Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Αυτό είναι το κ α λ ύ τ ε ρ ο ΦΑΡΜΑΚΟ γιά τους τουρκαλάδες! Α π ο λ α ύ σ τ ε το! ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ !!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για mirage 2000-5



Σχετική εικόνα






ΕΓΓΡΑΦΗ
Hellenic Air Force - Περάσαμε δύο μέρες μαζί με τους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και το δελτιο του MEGA CHANNEL στις 8 και καταγράψαμε μερικές σκηνές από την ζωή τους που αξίζει να δείτε.


Ρεπορτάζ Αλεξία Τασούλη, Διεύθυνση φωτογραφίας, Κάμερα Μανούσος Ι. Ιωάννης, Μοντάζ Σπύρος Δαής και Σταύρος Χρυσουλάκης, Μουσική επιμέλεια Βαγγέλης Μπαρκούζος, ηχολήπτης Βασίλης Τσανέλης, επιμέλεια Ελένη Κωνσταντή.


Ένα συγκινητικό ρεπορτάζ, εκεί που χτυπά η καρδιά των φρουρών του Αιγαίου. Οι αερομαχίες, οι παραβιάσεις των εναέριων συνόρων μας από τους Τούρκους και η καθημερινή αυτοθυσία των Ελλήνων πιλότων.

Η καθημερινή αυτοθυσία των φρουρών του Αιγαίου.
Η 331 Μοίρα συγκροτήθηκε στις 18 Απριλίου 1998, προκειμένου να παραλάβει τα τότε νεοαποκτηθέντα Mirage 2000 EGM/BGM από την Πολεμική Αεροπορία.

Την 1η Μαρτίου 2007, ξεκίνησε η προετοιμασία της παραλαβής των νέων αεροσκαφών Mirage 2000-5. Στις 3 Μαΐου του ίδιου έτους τα πρώτα Μ2000-5 ICMS Mk-III, έτσι τα κωδικοποιεί η Πολεμική Αεροπορία, προσγειώθηκαν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα.
Αγνοείται πιλότος των Μιραζ.

====================

AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ

Σμηναγό Γιώργος Μπαλταδώρο: 

Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ !


https://www.youtube.com/watch?v=OzvhURK6wno

1 σχόλιο:

  1. Καλά όλα αυτά,αλλά αν δεν πέσουν μερικά τούρκικα αεροπλάνα,όλος ο ντόρος γίνεται για το τίποτε!Ξέρουν ότι δε θα τους ρίξουμε,γι αυτό και οι παραβάσεις και παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου μας ,αντί να μειώνονται εντείνονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!