Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Τ Ρ Ι Σ Α Θ Λ Ι Ο Ι παλιο-Γερμαναράδες!


Απίστευτο. 
ΚΑΙ  Α Ι Σ Χ Ρ Ο Τ Α Τ Ο !

Ακόμη και εάν δεχθούμε ότι είναι γκάφα, δεν δικαιολογείται με τίποτα αυτή η πρόκληση των Γερμανών. 
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας εξέδωσε πληροφοριακό υλικό για τον κορωνοϊό σε 16 διαφορετικές γλώσσες... Ως εδώ τίποτε το κακό. 
Το αντίθετο. 

Σε αυτό το έντυπο εμφανίζουν την ....μαμά «Τουρκία», να κρατάει από το χέρι το μικρό ...παιδάκι «Ελλάδα», ένα κοριτσάκι με την ελληνική σημαία!

Το σκίτσο έχει πυροδοτήσει την αγανάκτηση μερίδας χρηστών στο 'Twitter', που σχολιάζουν μεταξύ άλλων ότι «τόση έλλειψη ευαισθησίας μόνο στην Γερμανία μπορεί να βρεθεί». 

Ακόμη και τούρκικοι λογαριασμοί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης γελούν ειρωνικά στην απεικόνιση της Ελλάδας ως μικρού παιδιού της Τουρκίας. 

Πόσω μάλλον που οι επιδόσεις της Τουρκίας στην αντιμετώπιση της πανδημίας, υστερούν κατά πολύ αυτών της Ελλάδος.

To επίμαχο 'PDF', μία πρωτοβουλία του γερμανικού υπουργείου Υγείας και του Εθνο-ιατρικού Κέντρου, παρέχει ενημέρωση στους πολίτες στα αραβικά, τα βοσνιακά-κροατικά-σέρβικα, τα κινεζικά, τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα γερμανικά, τα ελληνικά, τα ιταλικά, τα κουρδικά, τα παστούν, τα περσικά, πολωνικά, ρουμανικά, ρώσικα, ισπανικά και τούρκικα.


"Ιωάννης Καποδίστριας"

5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
      Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε πάρα πολύ γιά τήν ενημέρωση καί νά είστε πάντα καλά.

      Διαγραφή
  2. Οι σιωνιστική Κυβέρνηση της πρώην Ανατ. Γερμανίας βγάζουν αφρούς από το στόμα και μόνο στο άκουσμα ΄Ελληνες και Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

      Διαγραφή
  3. Εγώ λοιπόν δε θα συγχυστώ διότι δεν απορώ διόλου με αυτή την ενέργεια της γερμανίας.Εάν δε συμπεριφερόταν γαϊδουρινά αυτοί που ο μόνος πολιτισμός τους είναι η κτηνοβασία,ποιος θα συμπεριφερόταν;Έχουν βλέπετε άριστες σχέσεις με το ζωικό βασίλειο.(συγγνώμη γαϊδουράκια για την προσβολή).Οι κτηνοβάτες λοιπόν γερμανοί, έχουν άριστες σχέσεις με τα τουρκικά κτήνη(συγγνώμη και πάλι γαϊδουρακια)λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχουν μαζί τους.Γι αυτό αγαπητοί μου φίλοι,όσοι από εσάς έχετε χώρο,γράψτε τους κανονικά και συνδέστε τους απευθείας με άγκυρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!