Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ! Αυτοί είναι οι δύο αστυνομικοί, που έβαλαν το 'Χριστός Ανέστη' στο μεγάφωνο του περιπολικού! – Ε Υ Γ Ε άξια παλληκάρια !!! Ο Θεός μαζί σας!


Μπήκαμε σε περιπολικό και καταγράψαμε όσα συμβαίνουν τη νύχτα ...

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ!

'Viral' έγιναν μέσα σε λίγες ώρες, οι αστυνομικοί Κωνσταντίνος Χαντζηνικολάου και Γιώργος Καράκελλες με το περιπολικό της υπηρεσίας, όταν το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» έδωσε τήν θέση 
του στο «Χριστός Ανέστη» στο μεγάφωνο του αστυνομικού οχήματος.


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ' ΚΑΤΩΤΕΡΩ !
Την ώρα της Αναστάσεως, Αστυνομικοί της Δράμας που είχαν βάρδια, έβαλαν να ακούγεται από το περιπολικό το «Χριστός Ανέστη» γυρνώντας όλο το χωριό με σκοπό να ακουστεί δυνατά και να φτάσει το μήνυμα σε κάθε σπίτι, την ώρα που όλοι οι κάτοικοι παρέμεναν στα σπίτια τους.Δείτε το μήνυμα που έστειλαν σε όλους τους πολίτες:
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
http://greeknewsondemand.com/2020/04/29/vid-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%B2/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Εκεί που σε πιάνει να συγκινηθείς, τσάκ φουντώνεις. Συγγνώμη αλλά όχι και να μας "επιβραβεύσουν"! Δεν είμαστε σκυλάκια! Σαν πολύ γρήγορα ξεχνάμε τις ελευθερίες και τα δικαιώματά μας και θα αρχίσουμε να λέμε ευχαριστώ για τα αυτονόητα και δεδομένα. Μπορεί να ακούγεται δυσάρεστα το σχόλιο αλλά ζούμε ύποπτες καταστάσεις και πρέπει να προσέχουμε. Καθημερινά καταστρατηγούνται ελευθερίες και δικαιώματα που κερδήθηκαν με τους αγώνες και το αίμα της ανθρωπότητας. Πρέπει να φοβόμαστε αλλά από την άλλη να είμαστε αμετακίνητοι σε αυτά γιατί αλλιώς θα χάσουμε πολλά.

    Εντάξει τα παιδιά καλά έκαναν και μπράβο για την πρωτοβουλία. Καταλαβαίνω ότι κι αυτοί βρίσκονται σε δύσκολη θέση κι έπρεπε να πουν τί σωστά που ενήργησε η ... κυβέρνηση κλπ κλπ.

    Όμως δεν μου αρέσει όλο αυτό το σκηνικό να πατρονάρεται έτσι ένας λαός.

    Πραγματικά θέλω να πιστεύω ότι η επιλογή της λέξης "επιβραβεύω" ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη και να μην γίνει νοοτροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!