Συνεπώς, η Ελλάδα δεν είναι αναγκασμένη να δεχθεί τον οποιονδήποτε.

    Θα πρέπει, λοιπόν, όσοι συλλαμβάνονται να επαναπροωθούνται στις χώρες προέλευσής τους ή στην τουρκία από την οποία προέρχονται. Οτιδήποτε άλλο είναι παραβίαση του διεθνούς δικαίου εις βάρος της Πατρίδος μας και του Ελληνικού Λαού. Εκτός, βεβαίως, και αν οι «ευρωπαίοι εταίροι» τους θέλουν στις χώρες τους.

    Διαβάστε σχετικά: Η Ελληνική Δικαιοσύνη επιβεβαίωσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής: Ασφαλής χώρα η Τουρκία - Να απελαθούν όλοι οι λαθρομετανάστες!

    Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση νόμου για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
    19/02/2019

    Τις παραιτήσεις τους από βουλευτές κατέθεσαν αρχικά όλοι οι βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας (του κόμματος του Σαλί Μπερίσα) και εν συνεχεία ακολούθησαν και οι βουλευτές όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, για να προκαλέσουν πρόωρες εκλογές ανατροπής της διεφθαρμένης κυβέρνησης Ράμα!

    Οι παραιτήσεις ήρθαν μετά από την επεισοδιακή διαδήλωση του προηγουμένου Σαββάτου και την άγρια καταστολή της από την κυβέρνηση του Ράμα, ενώ νέα αντικυβερνητική διαδήλωση θα γίνει την προσεχή Πέμπτη…

    (ΥΓ): Τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην Αλβανία έκαναν αυτό που αρνήθηκαν να κάνουν στην Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, για να προκληθούν πρόωρες εκλογές πριν εγκριθεί από τη βουλή η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!