Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΙΕΡΕΑ ΚΛΕΟΜΕΝΗ.ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΙΕΡΕΑ π.ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΊ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 22 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ. ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
Οδηγείται στη ΦΥΛΑΚΗ. Έχοντας βρεθεί για πολλά χρόνια «στους δρόμους», στα πλαίσια του αγώνα μας «για Ελλάδα και Ορθοδοξία», μάθαμε να διακρίνουμε και να εκτιμάμε τους αληθινούς αγωνιστές, όχι με βάση τον λόγο και τη ρητορική τους ικανότητα, αλλά με βάση τι έμπρακτα αποδεικνύουν ότι είναι. 

Διαπιστώσαμε ότι ένας τέτοιος ιερέας, αληθινό ΠΑΛΙΚΑΡΙ, παράδειγμα συνέπειας ήθους και έργων, ήταν ο πάτερ-Κλεομένης. Ζούσε στην Αθήνα, στην κορυφή ενός βουνού, σε έναν στάβλο (κυριολεκτικά στάβλο, όχι μεταφορικά), εκεί εργαζόταν για να μπορεί να φιλοξενείται, χωρίς ρεύμα, δίπλα από μια κολόνα υψηλής ισχύος, κάτω από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, χωρίς προϊόντα που σημαδεύτηκαν με barcode. Με πείνα και στερήσεις, κρύο το χειμώνα, αφόρητη ζέστη το καλοκαίρι, ψύλλους, χωρίς φάρμακα, αλλά πάντα ΟΡΘΙΟΣ και ΠΙΣΤΟΣ στις αρχές και τις αξίες του. 


Το βραχώδες μέρος θύμιζε έντονα κρυψώνα κλεφτών και αρματολών. Εκεί δίπλα στο παρεκκλήσι του, τον Προφήτη Ηλία στεκόταν ΟΡΘΙΟΣ και ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ μαζί με αφοσιωμένα πνευματικά του παιδιά. Όλα τους εξίσου άξια τιμής και θαυμασμού. Για να αποκτήσεις γενναίο φρόνημα, για να πετάξεις ψηλά όπως ο αετός, πρέπει να απομακρυνθείς από τα πάθη, να αφήσεις στη γη, ότι υλικό και ταπεινό. Αυτό εφάρμοσε ο άξιος αυτός πατέρας. (είναι ιερέας που χειροτονήθηκε από Σύνοδο του Πατρίου και δεν είναι απλός μοναχός ούτε «αυτοαποκαλείται πάτερ Κλεομένης» όπως ψευδώς γράφουν ένα σωρό άσχετοι δημοσιογράφοι) 


Ο π.Κλεομένης ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, προσπαθώντας απεγνωσμένα, με κάθε τρόπο, να αφυπνίσει τους «ραγιάδες». Είπε πράγματα που ελάχιστοι τολμούν έστω και να ψελλίσουν. Τι να πρωτοθυμηθούμε από τις εκατοντάδες ή χιλιάδες ακτιβιστικές παρεμβάσεις του; Φυσικά το youtube φρόντισε να εξαφανίσει ΟΛΑ τα βίντεο του (υπάρχουν αναρτημένα πλέον μόνον στο ρωσικό rutube). 

Όπως πληροφορηθήκαμε μετά από απουσία κάποιων ημερών στο αγαπημένο του βουνό, τον Ταύγετο, εν γνώση του ότι τον αναζητούν για να τον συλλάβουν, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΕ προχθές βράδυ (Τετάρτη 13/11) σε σπίτι στην Καλαμάτα αφού περικυκλώθηκε από δεκάδες αστυνομικούς- «πραιτωριανούς», «Φιλιππινέζες των Σιωνιστών» όπως ο ίδιος τους ονομάζει στα βίντεο που ακολουθούν. 


Παραθέτουμε τα βίντεο της σύλληψής του : (πριν την προβολή κάθε βίντεο προηγούνται διαφημίσεις για περίπου 30 δευτερόλεπτα): 


1) ΠΥΡΟΜΑΝΙΑΣΗ (βίντεο στον Ταΰγετο, λίγες ώρες πριν τη σύλληψη) 


https://rutube.ru/video/bb1b2ec13ec626219b77efbfa1e60fd5/ 


2ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ 


https://rutube.ru/video/e91cd2f657d017454075f50e4639af38/ 


3) Ο ΠΑΤΕΡ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΊΝΕΖΕΣ 


https://rutube.ru/video/f5897381b51afa7aab0601fee34bbf79/ 


4) Η ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ


https://rutube.ru/video/f5897381b51afa7aab0601fee34bbf79/ 


5ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 


https://rutube.ru/video/8d82e9e333590da51d74d7d7ff31bae1/  


6) Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ 


https://rutube.ru/video/cf1fd18d6baa59123e4422258fdc4f80/


Έκτοτε, επιτράπηκε να μιλήσει για ελάχιστα λεπτά τηλεφωνικά μαζί του μόλις μια αγωνίστρια δικηγόρος από την Αθήνα. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ είναι εδώ και πρέπει να δείξει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε όποιον τολμάει να την αμφισβητήσει


Όπως πληροφορούμαστε αύριο πρωί (Παρασκευή 15/11/2019) θα περάσει από το αυτόφωρο στην Καλαμάτα γιατί συνεπής στις αρχές του, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα στις μαριονέτες που σήμερα κυβερνούν την Ελλάδα. Θα παρουσιαστεί ΧΩΡΙΣ δικηγόροΑκολούθως όπως μάθαμε, θα οδηγηθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή (18 μήνες φυλάκιση και 7500 ευρώ πρόστιμο! που μεταφράζεται σε πρόσθετους μήνες φυλάκισης) που του έχει επιβληθεί για την «βεβήλωση» (με ένα αυγό! ανεπανόρθωτη καταστροφή!!!) του Εβραϊκού μνημείου στη Λάρισα. 


Μπορεί τα λαμόγια της μεταπολίτευσης από το 1974 μέχρι σήμερα, οι γιοι και εγγονοί πολιτικών, τα "τζάκια", να έχουν κατασπαράξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, από τα ασφαλιστικά ταμεία (σκάνδαλο χρηματιστηρίου) μέχρι λίστες LaGarde, off-shore και δεκάδες περιπτώσεις μίζας στυλ NOVARTIS, εξοπλιστικά προγράμματα κλπ, αλλά η δικαιοσύνη στέκεται στο "ύψος της" όταν έχει να κάνει με ασυμβίβαστους αγνούς αγωνιστές όπως ο π.Κλεομένης. Τότε ξαφνικά η Ελληνική κυβέρνηση επικαλείται τον "νόμο και την τάξη"! 


Αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά όλοι, πως προέκυψε ξαφνικά η σύλληψη του. Πριν από λίγες μέρες, έξω από το τζαμί που κτίζεται στο Βοτανικό, μετά το τέλος της παράκλησης, ένας νεαρός λαϊκός και ένας μοναχός έκαψαν την σημαία του Ισραήλ, ως φόρο τιμής στον αγωνιστή Ιωάννη Λαζάκη, που μόλις είχε συχωρεθεί (όπως πληροφορούμαστε ο θάνατός του μάλλον δεν ήταν τυχαίος). Φυσικά ΑΜΕΣΑ συνελήφθησαν (δείτε τα βίντεο εδώ και εδώ


ο π.Κλεομένης, με τον Ιωάννη Λαζάκη, συνομιλούν με τον υπεύθυνο του θεάτρου Αριστοτέλειον (όπου παιζόταν η βλάσφημη παράσταση «Η ώρα του διαβόλου» που έδειχνε την Παναγία να ερωτοτροπεί με τον Σατανά)


Μπορεί οι υπουργοί της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να έχουν δηλώσει δημόσια και ξεδιάντροπα ότι «είναι δικαίωμα καθενός να καίει την Ελληνική σημαία», αλλά στην Ελλάδα δεν έχει κανείς δικαίωμα να καίει τη σημαία του Ισραήλ, το σύμβολο του διεθνούς σιωνισμού. Πως γίνεται να μην θεωρείται μεμπτό να καις την Ελληνική σημαία, αλλά να τιμωρείσαι παραδειγματικά όταν καις την σημαία του Ισραήλ; Ίσως επειδή η Ελλάδα θεωρείται κράτος-προτεκτοράτο και συνεπώς οι «εντολοδόχοι», οφείλουν να δείχνουν ότι σέβονται τα «αφεντικά» τους. 


Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο π.Κλεομένης, εδώ και τουλάχιστον 2 ή 3 χρόνια, ΚΑΘΕ Σάββατο απόγευμα βρισκόταν με πιστούς έξω από το τζαμί στο Βοτανικό (έξω από την εκκλησία Παναγία η Ελευθερώτρια που έχει ισοπεδωθεί για να γίνει αυτό το τζαμί) και τελούσε παράκληση. Με την σύλληψή του τώρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ελπίζει να σβήσει μια ακόμη ενοχλητική φωνή και να λειτουργήσει ανεμπόδιστα το τζαμί. 


Ο πάτερ Κλεομένης έκανε αυτό που έκανε κι ο Παπουλάκος στα χρόνια του 21, ο οποίος πέθανε στη φυλακή. Έκανε αυτό που ΔΕΝ τολμούν να κάνουν 100 δεσποτάδες και 10.000 μισθοδοτούμενοι ιερείς. Όπως πληροφορούμαστε έξω από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας υπάρχουν συγκεντρωμένοι πιστοί που αρνούνται να φύγουν και να εγκαταλείψουν τον πατέρα. Καλό είναι να δώσουν όλοι όσοι μπορούν να φτάσουν εκεί το παρόν στο σημερινό δικαστήριο (αυτόφωρο)


Πιστοί στην υπόσχεσή μας να στεκόμαστε δίπλα σε ΚΑΘΕ διωκόμενο ορθόδοξο ιερέα ή μοναχό, ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ :


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ από τον ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ.

Ιερός Λόχος 2012 -Ελληνορθόδοξη Στρατιά 

Για νεότερες εξελίξεις συντονιστείτε με το κανάλι 
ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ στο rutube: 
7 σχόλια:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=Z0q59o4VErI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μιά κατηγορία μόνος του ο π.Κλεομένης.
  Τούς ενοχλούσε ΒΑΘΙΑ!
  Θά προσθέταμε ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ!
  Δέν δίσταζε ούτε δευτερόλεπτο γιά να εκφράσει ΑΠΡΟΣΠΟΙΗΤΑ και πάντα ΔΥΝΑΜΙΚΑ τίς απόψεις του και τις θέσεις του, γιά τα πλέον ΚΑΥΤΑ και ΔΥΣΚΟΛΑ ζητήματα.
  Διατυπώσεις και εκφράσεις που διαρκώς "σκότωναν"!
  Εκρηκτικός συχνά και απολύτως ασυμβίβαστος, εφαρμόζοντας στήν τέλεια μορφή το περίφημο φθέγμα του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΑΤΛΑΝΤΟΣ της Πίστεώς μας Αγίου Μάρκου του Ευγενικού, "ου χωρεί συγκατάβασις εις τά της Ορθοδόξου Πίστεως"!
  Ίσως θα μπορούσε κανείς να θυμηθεί (τηρουμένων ασφαλώς των αναλογιών) τίς διώξεις που επεφύλαξε η Βαυαροκρατία του (ξένου και μή Ορθοδόξου) Όθωνος στον ΑΓΩΝΙΣΤΗ και φωτισμένο μοναχό ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΠΑΠΟΥΛΑΚΟ, που έστειλλε ένα ...Σύνταγμα Στρατού γιά τον συλλάβει!!!
  Τόν κατέδωσε ένας ...ιερέας!
  Και μετά έσπευσαν και τον έκλεισαν ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟ με χωροφύλακα σκοπό (!!!) σέ ένα Μοναστήρι της Άνδρου!
  Και εκοιμήθη στις 18 Ιανουαρίου του 1861...
  Ευχόμεθα ολοψύχως ο Κύριος και η Παναγία Μητέρα Του, να ενδυναμώσουν τον π.Κλεομένη ώστε να ανταπεξέλθει τήν δ ο κ ι μ α σ ί α, αλλά και να μπορέσουν να τον στηρίξουν οι πιστοί εμπράκτως.
  Τέλος η εξουσία έδειξε για πολλοστή φορά το Τ Ρ Ι Σ Α Θ Λ Ι Ο πραγματικό της πρόσωπο, κυνηγώντας με πείσμα έναν (ασυμβίβαστο) ρασοφόρο και κλείνοντάς τον στα σίδερα, αλλά ΜΗ πράττοντας το ίδιο σε αμέτρητους ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ κυριολεκτικούς και μεταφορικούς, που λ ε ρ ώ ν ο υ ν απο ετών τήν καθημερινότητά μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πως και που μπορούμε να μαζέψουμε τα 7500 ευρώ; Έφεση μπορεί αν γίνει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ..ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑΣΙ ΔΙΌΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ...ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ,ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΜΑς ΘΕΟΥ ...ΟΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.
  ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙΑΚΟΜΑ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΑΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΕς ΠΣΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΟΝΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΕς ΕΠΟΧΕς ; ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΕΞΩ ΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΣΑΡΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ευτυχώς που υπάρχει ο πατέρας Κλεομένης και σώζει την αξιοπρέπεια του Έλληνα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αλλοδαπός χαστούκισε κοπέλα που έκανε τον σταυρό της έξω από εκκλησία στην Θεσσαλονίκη!

  http://www.efenpress.gr/2019/11/blog-post_492.html

  από την στιγμή εκείνη που ενα ορθόδοξο κράτος πήγε και έβγαλε ένα μουλάρι* κατά ομολογία άθεο!! για κυβερνήτη ενός ορθόδοξου κράτους ...θα δούμε ότι ποιο χειρότερο ακόμα και από αυτά που περάσαμε στα 400 χρόνια σκλαβιάς ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Οι εβραιοι ξεχασαν ,
  οταν τους μαζευε ο Χιτλερ για να τους κανει σαπουνια στην Νταχαου
  οι Ελληνες τους κρυβαμε στα σπιτια μας σε πολεις και χωρια και τους ταιζαμε να μην πεθανουν.
  Αφου επιβιωσαν γινανε οι χειροτεροι εχθροι μας ,σερνουν οποιον αντιστεκεται στα κακως κειμενα στις φυλακες,αδικως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!