Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΜΒΑ Σούρλα!!! ("Είναι πολλά τά λεφτά Άρη"!....)


Πηγή : https://ethernews.com/d

Απόπειρα δωροδοκίας από φαρμακευτική εταιρεία αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί ο πρώην υπουργός Υγείας επί κυβερνήσεως Κων.Μητσοτάκη, Γιώργος Σούρλας, καθώς την περίοδο που ήταν υπ. Υγείας, του πρότεινε το ποσό των 500.000.000 δραχμών (!!!) ώστε να προχωρήσει τήν εισαγωγή εμβολίων στην αγορά και μάλιστα, τελευταίας γενιάς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ - Newsbomb

Αναφορικά με το γεγονός, ο πρώην υπουργός δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ ότι αρνήθηκε να το κάνει, θεωρώντας ότι το εμβόλιο αυτό δεν ήταν απαραίτητο: 
«Έτυχε μια φορά, να μου προτείνουν να εντάξω στο πρόγραμμά μου για ηπατίτιδα Β εμβόλια, προηγμένης γενιάς, με μια έμμεση παρότρυνση να πάρω 500 εκατομμύρια»!
 
Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, εκπρόσωπος της εταιρείας του ανέφερε πως θα φαινόταν ότι επιτελεί και κοινωνικό έργο.


Παράλληλα η επιχείρηση δωροδοκίας, όπως αποκάλυψε ξεκίνησε με τον υπάλληλο της φαρμακευτικής εταιρίας να του λέει: «Κύριε Σούρλα, θα φανείς πολύ ευαίσθητος απέναντι στον κόσμο», μου είπε ο υπάλληλος της εταιρείας που με πλησίασε..», πρόσθεσε ο κ. Σούρλας.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ (@sourlasgeorge) | Twitter

Ο κ. Σούρλας αρνήθηκε να το κάνει, θεωρώντας ότι το εμβόλιο αυτό δεν ήταν απαραίτητο, δήλωσε όμως ότι θα μπορούσε να διαπράττει ποινικό αδίκημα με επίκληση του γενικού καλού.

Γιατί χρειάζεται μια φαρμακευτική εταιρία να δωροδοκεί για να υπάρχουν τα εμβόλια στην αγορά;

Πόσα φαρμακευτικά προϊόντα βρίσκονται στην αγορά με τέτοια “δωράκια”;

Δείτε το σχετικό βίντεο:


0 

Προσθέστε ένα σχόλιοhttp://scripta---manent.blogspot.com/2020/04/blog-post_697.html


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!