Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Nέα ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ; ΜΑ, του Ιδρύματος "Σόρος" ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ !




Χθές Κυριακή στην Οχρίδα η υποψήφια για την προεδρία της χώρας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, που υποστηρίζεται από το VMRO-DPMNEπήγε μια βόλτα έχοντας μαζί της, άτομα του Ιδρύματος που ήταν μέλος, καθώς τον σημερινό πρόεδρο του κράτους, Γκιόργκε Ιβάνοφ, και τον αρχηγό του VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μίτσκοσκι.

Αποτέλεσμα εικόνας για vmro dpmne logo


Από το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας που είναι μέλος, υπήρχε ένα μικρός αριθμός συναδέλφων της. Δεν έγιναν συναντήσεις με τους πολίτες. 
Ωστόσο, η εμφάνιση του Ιβάνοφ ήταν μια έκπληξη, διότι εξακολουθεί να είναι ο σημερινός πρόεδρος όλων των πολιτών και στην περίπτωση αυτή επιβεβαιώνεται ότι ακολουθεί την πολιτική του κόμματος που τον εξέλεξε.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΡΕΝ SOCIETY


Ο Σόρος πάλι στην υπόθεση
Ωστόσο, η υποστήριξη του Ιβάνοφ για την Σιλιάνοφσκα δεν είναι καθήκον του προέδρου μέχρι την τελευταία στιγμή της εντολής του για τα συμφέροντα μόνο του VMRO-DPMNE. Αφού, εργάζεται επίσης για την Σιλιάνοφσκα η οποία είναι πρώην συνάδελφος του στο διοικητικό συμβούλιο της «Ανοικτής Κοινωνία» του Τζορτζ Σόρος!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΡΕΝ SOCIETY

(Σημείωση: Τα ονόματα της Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα και του Γκιόργκι Ιβάνοφ είναι στο διοικητικό συμβούλιο του Σόρος στα Σκόπια, αναφέρονται στα κυριλλικά ως ‘Ѓорге ИВАНОВ’ και Гордана СИЛЈАНОВСКА, εδώ)
Η Σιλιάνοφσκα ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει υποστήριξη από ΜΚΟ για τις οποίες το VMRO-DPMNE τόνισε ότι είναι συνδεδεμένες με τον Σόρος.

Σχετική εικόνα

Αυτό σημαίνει ότι μελλοντικά θα πρέπει να περιμένουμε και από άλλους εκπροσώπους του Ιδρύματος της Ανοικτής Κοινωνίας του Τζορτζ Σόρος να στηρίξουν την πρώην συνάδελφό τους, γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα.

tatkovina.info

http://greeknation.blogspot.com/2019/02/blog-post_727.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Ι. Αϊβατίδης: Θα λογοδοτήσετε για τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ

    https://youtu.be/f07GVkIlfgE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!