Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

ΕΝΩ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ο Στρατός μας αγοράζει ... 153 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ γιά τους λαθροεισβολείς !

ΕΛΕΟΣ!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ;

ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ;

Αποτέλεσμα εικόνας για κλιματιστικά

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας έχουν αναλάβει νά τρέξουν τον διαγωνισμό όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, που θα εξασφαλίσει ...κλιματιστικές μονάδες γιά όσους λαθρομετανάστες και λαθροπρόσφυγες θα μένουν σε 4 κέντρα υποδοχής & ταυτοποιήσεως (ΚΥΤ) και αναμένεται να ακολουθήσουν γιά τα υπόλοιπα!

Συνολικώς 153 κλιματιστικές μονάδες θα αγορασθούν γιά τα νησιά μας του Ανατολικού Αιγαίου. 

Θά έχουν τήν δυνατότητα παροχής και θερμού αέρος (!) έτσι που να χρησιμοποιούνται και τον χειμώνα και το καλοκαίρι γιά τήν θέρμανσή τους σε σημεία όπως η Λέσβος, η Χίος, η Κώς, η Λέρος το ερχόμενο καλοκαίρι....

Αποτέλεσμα εικόνας για στρατόπεδο ΠΑΡΑΔΕΛΛΗ

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για στρατόπεδο ΒΙΑΛ

Σχετική εικόνα

..."Τυχεροί" Παραλήπτες : Στρατόπεδο 'ΠΑΡΑΔΕΛΛΗ' Λέσβου, Κέντρο Υποδοχής & Ταυτοποιήσεως Χαλκειού-ΒΙΑΛ Χίου, Στρατόπεδο Καπετάν-Λάζαρη Πυλί Κώ, όπως και στο Λεπίδι Λέρου.

Κονδύλια από συγχρηματοδότηση Ε.Ε. και Εθνικούς πόρους....

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Αφού ο στρατός μας τα έχει μπόλικα,ας στείλει τα λαθροπιθήκια να φυλάξουν τα σύνορα.Γιατί να στέλνουμε τους νέους μας στο στρατό;Για να τους μετατρέπουν οι άξεστοι ξεπουλημένοι αξιωματικοί σε δουλάρες των λαθρό;Χρήματα για εξοπλισμούς δεν έχουνε,αλλά για να κάνουν φιλανθρωπίες στους μελλοντικούς σφαγείς μας έχουνε.Στα τσακίδια λοιπόν ο Ελληνικός στρατός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!