Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Η ανεξίθρησκη (ΔΕΙΛΗ!) δεξιά του περιστυλίου, α π έ σ υ ρ ε την διάταξη για την βλασφημία της Θρησκευτικής Πίστεως!


Αποτέλεσμα εικόνας για τσιάρας
ΦΟΒΙΚΟΣ, ΛΙΓΟΣ, ΕΠΑΜΦΟΤΕΡΙΖΩΝ
ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΑ ΔΟΥΛΙΚΟΣ
ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ....
(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ,
ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
"ΜΑΣ" κ.ΤΣΙΑΡΑΣ)

Η ευρω-νεοφιλελέ παράταξη του αλλογενούς και αλλόδοξου, που τιμά τους αγώνες της Αριστεράς, εφαρμόζει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, και υποδέχεται τις ορδές των λαθρομεταναστών, ύστερα από τις πιέσεις που δέχτηκαν από την ιδεολογική κυριαρχία της άθεης αριστεράς, αποδέχτηκε, ότι είναι ...δικαίωμα λοιπόν των αφιονισμένων εθνομηδενιστών να βλασφημούν τα Όσια και Ιερά της Πίστης με λόγια, με έργα, με διαστρεβλωμένες εικόνες Αγίων και να βρίζουν τα σύμβολα της Εκκλησίας μας. 

Είναι ευρω- δικαίωμα να καίνε την Σημαία, να διακωμωδούν την παρέλαση, να καίνε Ιερά Ευαγγέλια και Εικόνες! 

Αυτό είναι ευρω-πρόοδος;


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

6 σχόλια:

  1. Όταν τα τινάξουν μην τους θάψετε.Πετάξτε τους στα σκυλιά,αφού πρώτα ουρήσετε και αφοδευσετε επάνω τους.Δε θα προσβληθούν.Είναι ντο ίδιο άθεα βούρλα όπως οι ξυριζαίοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή σας ρε ξεφτίλο μαριονέτες! Να βρίζει ο καθένας ελεύθερα τα όσια και ιερά της χώρας μου σαν να μην συμβαίνει τίποτα..Άχρηστα υποκείμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας συνέλθουν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων, διότι όταν θα μιλήσει ο ζωντανός και αληθινός Θεός των Χριστιανών, δεν θα τους χωρά ολόκληρη η γη αλλά ούτε και ο ουρανός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κουλτούρα της αυτοδικαίωσης και το τέρας του ναρκισσισμού (10 Νοε 2019).

    Μιλά ο π. Νικόλαος Λουδοβίκος.

    https://www.youtube.com/watch?v=j-px06vy_h4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να αντιληφθούμε σε τί οδυνηρή κατάσταση βρισκόμαστε, ας ακούσουμε τι μας λέει και ο μακαριστός Επίσκοπος Αυγουστίνος Καντιώτης στην (012 περί βλασφημίας) ομιλία του. Μας λέει λοιπόν, ότι αν ήταν ένα radar πάνω στον Όλυμπο συνδεδεμένο με μια πελώρια καμπάνα, το οποίο να είχε την ιδιότητα να ακούει μόνο τις βλασφημίες που ξεστομίζονται σε όλη την ελληνική επικράτεια, και κάθε φορά που ξεστομίζεται μια βλαστήμια νά κτυπάει πένθιμα η καμπάνα σαν Μεγ. Παρασκευή, τότε δέν θα πέρναγε ούτε ένα δευτερόλεπτο το 24ωρο χωρίς να σταματήσει να χτυπά η καμπάνα.

    Μόνο η ΜΕΤΑΝΟΙΑ θα μας σώσει, γιατί όπως έλεγε και αγαπημένος μας επίσκοπος Αυγουστίνος: Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γιατι δεν ειχαν τα κοτσια να αντισταθουν στην "ιδεολογικη κυριαρχια της αριστερας" σε αυτο το ζητημα; Πως μπορουν και περνουν το δικο τους και οχι το δικο της σε αλλα ζητηματα; Αλλου τα παραμυθια. Τοσα και τοσα περνουν γραφοντας την αριστερα στα παλια τους τα παπουτσια, σε αυτο δεν αντεξαν; Γιατι, τους απειλησαν οτι θα τους γιαουρτωσουν; Θεομπαιχτες ειναι. Ας τους χαιρονται οσοι τους εμπιστευονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!