Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ – ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΚΑΤΑ της ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ (ΒΙΝΤΕΟ) 05/05/2020



Συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, πραγματοποίησαν πατριώτες κατά της μεταφοράς στο νησί «προσφύγων» από τη Λιβύη, στην Κρήτη, την οποία δέχτηκε με την υπογραφή της η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Κι όπως συμβαίνει συνήθως όποτε και όπου γίνονται συγκεντρώσεις πατριωτών, παρακρατικοί διοργάνωσαν παράνομη αντισυγκέντρωση, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, την οποία δεν εμπόδισε η αστυνομία, κατόπιν «άνωθεν εντολής».

Τελικά, μετά από τις συνεχείς προκλήσεις των παρακρατικών του Μητσοτάκη, οι πατριώτες αντέδρασαν, με αποτέλεσμα να δεχθούν την επίθεση των ΜΑΤ και να «πνιγεί» ο χώρος της συγκέντρωσης από τα δακρυγόνα!


2 σχόλια:

  1. Ο ΣΤΑΛΙΝΑΡΑΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΖΗΜΕΡΟ!
    ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ

    https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=24&t=21667

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Το δέντρο της ελευθερίας πρέπει να ποτίζεται από καιρού εις καιρόν με το αίμα των πατριωτών και των τυράννων.” - Τόμας Τζέφερσον. Ειδάλλως μαραίνεται και πεθαίνει, να συμπληρώσω ταπεινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!