Κυριακή 3 Μαΐου 2020

Θ Ρ Α Σ Ο Σ μέ τό τσουβάλι ! ΑΚΟΥΣΤΕ τί της ΞΕΦΥΓΕ στόν αέρα! "Δέν ΜΟΛΥΝΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟ από τόν πληθυσμό μέ αυτόν τόν ιό"!!!!!!!!!!!!!


Είναι ΠΟΛΥ παράξενο συνέχεια νά τους ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ "πραγματάκια", είναι ΠΟΛΥ παράξενο να γίνονται συνέχεια λαθη ...ή αστειάκια απο "δημοσιογράφους" … με βάση το σκεπτικό των Ελλήνων Ιντερνετικων Μπατσων του Ιντερνετ …!

Θυμησου το προχθεσινο μας αρθρο με το οτι χωρις να γνωριζουν οτι ειναι ανοιχτο το μικροφωνο, αρχιζαν να λενε οτι ο Ιος ειναι απατη …!

Στο χωριό μου λέγανε ...'γλώσσα λανθάνουσα τά αληθή  λέγει' ..και όταν αυτο γίνεται πλέον συνήθεια …οπως και να το κανεις, ειναι πολυ σοβαρο για να σκεφτουμε αν τελικα ειμαστε κατω απο εναν αορατο πολεμο, που τον ξεκινησε εναντιων μας μια 'Ελιτ', που ΞΕΚΑΘΑΡΑ εδω και χρονια δηλωνει οτι ειμαστε "ΠΟΛΛΟΙ" πανω στην γη ..!

Στο 0,50..ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΑΠΟ ΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΟ!

Chief Executive of Nursing College.

λhttps://katohika.gr/diethni/akouste-ti-tis-ksefyge-ston-aera-den-molyname-arketo-apo-ton-plithysmo-me-avto-ton-io/?fbclid=IwAR29GKoWokV8xQwZJUUaXzNakmLgrK-eMTVLWMjZZ0UP3gJd0oZrbzW9FaQ

https://kyklwpas.blogspot.com/2020/05/blog-post_14.html

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Σχετικά με το ότι τους ξέφυγε: Παρακολουθώντας ένα βίντεο σχετικά με την Καμπάλα, σε κάποιο σημείο αναφέρθηκε ότι αρχή της είναι ότι η αλήθεια πρέπει πάντα, έστω και κρυμμένη, να λέγεται γιατί έχει να κάνει με το Κάρμα. Γι αυτό και η ελίτ παραδόξως δίνει κεκαλυμμένα στοιχεία για το τί σχεδιάζει. Όποιος θέλει ας το ψάξει. Απλώς μου προξένησε εντύπωση και το συγκράτησα. Θυμάστε όταν είχατε αναρτήσει άρθρα πώς ήταν δυνατόν σε βιβλία και κόμικς που γράφτηκαν πριν πολλά χρόνια να αναφέρετε ο κορωνοϊός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!