Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΡΕΕΕEE !!! ΑΚΟΥΤΕ εκεί στό Μέγαρο Μαξίμου της ...Πρωτοψάλτη; (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΟΛΟ Π Ρ Ο Σ Ε Κ Τ Ι Κ Α !)Με αεροσκάφη των Τουρκικών Αερογραμμών μεταφέρθηκαν από την Σομαλία στην Τουρκία και μετά πέρασαν στην Ελλάδα, οι Σομαλοί παράνομοι μετανάστες που «φιλοξενούνται» στο Κρανίδι κι έχουν μολυνθεί μαζικά από κορωνοϊό, «καταδικάζοντας» και τους Έλληνες πολίτες της περιοχής σε 14ημερη καραντίνα.

Μοναδική αεροπορική εταιρεία, η οποία πραγματοποιεί πτήση από το Μογκαντίσου στην Κωνσταντινούπολη, είτε με μια στάση στο Τζιμπουτί, είτε απευθείας, είναι η Turkish Airlines με την πτήση ΤΚ 687. 

Οι Σομαλοί μέσα σε 7 ώρες βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη και μετά από λίγες ημέρες μεταβαίνουν στα τουρκικά παράλια, όπου στη συνέχεια περνούν απέναντι στα ελληνικά νησιά.

Μάλιστα δεν αποκλείεται με αυτόν τον τρόπο, να μεταφέρονται κι άλλοι Αφρικανοί μετανάστες για να εξυπηρετήσουν τους σχεδιασμούς της Άγκυρας, καθώς τους τελευταίους μήνες, αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των αφίξεων στα ελληνικά νησιά μαζί με τους Αφγανούς. Επιπλέον τα σύνορα σε εκείνο το σημείο της Αφρικής είναι «α-νύ-παρ-κτα».

Άλλως τε όσοι Αφρικανοί παράνομοι μετανάστες πάνε «χερσαίως», φτάνουν στήν Λιβύη και όχι στην Τουρκία, αφού τότε θα πρέπει να περάσουν μέσα από Σ.Αραβία, ή Αίγυπτο πράγμα σχεδόν αδύνατο.

Μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Τσιόδρα, οι εν λόγω «πρόσφυγες» στο Κρανίδι επιτέθηκαν εναντίον των ιατρών του ΕΟΔΥ (!) που ήρθαν νά τους πάρουν δείγματα, απειλώντας τήν ζωή τους!

Η Άγκυρα έχει αυξήσει σημαντικά την επιρροή της στην Σομαλία τα τελευταία χρόνια.

Map of Somalia

Η Τουρκία διατηρεί στρατιωτική βάση στη Σομαλία, με δυναμική 10.000 ανδρών, από το 2017, καθιστώντας την, τήν μεγαλύτερη ξένη βάση της Άγκυρας. 
Ο σκοπός της βάσεως ήταν να προστατεύσει τήν Σομαλία από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς και να εκπαιδεύσει στρατιωτικές δυνάμεις της Σομαλίας.

Το 2011, ο Ερντογάν, ο ηγέτης μιας οικονομικά αναζωπυρωμένης Τουρκίας, επισκέφθηκε το έθνος της Ανατολικής Αφρικής. Στήν συνέχεια, η Άγκυρα έρριξε εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια σε στρατιωτική και ανθρωπιστική βοήθεια.

Οι τουρκικές εταιρείες εκμεταλλεύονται πλέον τον αέρα και τους θαλάσσιους λιμένες του Μογκαντίσου, ενώ οι τοπικές αγορές γεμίζουν με τουρκικά αγαθά.

Ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του Μογκαντίσου πήρε το όνομά του από τον ...Ερντογάν και το ένα τρίτο των ιατρών στο νοσοκομείο είναι Τούρκοι!!! 

Η Τουρκία έχει επίσης προσφέρει χιλιάδες υποτροφίες σε Σομαλούς φοιτητές, ενώ οι Τούρκοι έχουν κατασκευάσει δεκάδες νέα σχολεία στο Μογκαντίσου.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/871273_me-ptiseis-tis-turkish-airlines-oi-somaloi-prosfyges

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!