Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Π α ρ ά ξ ε ν η διάρρηξη (;) στην οικία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου............



Μία ιδιαιτέρως περίεργη (έως ύποπτη;) διάρρηξη σημειώθηκε στην οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 1ης Νοεμβρίου, την ώρα που ο κ. Βαρθολομαίος βρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση της ομογένειας.

Αποτέλεσμα εικόνας για burglars
Αποτέλεσμα εικόνας για burglars

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ανατολής», όπως κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος, τρεις (!) διαρρήκτες μπήκαν στην οικία, ενώ στο εσωτερικό της βρισκόταν η οικονόμος, η οποία και αντιλήφθηκε τους εισβολείς.

Οι διαρρήκτες έψαξαν τους χώρους της οικίας, όμως δεν έχει γίνει γνωστό εάν εκλάπη κάτι, μιας και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αφαίρεσαν κάποιο αντικείμενο....

Σχετική εικόνα

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, η οποία αναζητεί τα ίχνη των διαρρηκτών.

Σημειώνεται πως η οικία του Οικουμενικού Πατριάρχη βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών φυλασσόμενων από ιδιωτική ασφάλεια.

Σχετική εικόνα

Επειδή διαρρήξεις χωρίς κλοπιμαία, συνηθίζονται σε περιπτώσεις που κάποιοι θέλουν να στείλουν μήνυμα στο "θύμα", εμείς θα περιμένουμε τις κινήσεις - δηλώσεις του Πατριάρχη Βαρθολομαίου κατά το επόμενο διάστημα (ημέρες - εβδομάδες). 

Εκτός και εάν υπήρξαν κλοπιμαία, τα οποία - για τους δικούς του λόγους; - ο Πατριάρχης δεν θέλει να ανακοινώσει...


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!