Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Άρχισαν να εμφυτεύουν τ σ ι π ά κ ι α στίς ΗΠΑ, σε εργαζόμενους.....Άρχισαν να εμφυτεύουν τσιπάκια σε εργαζόμενους


Στο τέλος της εκπομπής παρουσιάζεται και μία δημοσκόπηση που διεξήχθη από το τηλεοπτικό δίκτυο 'NBC', για την εκπομπή 'Today.com', η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις ΗΠΑ. 

Το 93% των ερωτηθέντων πάντως, απάντησε ότι δεν θα το δεχόταν αυτό... 
Προς το παρόν...

Μέχρι και τα αμερικανάκια, ξύπνησαν... 
Μόνον ο ραγιάς νεοέλληνας, δεν έχει ξυπνήσει.

Καλλιόπη Σουφλή 


Οι Αμερικανοί φαίνεται ότι διέβησαν τον Ρουβίκωνα και ήδη τοποθετούν σε εργαζόμενους εταιρειών τσιπάκια κάτω από το δέρμα τους, με στοιχεία εταιρικής ταυτότητος.

Τα τσιπάκια αυτά επιτρέπουν στους εργαζόμενους στις εταιρείες να περνούν τους ελέγχους, να εισέρχονται σε διάφορα τμήματα των εγκαταστάσεων, ακόμη και να ψωνίζουν φαγώσιμα από μηχανήματα κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων τους.

Προφανώς είναι μόνο η αρχή μιας ευρύτερης διαδικασίας, αφού σε αυτό το τσιπάκι σε μέγεθος κόκκου ρυζιού, είναι δυνατόν να καταγραφούν μύριες όσες πληροφορίες. 

Πληροφορίες όπως παλμοί της καρδιάς, αρτηριακή πίεση, κατάσταση εγρήγορσης, όπως και γεωγραφική θέση ή χωροταξική μετακίνηση μέσα στην εταιρεία.

Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, ο εργαζόμενος, ή μάλλον το τσιπάκι του, είναι συνδεδεμένο και με τον τραπεζικό του λογαριασμό, οπότε μπορεί και να διεκπεραιώσει εμπορικές πράξεις εντός της εταιρείας, όπως επί παραδείγματι κατανάλωση προϊόντων κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. 

Αργότερα πιθανόν και τραπεζικές συναλλαγές.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, αυτό είναι μόνον η αρχή, διότι ο Μεγάλος Αδελφός καραδοκεί...

Παρακολουθήστε πως εμφυτεύεται το τσιπάκι στον εργαζόμενο εταιρείας υψηλής τεχνολογίας στο Γουϊσκόνσιν των ΗΠΑ, με τη συναίνεσή του βεβαίως, αφού έχει το χρονικό διάστημα των επτά ημερών να αποφασίσει εάν δέχεται αυτόν τον μικρό κόκκο ρυζιού να τοποθετηθεί με ένεση κάτω από το δέρμα του, μεταξύ αντίχειρα και δείκτη.Δείτε το ρεπορτάζ του NBC: εδώ


Πηγή

https://attikanea.blogspot.com/2020/04/blog-post_583.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!