Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Η ψευδοδεξιά Κουλοπαρέα ΣΤΗΝΕΙ «ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ» ΤΗΝ ....ΜΙΣΗ ΧΙΟ (!) καί ΚΑΝΕΙ ....ΓΑΡΓΑΡΑ τούς ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΥΣ των ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΩΝ ΤΗΣ!



Στην «ταυτοποίηση» συνολικά 29 ατόμων, που κατά τα όργανα της χούντας Κούλη Μητσοτάκη εμπλέκονται στην επίθεση κατά πραιτωριανών στο ξενοδοχείο «Ερύθα», στα γνωστά γεγονότα του περασμένου Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε πως προχώρησε η Αστυνομία.



Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι 29 πολίτες της Χίου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον… μισό ποινικό κώδικα, ήτοι: 

διατάραξη κοινής ειρήνης, 

παράνομη βία, 

διατάραξη οικιακής ειρήνης, 

πρόκληση φθορών, 

πρόσκληση σωματικών βλαβών, 

βία κατά υπαλλήλων καθώς και 

για παραβάσεις περί όπλων.



Φυσικά, η χούντα, κάνει γαργάρα τους βανδαλισμούς αληταράδων πραιτωριανών της, που ξυλοκοπούσαν αδιακρίτως, προκάλεσαν φθορές σε ιδιωτικές περιουσίες (αυτοκίνητα κ.λπ.) και εμπρησμούς στα δάση, καθώς και τις χουλιγκανίστικες πρακτικές τους λίγο πριν τσακιστούν και φύγουν από το νησί, για τα οποία υποτίθεται πως θα γινόταν… έρευνα! 

Οι οποίοι, αν είχαν κάνει στα Εξάρχεια τις μισές αλητείες απ’ αυτές που έκαναν σε Λέσβο και Χίο, τώρα θα πουλάγανε στραγάλια στην Ομόνοια!





Προφανώς, όλες αυτές οι μεθοδεύσεις γίνονται σκοπίμως για να τρομοκρατηθεί η κοινωνία και να μην αντιδρά στις χουντικές πρακτικές του δικτάτορα και των λακέδων του, που «τρεις κι εξήντα παίρνουνε…».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!