Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ε Ξ Ω ! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον των μεταναστών, στην Καλαμαριά

Δύο παράλληλες συγκεντρώσεις λαμβάνουν χώρα στην Καλαμαριά, την ίδια ώρα που συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο, με κεντρικό θέμα την έλευση προσφύγων και μεταναστών.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
Έγώ εἰμι τὸ φῶς τοῦ κόσμου

Δύο συγκεντρώσεις, η μία δίπλα στην άλλη, λαμβάνουν χώρα έξω από το κτίριο, όπου συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς, με κεντρικό θέμα συζήτησης το μεταναστευτικό.
Η πρώτη συγκέντρωση πραγματοποιείται από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται κατά της έλευσης προσφύγων και μεταναστών.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καλαμαριά, 11 Νοεμβρίου του 2019
© Sputnik /
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καλαμαριά

— Sputnik Ελλάδα (@SputnikEllada) November 11, 2019​Οι διαμαρτυρόμενοι φωνάζουν συνθήματα, ενώ νωρίτερα έψαλαν τον εθνικό ύμνο.


— Sputnik Ελλάδα (@SputnikEllada) November 11, 2019​Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται και δεύτερη κινητοποίηση, η οποία διοργανώνεται από αλληλέγγυους των προσφύγων.

Αντισυγκέντρωση στην Καλαμαριά
© Sputnik /

Αντισυγκέντρωση στην ΚαλαμαριάΗ παρουσία των αστυνομικών είναι μικρή αυτή τη στιγμή, καθώς πριν από λίγο αποχώρησαν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, εξαιτίας των επεισοδίων στο κέντρο της πόλης, κατά τη διάρκεια πορείας φοιτητών.


— Sputnik Ελλάδα (@SputnikEllada) November 11, 2019​Αυτή την ώρα, επιτροπή των κατοίκων έχει εισέλθει στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όπου συζητείται το μεταναστευτικό. Στην αίθουσα εισήλθαν και εκπρόσωποι των αλληλέγγυων.

&

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

6 σχόλια:

  1. Ζω για την ημέρα που θα βλέπω τα λαθροόρκ να κόβουν τα λαρύγγια των αλληλέγγυων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ αδερφέ μου, και εγώ...

      Διαγραφή
    2. Στο μεταξύ θα έχουν κόψει και τον δικό σου... Αμ, πως;;;

      Διαγραφή
    3. Εννοια σου και προηγείσαι!!Η αλληλεγγύη θα σας γυρίσει μπούμεραγκ οσονούπω!!

      Διαγραφή
  2. Τι γράφει το πανό των αλληλέγγυων? Θα ζήσουμε όλοι μαζί αρμονικά...Α ρε κούνια που σάς κούναγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις σηκώσουν κεφάλι,ούτε θα καταλάβουν οι αλληλέγγυοι από που τους ήρθε.Με τη μλκ που τους δέρνει,θα παίζουν ποδόσφαιρο με τα κρανία τους!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!