Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Έφτασε η ώρα: Αποκαλούν τον «Αντίχριστο», Χριστό – Δημοσίευμα ΣΟΚ -Μασονικές και εβραϊκές προφητείες συμφωνούν. Αρμαγεδδών και Αντίχριστος το 2022


Παρουσιάζουν τον κορωνοϊό ως σημάδι έλευσης και γεγονότων…
Αγγλικό δημοσίευμα μας δείχνει πως πλησιάζουμε σε σημαντικές εξελίξεις!

Η βρετανική Express μεταδίδει πως η ανέγερση του Τρίτου Ναού στην Ιερουσαλήμ, θα σημάνει, σύμφωνα με ειδικό της Βίβλου, την δεύτερη έλευση του Χριστού και όχι του Αντίχριστου, αναφέροντας πως πολλοί Χριστιανοί πιστεύουν ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού θα σημάνει την κατασκευή ενός Ναού στην Σιών.

Ωστόσο, αυτός που θα φτιάξει τον εν λόγω Ναό δεν θα είναι ο Χριστός, αλλά εκείνος που θα έρθει αντί του Χριστού! Αυτό πιστεύει ο Χριστιανισμός.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο καθηγητή σε θέματα Βίβλου, Tom Meyer, συνεχίζει η εφημερίδα, σε αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει το συμβούλιο Εβραίων ραβίνων γνωστών ως Sanhedrin.
Το Μεγάλο Σανχεντρίν (Μεγάλο Συνέδριο), ήταν το ανώτατο εβραϊκό νομοθετικό και θρησκευτικό συμβούλιο που λειτουργούσε και ως δικαστήριο το οποίο είχε έδρα την Ιερουσαλήμ, και αποτελούσε τη μεγαλύτερη θρησκευτική αυθεντία του Ιουδαϊσμού στην όλη περιφέρεια της Γης του Ισραήλ.
Στις μέρες μας γίνεται προσπάθεια της ανασύστασης του Μεγάλου Σανχεντρίν στο Ισραήλ, εν όψει της έλευσης του Μεσσία των Εβραίων και όχι φυσικά των χριστιανών, όπως λανθασμένα διαβάζουμε στο άρθρο, το οποίο μάλλον έχει πρόθεση να «παρασύρει» χριστιανούς σε λάθος μονοπάτια.
«Ίσως η αναγέννηση του Sanhedrin, μαζί με την επιθυμία του να αναβιωθούν οι θυσίες ζώων και να αναγερθεί ο Τρίτος Ναός των Εβραίων, ανοίγει τον δρόμο για την εκπλήρωση της Βιβλικής προφητείας για την Δεύτερη Παρουσία του Ιησού Χριστού, του αληθινού Εβραίου Μεσσία», αναφέρει ο Meyer.
Μάλιστα η Express, παραθέτει βίντεο υποτιθέμενου χριστιανού, ο οποίος θεωρεί πως ο κορωνοϊό είναι σημάδι πως πλησιάζει η δεύτερη εμφάνιση του Χριστού και όχι του Αντίχριστου.
Το άρθρο είναι πάρα πολύ σημαντικό και παρά την προπαγάνδα του δίνει ένα σημαντικό δεδομένο: Επίκειται έλευση «παγκόσμιου Μεσσία», τον οποίο θα παρουσιάσουν στους χριστιανούς ως τον Χριστό!
Σημειώνεται πως σύμφωνα με την Αγία Γραφή, κανείς δεν γνωρίζει παρά μόνο ο Πατήρ, πότε θα γίνει η λεγόμενη η Δευτέρα Παρουσία, η οποία μάλιστα δεν συνδέεται επ’ ουδενί με την ανέγερση Τρίτου Ναού και την αναβίωση του Μωσαϊκού Νόμου, καθώς ο Χριστός ήταν Εκείνος, ο οποίος τον κατήργησε με τις πράξεις και τα λεγόμενά Του.
Το απόλυτα δεδομένο και τετελεσμένο είναι το ότι ο Χριστός δεν πρόκειται να ξαναέρθει για να ζήσει ανάμεσά μας. Όποιος ισχυριστεί κάτι τέτοιο θα οδηγεί σε πλάνη. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!
Τα παραπάνω βέβαια, έχουν νόημα για όσους πιστεύουν στα λόγια του Χριστού.
Ματθ. 24,23 τότε ἐάν τις ὑμῖν εἴπῃ, ἰδοὺ ὧδε ὁ Χριστὸς ἢ ὧδε, μὴ πιστεύσητε·
Ματθ. 24,23 Τότε εάν κανείς σας πει· Ιδού ο Χριστός είναι εδώ η εκεί, μη πιστεύσετε.
Ματθ. 24,24 ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφῆται καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς.
Ματθ. 24,24 Διότι θα εμφανιτνούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα δώσουν μεγάλα σημεία και θα κάμουν καταπληκτικά έργα, ώστε να πλανήσουν, εάν είναι δυνατόν, και αυτούς ακόμη τους εκλεκτούς.
Ματθ. 24,25 Ἰδοὺ προείρηκα ὑμῖν.
Ματθ. 24,25 Ιδού σας τα προείπα, ώστε να λάβετε τα μέτρα σας.
Ματθ. 24,26 ἐὰν οὖν εἴπωσιν ὑμῖν, ἰδοὺ ἐν τῇ ἐρήμῳ ἐστί, μὴ ἐξέλθητε, ἰδοὺ ἐν τοῖς ταμείοις, μὴ πιστεύσητε·
Ματθ. 24,26 Εάν λοιπόν σας πουν. Ιδού στην έρημο βρίσκεται ο Χριστός, μη βγήτε,η αν σας πουν ότι ο Χριστός βρίσκεται στα πλέον απόμερα και ασφαλή δωμάτια, μη πιστεύσετε.
Ξεκάθαρα προειδοποίησε λοιπόν ο ίδιος ο Χριστός ότι δεν θα ξαναέρθει να ζήσει ανάμεσά μας.
Αν κάποιος λοιπόν παρουσιαστεί τυχόν και κάνει θαυμαστά έργα παριστάνοντας τον Χριστό, αυτός θα είναι ο Αντίχριστος.
ksipnistere.com

Μασονικές και εβραϊκές προφητείες συμφωνούν. Αρμαγεδδών και Αντίχριστος το 2022

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Μπαίνουμε σε μια πολλή σκληρή περίοδο. Σε μια περίοδο η οποία είναι προσχεδιασμένη με στόχο την πλήρη απογοήτευση των ανθρώπων ώστε να φθάσουν στο σημείο να εκλιπαρούν ν’ αλλάξουν όλα, και να έλθει στην Γη επιτέλους ένας νέος σωτήρας – ηγέτης – Θεός, διότι οι υπάρχοντες σωτήρες – ηγέτες – Θεοί είναι απογοητευτικοί. Γι αυτό οι αντίχριστοι απαγόρευσαν τις Θείες Λειτουργίες στην Ελλάδα μας. Για να μας απομακρύνουν από τον Χριστό. Αλλά και για έναν ακόμη, σημαντικότερο, λόγο. Απαγορεύθηκαν διότι ακυρώνουν, εξουδετερώνουν, τις μυστικές τελετουργίες των παγκοσμιοποιητών, οι οποίοι νοιώθουν ότι η ακατάβλητη δύναμη των τελετουργιών της Ορθοδοξίας τούς είναι εμπόδιο!
Μέσα σ’ αυτόν το κυκεώνα των νέων καταστάσεων και την χάβρα των πληροφοριών που πλανώνται αυξανόμενες και ακαταπαύστως, φυσικό είναι ν’ ανησυχούν πολλοί και να θέλουν να ξέρουν τι μας ξημερώνει αύριο. Μοιραίως, πολλοί καταφεύγουν στην μελέτη ή ελπίδα των προφητειών. Αλλά δεν έχουμε μόνο εμείς οι ορθόδοξοι Έλληνες προφητείες. Έχουν και άλλοι.
Θα δούμε κάποιες προφητείες των ελευθεροτεκτόνων και των Ιουδαίων. Τόσο οι προφητείες των μεν όσον και των δε, συμφωνούν στο ότι το 2022 έρχεται ο Αρμαγεδδών και ο Μεσσίας των παγκοσμιοποιητών, ο Αντίχριστος.
Οι προφητείες των τεκτόνων είναι αποτυπωμένες στον οβελίσκο της Ουάσιγκτον. Στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ με την απόκρυφη αρχιτεκτονική εξέχουσα θέση έχει ο οβελίσκος. Η Ουάσιγκτον πήρε το όνομά της από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζώρτζ Ουάσινγκτον προς τιμήν του οποίου, εκτός από το όνομα, κατασκευάσθηκε ένας αρχαιοαιγυπτιακού τύπου οβελίσκος ο οποίος είναι γνωστός και ως Μνημείο του Ουάσινγκτον.
Το μνημείο αυτό κρύβει σε κοινή θέα την πορεία των ΗΠΑ, και του πλανήτου γενικότερα, έως το έτος 2022. Είναι η αποτύπωση ενός χρονοδιαγράμματος, με πέρας το 2022. Το 2022 που, γι αυτούς, τελειώνει η παρούσα τάξη πραγμάτων και άρχεται η νέα.
Ας δούμε τους συμβολισμούς που έκρυψαν στις διαστάσεις του, και που φυσικά δεν μπορούμε εμείς οι απλοί άνθρωποι ν’ ανακαλύψουμε όλα τα μυστικά που έκρυψαν, και πως αποκτούν προφητική έννοια. Η τετράγωνη βάση του οβελίσκου στο επίπεδο του εδάφους είναι διαστάσεων 55,5 Χ 55,5 πόδια, ή 666 Χ 666 ίντσες. Το μνημείο έχει ύψος 555,5 πόδια ή 6666 ίντσες.
Το 5555 δεν προέκυψε τυχαία και είναι αμφισημία. Το έτος 5555 στο εβραϊκό ημερολόγιο αντιστοιχεί στο έτος 1795. Το έτος 1795 ο Πρόεδρος Τζ. Ουάσιγκτον καθιέρωσε την Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day) στο Θεό. Όχι στον Θεό που ο κάθε ένας νομίζει, αλλά σε συγκεκριμένο θεό. Στον θεό που δημιούργησε τις ΗΠΑ.
Το 5555 επίσης, στο ημερολόγιο του Σολομώντα, (όπου υπάρχει ο Σολομών υπάρχει και η Σολομωνική, άρα Μαγεία), είναι το έτος 1787. Το έτος 5555 ο Ουάσινγκτον ήταν 55 ετών. Επομένως το έτος 5500, δηλαδή το 1732 γεννήθηκε ο Ουάσιγκτον, γι αυτό και από την βάση του μνημείου ξεκινάει η αρίθμηση των ετών, με αρχικό έτος το 1732.
Το πυραμίδιον, δηλαδή η πυραμίδα στην κορυφή του οβελίσκου, έχει ύψος 55,5 πόδια ή 666 ίντσες και αποτελείται από 13 επίπεδα, όπως 13 είναι και τα επίπεδα στην κομμένη πυραμίδα που απεικονίζεται στο δολάριο. Η βάση του πυραμιδίου σύμφωνα με αρκετούς ερευνητές είναι το έτος 2009. Επομένως 2009 + 13 = 2022. Το έτος του τελειώνει ο παλιός κόσμος και ξεκινάει ο νέος μέσα από το χάος διότι «από το χάος η τάξη». (Ordo Ab Chao) Πραγματικά, από το 2009 και μετά άρχισαν να οξύνονται επιταχυνόμενες, όπως και κατά το πυραμοειδές σχήμα της κορυφής του οβελίσκου, οι δυσκολίες στον πλανήτη, και ειδικότερα στην Ελλάδα, οι οποίες θα κορυφωθούν το 2022.
Το έτος 2022 δηλαδή, σκοπεύουν να φέρουν τον Αρμαγεδδώνα. Αρμαγεδδών είναι ο μεγαλύτερος πόλεμος που θα υπάρξει ποτέ στην Γη, και τον Αντίχριστο.
Τα δε δεκατρία τελευταία έτη, ήτοι από το 2009 έως το 2022, τα θεωρούν έτη των πιστών του θεού τους. Ο θεός τους μεροληπτεί, όπως και οι πιστοί του. Οι δε «υπουργοί» είναι πιστοί στον Βαάλ, είναι οπαδοί της θρησκείας του Βαάλ, δηλαδή του Σατανά. Ο Βαάλ είναι γνωστό ότι αρέσκεται σε ανθρωποθυσίες προς τιμή του. Και αυτοί που τρώνε το κρέας των θυσιών προς τον Βαάλ, είναι τα καρναβάλια. Κάρνα, που σημαίνει κρέας, και Βαάλ. Εξ ου και κανίβαλοι οι ανθρωποφάγοι.
Το 2022 περιμένουν να ηχήσει η τελευταία «σάλπιγγα της Ιεριχούς», όπου σάλπιγγα είναι η τρομπέτα, trump, όπως καθόλου συμπτωματικά είναι και το όνομα του Προέδρου των ΗΠΑ, η οποία θα είναι και η πλέον ισχυρή. Ποιος όμως μπορεί να καταλάβει τι εννοείται εδώ;
Την δε έλευση του Αντιχρίστου την εκμαιεύουν από το βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης, που αναφέρεται στον Προφήτη Ησαΐα. Ησαΐας 55,5. Πάλι βλέπουμε τα τρία πεντάρια. Αναφέρεται στο εδάφιο αυτό: «ἰδοὺ ἔθνη, ἃ οὐκ οἴδασί σε, ἐπικαλέσονταί σε, καὶ λαοί, οἳ οὐκ ἐπίστανταί σε, ἐπὶ σὲ καταφεύξονται ἕνεκεν Κυρίου τοῦ Θεοῦ σου, τοῦ ἁγίου Ἰσραήλ, ὅτι ἐδόξασέ σε». Μετάφραση: Ιδού, έθνη, τα οποία προηγουμένως δεν σε εγνώριζαν, διότι τίποτε περί σου δεν είχαν ακούσει, θα σε επικαλούνται τώρα με πίστιν. Και λαοί, οι οποίοι δεν έμαθαν τίποτε και δεν εγνώριζον τίποτε δια σέ, θα καταφύγουν προς σε ως προς σωτήρα, ένεκεν Κυρίου του Θεού σου, του αγίου Θεού του Ισραήλ, διότι αυτός σε εδόξασε.
Φυσικά εμείς πιστεύουμε ότι για άλλον μιλούσε ο Ησαΐας. Ενώ δηλαδή βλέπουμε ότι οι ελευθεροτέκτονες τοποθετούν την έλευση του Αντιχρίστου το έτος 2022, κατά την ίδια ακριβώς χρονιά, περιμένουν και οι εβραίοι τον Μεσσία τους. Αξιοπρόσεκτη ταύτηση.
Ένας ραβίνος, ο Ραμπάι Γιόζεφ Μπέργκερ, που εποπτεύει έναν από τους πιο ιερούς τόπους του Ιουδαϊσμού, τον τάφο του βασιλιά Δαυίδ στο όρος Σιών, έδωσε πληροφορίες στα Ισραηλινά ΜΜΕ ότι ένα φωτεινό άστρο το έτος 2022 θ’ αναγγείλει την έλευση του Μεσσία τους. Εδώ να ειπωθεί ότι όταν λένε περί Αντιχρίστου εννοούν ότι ΟΛΑ τα γεγονότα θα γίνουν αντίθετα απ‘ ότι συνέβησαν με τον Χριστό. Το «Αντίχριστος» δεν είναι απλά ένας χαρακτηρισμός.
Όπως λοιπόν το άστρο της Βηθλεέμ (η Βηθλεέμ δεν έχει κανένα άστρο, τα άστρα είναι στον ουρανό, απλώς μας κρύβουν τι ή ποιο ήταν το άστρο αυτό) ανήγγειλε την έλευση του Χριστού στην Γη, έτσι και τώρα ένα νέο άστρο θα αναγγείλει την άφιξη του Αντιχρίστου. Αυτό το άστρο ισχυρίζονται ότι είναι το διπλό άστρο KIC 9832227, το οποίο στην ιουδαϊκή αριθμοσοφία δίνει άθροισμα 55, και που ανήκει στον αστερισμό του Κύκνου. Αναμένεται να συγκρουστούν αυτά τα δύο άστρα το έτος 2022 και η λάμψη που θα προκληθεί θα είναι τόσο μεγάλη που θα είναι ορατή με γυμνό οφθαλμό στην Γη, το φως της οποίας θ’ αναγγείλει την έλευση του νέου θεού στην Γη. Ο ίδιος ραβίνος ισχυρίζεται ότι ο Donald Trump, η τρομπέτα, η σάλπιγγα, είναι ο προάγγελος της μοίρας αυτής. Μιλάει για μοίρα. Δηλαδή για κάτι προκαθορισμένο, για κάτι που θα γίνει οπωσδήποτε.
Ο ραβίνος στηρίζει την προφητεία του τόσο στον ραβίνο Ράμπ που έζησε κατά τον 12ο αιώνα όσο και στην Τορά, δηλαδή στην Πεντάτευχο του Μωυσή, και συγκεκριμένα στο βιβλίο των Αριθμών, στο εδάφιο 24,17: «δείξω αὐτῷ, καὶ οὐχὶ νῦν· μακαρίζω, καὶ οὐκ ἐγγίζει· ἀνατελεῖ ἄστρον ἐξ Ἰακώβ, ἀναστήσεται ἄνθρωπος ἐξ Ἰσραὴλ καὶ θραύσει τοὺς ἀρχηγοὺς Μωὰβ καὶ προνομεύσει πάντας υἱοὺς Σήθ». Δηλαδή, σε μετάφραση: Θα τον ίδω και θα τον δείξω τον Μεσσίαν, όχι όμως τώρα. Μακαρίζω αυτόν, αλλά δεν είναι πλησίον. Αργότερα θα ανατείλη άστρον από τους απογόνους του Ιακώβ, θα αναδειχθή άνθρωπος από τον ισραηλιτικόν λαόν και θα συντρίψη τους αρχηγούς των Μωαβιτών και θα λαφυραγωγήση όλους τους απογόνους του Σηθ.
Ελπίζω να καταλάβατε γιατί θέλουν να μαζέψουν όλον τον πλούτο των ανθρώπων. Ισχυρίζεται ο ραβίνος ότι, το ότι έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ ο Donald Trump, ήταν γραμμένο στους ουρανούς και οδηγεί στην τελική νίκη του Ισραήλ επί όλων των εχθρών του.
Οι προφητείες όλων των ανωτέρω έχουν ένα επιπλέον κοινό πέραν του 2022. Στηρίζονται στην αστρολογία, ή στην αστρομαντεία, αν θέλετε. Από παλιά οι εβραίοι είχαν την τάση να θέλουν να προβλέπουν το μέλλον. Αυτή την γνώση πήρε και χρησιμοποιούσε ο Αβραάμ (ο οποίος ήταν διαπρεπής ιερέας-μάντης-μάγος) από τους Χαλδαίους την οποία «πάντρεψαν» με την αντίστοιχη γνώση που πήρε ο Μωυσής από τους Αιγυπτίους ως Αρχιερέας που ήταν τον ναό του Οσίριδος. Για να μπορούν να γνωρίζουν το μέλλον απαιτούνται φυσικά τελετουργίες και όπως είναι γνωστό, σε κάθε τελετουργία είναι απαραίτητη και η ανάλογη θυσία. Αλλά και το Μνημείο του Ουάσιγκτον είναι προσανατολισμένο με βάσει τα άστρα.
Οι προφητείες όλων είναι σεβαστές και άξιες μελέτης, διότι ο καθένας έχει την πίστη του, αλλά σύντομα θα δούμε ποίες απ’ όλες θα πραγματοποιηθούν.
Χρήστος Μαντζιάρης
https://katohika.gr/
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. "Το απόλυτα δεδομένο και τετελεσμένο είναι το ότι ο Χριστός δεν πρόκειται να ξαναέρθει για να ζήσει ανάμεσά μας. Όποιος ισχυριστεί κάτι τέτοιο θα οδηγεί σε πλάνη. ΠΡΟΣΟΧΗ !!!"Αυτό είναι και το δικό μου πιστεύω.Ο Ιησούς θα έρθει ξαφνικά και χωρίς να τον περιμένει κανείς ως Κριτής, και όχι για να μας απαλλάξει από τα δεινά του κόσμου τούτου ή για να κάνει θαύματα ξανά.Είναι ο Δημιουργός των πάντων και Κριτής όλων των ανθρώπων από καταβολής του κόσμου.Δεν έχει καμία απολύτως ανάγκη να καταδείξει τη Δύναμή του.Θα έρθει απλά για να απονείμει Δικαιοσύνη και να κατατάξει τον καθένα από εμάς εκεί όπου ανήκει!Με το που θα εμφανιστεί,αυτός ο κόσμος έτσι όπως τον ξέρουμε ,θα πάψει να υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!