Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Α Λ Η Θ Ε Υ Ε Ι ;;; ΝΑΙ, Ή ΟΧΙ; (Θά μάθουμε;)

ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΒΑΡΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΝΑ’ ΄ΟΥΜ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕ ΔΙΝΟΥΜΕ!


ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ, ΝΑΙ, Ή ΟΧΙ;

Όπως είναι γνωστό, προχθές όχημα «υψηλού προσώπου» -που επισήμως παραμένει «άγνωστο»!!!- παραβίασε κόκκινο φανάρι, κι όταν ένας μοτοσικλετιστής που οδηγούσε σύμφωνα με το νόμο και κινδύνευσε με παράσυρση διαμαρτυρήθηκε, δύο αστυνομικοί της συνοδείας του «υψηλού προσώπου» του ...επιτέθηκαν, τον πέταξαν από τήν μηχανή και τον ξυλοκόπησαν!

Κι ενώ βοά ο τόπος ότι επρόκειτο για το αυτοκίνητο και τη συνοδεία του Γρηγόρη Δημητριάδη, διευθυντή του γραφείου και ανιψιού του πτηνόμορφου δικτάτορα Κούλη Μητσοτάκη, η ΕΛΑΣ και η «δικαιοσύνη» σιωπούν και δεν έχουν καν ανακοινώσει ποιοί ήταν, τι υπηρεσία εκτελούσαν και ποιον συνόδευαν οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί! 

Αν ήταν τίποτα απλοί αστυνομικοί, που αγανάκτησαν και σκαμπίλισαν κάποιον κλέφτη, ή κάποιον «κοινωνικό αγωνιστή», θα τους είχανε βγάλει 'φόρα-παρτίδα' σε κανάλια και διαδίκτυα και θα τους είχαν στείλει στα σπίτια τους! 

Ενώ τώρα…


"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!