Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019

Γερμανία: Λαμβάνουν από ε π ι δ ό μ α τ α 5.239 ευρώ τον μήνα! Δεν δουλεύει ΚΑΝΕΙΣ από την οικογένεια! Ο πατέρας είχε δουλειά, αλλά πλέον είναι ....άνεργος επειδή ΔΕΝ γνωρίζει την γλώσσα. Εσείς με 5.239 τον μήνα θα την μαθαίνατε;;;;.. ( βίντεο - ελληνικοί υπότιτλοι )


Σχετική εικόνα
5.239 EYΡΟΥΛΑΚΙΑ Χ 12 ΜΗΝΕΣ = 62.868 ΕΤΗΣΙΩΣ !!!!
ΟΧΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΟΧΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ....ΒΡΕ ΤΟΝ ..."ΤΣΑΧΠΙΝΗ" ΤΟΝ (ΠΟΛΥΤΕΚΝΟ) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ!
2 ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ 7 TA ΠΑΙΔΙΑ = 9 !
ΚΑΙ 'ΤΙΓΚΑ' ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ!
FROM GERMANY!
πηγή: The Duke (στο 'twitter', με πιπεράτα σχόλια...)'ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ'

3 σχόλια:

 1. > ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ…!!! Η ΘΡΑΚΗ ΟΡΘΙΑ…!!!

  > Αντίσταση στην Εισβολή με ΜΕΓΑΛΗ Κινητοποίηση στο τελωνείο των Κήπων!

  Μια ανθρώπινη αλυσίδα θα σχηματίσουν στο τελωνείο των Κήπων οι συμμετέχοντες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργανώνεται για το μεταναστευτικό
  Η δράση, όπως αναφέρει το inkomotini και άλλες τοπικές ιστοσελίδες θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

  «Συναντιόμαστε οι Θρακιώτες στο τελωνείο Κήπων του Έβρου για να καλέσουμε την Κυβέρνηση να πράξει το κυριότερο καθήκον της: να στεγανοποιήσει τα σύνορα, παρέχοντας έτσι στοιχειώδη ασφάλεια στην ακριτική περιοχή μας.
  Μια ανθρώπινη αλυσίδα θα ζητήσει το αυτονόητο δικαίωμα κάθε πολίτη που κατήντησε ζητούμενο στις μέρες μας».

  Από την Κομοτηνή θα υπάρχει και λεωφορείο για τη μετακίνηση των ενδιαφερομένων, με ελάχιστο κόμιστρο 2 ευρώ – Τηλ. επικοινωνίας: 6936729995.

  Όπως αναφέρεται επίσης, η Οργανωτική Επιτροπή διαρκώς εμπλουτίζεται, και οι σχετικώς ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6974810573.»

  Eπίσης η ομάδα «Μακεδόνες Δραμινοί» που συμμετέχουν δυναμικά σε πατριωτικές εκδηλώσεις όπως και αυτές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσαν ότι θα συμμετέχουν στην δράση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. - > https://national-pride.org/2019/11/15/%ce%be%ce%b5%cf%83%ce%b7%ce%ba%cf%89%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%b7-%ce%b8%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%ce%bf%cf%81%ce%b8%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%83/

   Διαγραφή
  2. +

   ΤΩΡΑ... Η Ζάκυνθος ΟΡΘΙΑ... Στο Λιμάνι Έλληνες ενάντια στην μεταφορά «μεταναστών» στο Νησί...!!

   - Ο Βασίλης Πουλιέζος δήλωσε: «Εκφράζουμε την αντίθεσή μας για τη μεταφορά προσφύγων στο νησί μας. Δυστυχώς και η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει τις αποφάσεις της προηγούμενης». Εξέφρασε την αντίθεση στο ενδεχόμενο έλευσης ανθρώπων διαφορετικής νοοτροπίας... Δείτε φωτό και βίντεο από την κινητοποίηση... Θα ακολουθήσει ρεπορτάζ με περισσότερες φωτογραφίες και Δελτίο τύπου της «Πρωτοβουλίας»

   - https://www.youtube.com/watch?v=zApGfa0fZVk&feature=emb_logo

   Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!