Τρίτη 5 Μαΐου 2020

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η Ρωσική Βοήθεια στήν Ιταλία : Ρώσοι στρατιωτικοί ΑΠΟΛΥΜΑΝΑΝ ακόμα 3 ιατρεία στήν Λομβαρδία.....


Ρωσική βοήθεια στην Ιταλία: Ρώσοι στρατιωτικοί απολύμαναν άλλα τρία ιατρεία στην Λομβαρδία

Συνεχίζεται η ρωσική βοήθεια στην Ιταλία.

Ρώσοι στρατιώτες και οι Ιταλοί συνάδελφοί τους, έχουν απολυμάνει τρεις ιατρικές εγκαταστάσεις στη βόρεια περιοχή της Λομβαρδίας της Ιταλίας, όπως ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Κυριακή, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Viruspolitik at Play as Moscow Sends Soldiers to Help Italy - WSJ


Russian Military Doctors Begin Receiving, Treating COVID-19 ...

«Στρατιωτικοί ειδικοί του ρωσικού υπουργείου Άμυνας μαζί με τους Ιταλούς συναδέλφους τους, πραγματοποίησαν απολυμαντικές δραστηριότητες σε τρία ιατρικά ιδρύματα στην πόλη Μπρέσια της Λομβαρδίας. 

Italy Leans on Russia After the EU Fails to Deliver. Russian ...

Περισσότεροι από 30 στρατιωτικοί και 7 μονάδες που χειρίζονται τον ειδικό εξοπλισμό, συμμετείχαν στην απολύμανση των ιατρικών μηχανημάτων», πρόσθεσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως, εν τω μεταξύ, Ρώσοι και Ιταλοί ιατροί από ένα νοσοκομείο στο Μπέργκαμο έχουν βοηθήσει 67 ασθενείς να ανακάμψουν από τη νόσο του COVID-19.

«Ειδικοί ιατροί και νοσοκόμοι του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, καθώς και Ιταλοί συνάδελφοί τους, έχουν θεραπεύσει πλήρως τη λοίμωξη από κορωνοϊό σε 67 ασθενείς και τους έδωσαν εξιτήριο από το νοσοκομείο του Μπέργκαμο», σημείωσε το ρωσικό ΥΕΘΑ.

Food Security Is Priority of Russian Sustainable Development ...

Συνολικά, έχουν απολυμανθεί περισσότερες από 90 οίκοι ευγηρίας και γηροκομεία στην περιοχή μετά από τις κοινές προσπάθειες Ρωσίας - Ιταλίας.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Αξίζει να διαβαστεί.

    "Stéphanie Bignon: Η γη και το διάστημα ιδιωτικοποιήθηκαν. Ο φόβος όπλο μαζικής καταστροφής. Με 42.000 δορυφόρους και με το 5g oι εμβολιασμένοι θα γίνουν μικρές κεραίες. Με εμβόλια θα πάρουμε στείρωση, μικρόβια χρόνιων παθήσεων κι ένα τσιπ."

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/05/stephanie-bignon-42000-5g-o.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!