Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΑΓΡΙΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ! ΝΕΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ 'HOTSPOT', ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ!



Μετά την χθεσινή νύχτα τρόμου στην Σάμο, με φωτιά που κατέκαψε τμήμα του καταυλισμού, άλλη μια φωτιά ξέσπασε σήμερα Δευτέρα περίπου στις 11.00 το πρωΐ στην πτέρυγα ανηλίκων του 'hotspot' και πήρε κι αυτή διαστάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωτιές προκλήθηκαν μετά από νέες άγριες ρατσιστικές συγκρούσεις και πετροπόλεμο, που ξέσπασαν σήμερα το πρωί μεταξύ Αφρικανών και Αφγανών, που διαμένουν στον καταυλισμό.

Είναι προφανές, ότι η κυβέρνηση των «εθνικοφρόνων» έχει χάσει κάθε έλεγχο στα 'hotspots', με αποτέλεσμα να τίθενται σε μεγάλο κίνδυνο οι νησιώτες και τα ίδια τους τα σπίτια, καθώς στην Σάμο ένας δρόμος χωρίζει το 'hotspot' από την πόλη!


"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Εάν βάζουν φωτιές στα hot spot,όχι απλά δεν πρέπει να τους φέρουμε στην ενδοχώρα,αλλά θα πρέπει να τους αφήσουμε και άστεγους,να τους τρώει η βροχή και το κρύο.Αυτές δεν είναι συμπεριφορές που αρμόζουν σε πρόσφυγες(εγώ συνηθίζω να τους λέω εισβολείς)που ζητούν άσυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!