Κυριακή 3 Μαΐου 2020

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ ; Λαθρομετάστης μέ κορονοϊό της Δομής στήν Μαλακάσα, ΕΧΕΙ και δικό του ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ; ; ; ;ΡΕ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΣΧΗΜΑ, ΕΤΣΙ;;;;

Μετανάστες “έσπασαν” την καραντίνα στην δομή φιλοξενίας Μαλακάσας

Μετανάστης με σοβαρό ποινικό προφίλ έσπασε την καραντίνα, με αποτέλεσμα να παρέμβουν οι αστυνομικές αρχές. 
Αμέσως, οι «όμοιοί» του αντέδρασαν με πετροπόλεμο και ύβρεις κατά των αστυνομικών, δυναμιτίζοντας το κλίμα στη δομή κατά τις βραδυνές ώρες.
Τα γεγονότα στη δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας οφείλονται σε δομικά ...

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν, εγκαίρως, έναν Αφγανό που είχε «σπάσει» την καραντίνα είχε βγει από τη δομή. 

Όταν τον συνέλαβαν και τον επέστρεψαν στο κέντρο φιλοξενίας, εκείνος – μαζί με άλλους αλλοδαπούς που μένουν στη δομή – άρχισαν να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς, στήνοντας μικρό σκηνικό έντασης.

Οι αστυνομικοί παραμένουν σε επιφυλακή στο σημείο, ενώ νωρίτερα, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του Αφγανού και του επέβαλαν το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ γιατί «έσπασε» την καραντίνα, όπως αναφέρει το CNN Greece.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο αλλοδαπός διαθέτει ακόμη και δικό του ...αυτοκίνητο (!!!)με το οποίο έκανε τις μετακινήσεις του. 

Το Ι.Χ. αυτό κατασχέθηκε.

Στο παρελθόν, ο συγκεκριμένος αλλοδαπός είχε απασχολήσει και πάλι τις αστυνομικές αρχές για σοβαρά ποινικά αδικήματα.


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

9 σχόλια:

  1. Ε, έκανε το κομπόδεμά του το παιντί κι είπε να πάρει κι ένα αμαξάκι για τις τσάρκες του...το παιντί. Εννοείται πληρώνει και την ασφάλεια, εφορία, κλπ.το παιντί... Δεν θέλω κακίες. ...

    Σε λίγο θα γελάμε αλλά από παράκρουση. Το δούλεμα είναι πολύ χοντρό. Και τα βόδια χαμπάρι ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρος να απελασθουν ολοι απ την Ελλαδα για να ξεβρωμησει ο τοπος.
    Θα εχουμε πολλα προβληματα μαζι τους ,σιγα σιγα ισως θα επαναστατησουν εναντιων μας.
    Δεν ειναι καιρος για υπνο,πρεπειι να απελασθουν προτου η κατασταση γινει ανεγξελεκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Όσιος Αγιορείτης ασκητής, Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης, είχε πει ότι ο Θεός θα διώξει (αργότερα, στο μέλλον), τους λαθρομετανάστες που μπήκαν στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι λένε Αγιορείτες, να πιστεύεις το αντίθετο. Σας έχουν κάνει το μυαλό κουρκούτι οι διάφοροι "γέροντες", έχετε πάθει γεροντομανία όλοι.

      Και σε ρωτάω, γνωρίζοντας τον Κύριο, πιστεύεις στα αλήθεια πως θα επέμβει για να σώσει αυτόν τον λαό; Έχεις δει τι σκατολαός είναι ο ελληνικός στη πλειοψηφία του, και πόσο βλάσφημος και κακιασμένος είναι; Ο Κύριος ίσα ίσα, το εντελώς αντίθετο, Αυτός επιτρέπει να έρχονται εδώ για να μας τιμωρήσει. Και όσο συνεχίζουμε την αποστασία θα μας τιμωρεί όλο και χειρότερα, μέχρι που θα μας αφανίσει εντελώς στο τέλος, σώζοντας ΜΟΝΟ τους εκλεκτούς Του. Ανέκαθεν έτσι λειτουργούσε ο Κύριος, όσοι νομίζετε πως θα επέμβει να σας γλιτώσει απλά και μόνο γιατί γεννηθήκατε στην Ελλάδα κάποιο λάθος κάνετε... Για να έχεις τη προστασία του Κυρίου πρέπει να Του ανήκεις, και είναι ζήτημα στην Ελλάδα να πιστεύει ο ένας στους 10, και από αυτούς οι περισσότεροι είναι χλιαροί.

      Διαγραφή
    2. Έχουμε τήν αίσθηση ότι το αλάτι σας ...είναι πολύ χαλασμένο!
      Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που εκφράζεσθε ασεβώς, επικαλούμενος καινοφανείς θέσεις, μήπως νά μήν χάνετε αδίκως τόν χρόνο σας στό ιστολόγιο αυτό;
      Πρόκειται γιά ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ μας....

      Διαγραφή
    3. Μηπως το ιστολογιο δεν εχει αναγκη απο το αλατι του ?
      Μηπως κατι πρεπει να κανετε με τα τρολλ ?

      Διαγραφή
  4. Ψιτ! Αλάτι της γης, εσείς είστε μήπως ο εκπρόσωπος τύπου του Χριστού επί της γης; Κι έπειτα, ξέρετε γιατί θα μας σώσει και μάλιστα γκαραντί; Γιατί ήρθε να σώσει τους αμαρτωλούς. Και κάτι ακόμα, αφιερωμένο εξαιρετικά από μια πολύ κακιά όμως Ελληνίδα "εάν δε το άλας μωρανθή, εν τίνι αλισθήσεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://kentripotideas.wordpress.com/2020/05/03/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b9-%ce%bc%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%bb%ce%ae%ce%bd%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b5%ce%bc%ce%af%ce%b6%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιωακειμίδου Ιωάννα4 Μαΐου 2020 στις 10:02 π.μ.

    κι όμως, το αλάτι της γης έχει δίκιο στο συγκεκριμένο (αν και σκληρά εκφράζεται) και δεν είναι "καινοφανείς απόψεις" , είναι η εκκλησιαστική μας ιστορία, η ιστορία της ορθοδοξίας. Χωρίς μετάνοια δεν θα επέμβει ο Θεός να μας σώσει γιατί ο Θεός είναι ακριβοδίκαιος και σώζει όποιον ΘΕΛΕΙ να σωθεί. Αν δεν γονατίσουμε με δάκρυα όπως οι Νινευίτες να ζητήσουμε το έλεος γιατί να μας σώσει? Εκτός αν όλοι μας πιστεύουμε ότι ανήκουμε στους εκλεκτούς της Αποκαλύψεως, όντας μέσα στον οικουμενισμό και τον Σεργιανισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!