Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Ariane Walter φιλόλογος: Mια δικτατορία εγκαθίσταται σ΄όλον τον κόσμο.Έρχεται Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Τ Ι Κ Ο Σ εμβολιασμός,που περιέχει ΤΟΞΙΚΑ προϊόντα και ν α ν ο σ ω μ α τ ί δ ι α, που επιτρέπουν την αναγνώριση ατόμου!.....


Mία δικτατορία εγκαθίσταται στήν Γαλλία και σ΄όλον τον κόσμο υπό την κάλυψη μιας fake πανδημίας, δικτατορία που τίθεται σ΄εφαρμογή από μια χούφτα πλούσιους και δυνατούς στους οποίους οι κυβερνήσεις υπακούουν στην παραμικρή κίνηση του δαχτύλου και στο κλείσιμο του ματιού.

Amazon.com: Peace Resource Project Just Say No to Vaccines ...

Sorry There Are No Vaccines For Stupidity Anti Vaxxer Science ...

Αυτό δεν είναι πλέον προς απόδειξη, εκατοντάδες vidéos στο net το μαρτυρούν.

Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.Καθημερινά βλέπουμε περισσότερες κάμερες περισσότερους περιοριστικούς νόμους περισσότερα όπλα περισσότερα 'drones' περισσότερη καταπίεση περισσότερη λογοκρισία μια συνεχή παραπληροφόρηση που εσείς είστε το αντικείμενο όσο και όλη η κοινωνία μας.
Είμαστε στην αυγή μιας αλλαγής συστήματος.

No Vaccines Necessary - DVD

Σ΄εμάς εναπόκειται ν’ αποφασίσουμε τι θα είναι.

Είτε δεσμευόμαστε σ’ ένα δικτατορικό σύστημα, κατ΄εικόνα του film Hunger Games, που τίθεται σ΄εφαρμογή : μέσω του υποχρεωτικού εμβολιασμού,που περιέχει τοξικά παράγωγα και προϊόντα και νανοσωματίδια, που επιτρέπουν την αναγνώριση οποιουδήποτε ατόμου...

Μέσω της ανάπτυξης του '5G', που θα επιτρέπει (μεταξύ άλλων), τον διανοητικό έλεγχο και την δολοφονία εξ αποστάσεως στοχευμένων ατόμων. 
Μέσω της εγκατάστασης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης στα χέρια μη εκλεγμένων ισχυρών. 

No Vaccines For Me! by Kathleen Dunkelberger RN,BC,CLNC-MOM! <meta ...

Είτε δεσμευόμαστε προς ένα σύστημα υπεύθυνο , οικολογικό, ουμανιστικό, διευθυνόμενο από γυναίκες κι άνδρες ενσαρκώνοντας αυτές τις αξίες όπου οι 3 γαλλικές αξίες δεν θα είναι μόνο λέξεις χαραγμένες στο μάρμαρο…

(Η Ariane Walter Καθηγήτρια φιλόλογος,δραματουργός,μυθιστοριογράφος, blogueuse έγραψε στο fb της στις 13/05/2020. Κατοικεί στην Αθήνα.)

http://greeknation.blogspot.com/2020/05/ariane-walter-m.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

9 σχόλια:

  1. Τί γίνεται εδώ; Ξυπνήστε ζώα!!!!!! Άρχισαν οι "ειδικές δομές" και σε λίγο και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης;;;;;;;

    Λάρισα-Ν. Σμύρνη: “Κάναμε ιδιωτικά τεστ και είναι όλα αρνητικά!” – 36 άτομα διαγνωστηκαν με COVID19 και αρνούνται να μεταφερθούν στην ειδική δομή

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/05/36-covid19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε ξυπνήσει ρε φιλαράκο,αλλά περιμένουμε εσένα τον Γάϊδαρο για να μπουκάρουμε στην κιβωτό!! Μα πόση γαϊδουριά ποια ρε τεμπελχανά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ λοιπόν "φιλαράκο" που δεν είσαι γαϊδούρι /-α και τεμπελχανάς/-ού, για πες εσύ τί έκανες και κάνεις.

      Διαγραφή
    2. Δεν τα "παίρνεις" και πολύ τα γράμματα. ΄Εγραψα...περιμένουμε εσένα να συμπληρωθεί η κιβωτός του ΝΩΕ,τι δεν κατάλαβες?

      Διαγραφή
    3. Αχ κακομοίρη... άντε κοιμήσου πάλι, ταλαίπωρε. Τόσα συμπλέγματα που έχεις...

      Διαγραφή
  3. «PLANDEMIK», H ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Dr. J.MIKOVITS:

    > ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19
    ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ FAUCI KAI TOY GATES

    > https://www.brighteon.com/c3daa86d-4768-4f6e-b91a-aaf936a2dbec

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχουν την ανάγκη να κρύψουν την ΑΠΑΤΗ τους από τους λαούς.
    Δεν τους νοιάζει αν έχουμε τρανταχτές αποδείξεις για την μεγάλη ΣΚΕΥΩΡΙΑ που ετοίμασαν.
    Δεν τους νοιάζει αν τους σύρουμε στα δικαστήρια για να τους καταδικάσουμε.
    Δεν ενδιαφέρονται για τη γνώμη του κόσμου .

    Μας το λένε κατάμουτρα και ξάστερα : < ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ , ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ . ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ , ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ , ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΛΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΛΗΘΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ > .

    ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ αυτή τη χρονιά ,το 2020 , ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ , για να μην πω ... "Τα δεύτερα 3.1/5 χρονια" .
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΆ , ΤΟ 2020 , ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ .

    ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ , ΕΞΑΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ , ΤΟ ΜΕΓΑ ΓΕΓΟΝΟΣ .

    Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΑΡΕΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΗ .


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..Αργεί ο Εξαποδίτηs , να έρθει ..
      Πολύ ΣΥΝΤΟΜΑ , Έχουμε την 30-40χρονη ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ Ιωάννη Βατάτζη ..
      μετά ο Εξαποδίτηs ..7 ΧΡΟΝΙΑ ,
      ΚΑΙ..Δευτέρα Παρουσία και ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ , ΝΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ !!

      > ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑ !!

      Διαγραφή
    2. ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ;;; ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΦΟΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ... ΟΥΤΕ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ... ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ... ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΗΓΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ ΤΟΥΣ...

      ΜΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, "ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΥΙΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ", ΔΙΑΡΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!