Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Λέσβος: Η ΕΛ.ΑΣ «κυνηγάει» όσους πολίτες συμπαραστάθηκαν στον 55χρονο που πυροβόλησε αλλοδαπούς. – Π ρ ό σ τ ι μ α & δικογραφίες!Η ελληνική (;;;;;;;;;) πολιτεία «εξαντλεί» την αυστηρότητά της, σε όσους συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια της Λέσβου, για συμπαράσταση στον 55χρονο που το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 22ας Απριλίου, πυροβόλησε τέσσερις παράνομους μετανάστες σε αγροτική περιοχή του Αφάλωνα και τραυμάτισε δύο από αυτούς, καθώς προσπαθεί να τους ταυτοποιήσει για να τους κόψει… πρόστιμο για παράβαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

"Μητρός τε και Πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς"

Στο δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στον 55χρονο βρέθηκαν αρκετοί πολίτες κυρίως κάτοικοι των γύρω από το ΚΥΤ χωριών, καθώς όπως υποστηρίζουν τα τελευταία πέντε χρόνια βιώνουν αλλεπάλληλα περιστατικά κλοπών και βανδαλισμών στις περιουσίες τους από τους ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΣΥΔΟΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και δεν δικαιώνονται.

Κυρίως πρόκειται για κτηνοτρόφους και αγρότες, που εδώ και χρόνια βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και να λεηλατούνται.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία σχηματίζει δικογραφίες για απείθεια(!) αλλά και για παραβίαση των απαγορευτικών μέτρων για τον κορωνοϊό κατά των πολιτών που συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το δικαστήριο.

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ μέσω των 'βίντεο' και των φωτογραφιών που έχουν αναρτηθεί σε ΜΜΕ της Λέσβου, προσπαθεί να ταυτοποιήσει όλους όσους ήταν σήμερα το πρωΐ στα δικαστήρια με σκοπό να κόψει σε όλους τα ανάλογα πρόστιμα...

Την ίδια στιγμή, στο ίδιο νησί, οι παράνομοι μετανάστες κυκλοφορούν ελεύθερα σε ομάδες των 10 όποτε θέλουν. 


Το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες δομές παράνομων μεταναστών αλλά και στο κέντρο της Αθήνας, όπου επίσης κυκλοφορούν παράνομοι μετανάστες. 

Επίσης στήν Θράκη από τα μεγάφωνα των τζαμιών θα ακούγονται κανονικά καθημερινά στο Ραμαζάνι, ενώ στην Ανάσταση απαγορεύτηκαν μέχρι και οι καμπάνες(!) για να μην «προκληθεί» «θρησκευτικός ζήλος» των πιστών.

Τέλος, τόσα χρόνια που ακροαριστεροί συγκεντρώνονται έξω από τα δικαστήρια για συμπαράσταση σε «συντρόφους», οι οποίοι πολλές φορές διώκονται μέχρι και για τρομοκρατικές ενέργειες δεν αντιμετωπίζουν κανέναν πρόβλημα και καμία δίωξη.

Γενικότερα με αφορμή τα απαγορευτικά μέτρα για τον κορωνοϊό, παρατηρείται μία αμείλικτη αυστηρότητα εναντίον των Ελλήνων Χριστιανών από την ελληνική κυβέρνηση, χωρίς να συμβαίνει το ίδιο με τους αλλοδαπούς οι οποίοι πολλές φορές γίνονται και εξόχως επιθετικοί, όπως ομολόγησε και χθες άλλωστε ο κ.Τσιόδρας.

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα το πρωΐ, πήρε ο 55χρονος ο οποίος διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!